Şimdi Ara

Left 4 Dead™ (ÇIKTI) (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
1
Favori
78.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende steamdan satın aldım fakat elimde korsan versiyonda var.
    Ben boşu boşuna oyunu tekrar ekmeye niyetim yok hem kota problemimde var.
    Elimdeki korsan oyunu (orjinal steam.dll yide kopyalaıyp) steama tanıtıp altından kalkma ihtimalim varmı?
    Deniyorum birkaç bişey ama daha once steam kullanmadığım için bilemiyorum. Sizce yermi?
  • Kendi sorum
    quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

Bende steamdan satın aldım fakat elimde korsan versiyonda var.
    Ben boşu boşuna oyunu tekrar ekmeye niyetim yok hem kota problemimde var.
    Elimdeki korsan oyunu (orjinal steam.dll yide kopyalaıyp) steama tanıtıp altından kalkma ihtimalim varmı?
    Deniyorum birkaç bişey ama daha once steam kullanmadığım için bilemiyorum. Sizce yermi?

Kendi Çözümüm.

quote:

Orjinalden alıntı: JeFFreY.JeY

L4D Bende aldım.
    Daha once readinfo_test versiyonu vardı bende torrentten indirmiştik.
    Kota problemim oldugundan dolayı kara kara düşünüyordum nasıl indircem 4.5GB ı diye sonra aklıma bir çakallık geldi.
    Torrentten inen bu versiyon aslında orj l4d dosyalarını barındırıyor sonradan kırılıyor.
    ilk once steamdan l4d downloadını baslattım ve durdurdum oyunun dosyalarını nereye atacak diye..
    C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead klasorune attıgını gorunce bu klasoru sildim komple ve benim korsan left 4 dead klasorunu kopyaladım.
    Steamı açtım Verifiy game cache yaptım download %si %70 lerden başladı ve 20 dk içinde (şu anda) download bitti (sayılır %99). Sanırım dosyaları görünce sadece update leri indirdi oda 100mb fln.

İnşallah diğer insanlarada yardımım dokunur..

• Oyunu daha yeni aldım ama öyle büyütülecek birşey göremedim ... En azından ben pek sevmedim Modellemeler güzel sayılır ama efektlerde elle tutulur hiçbirşey yok. Grafiklerdeki olan birkaç hatayı saymazsak iyi denebilir. Ama oyun biraz garip Vuruş hissi yok ... Gerilim ( genellikle ) yok ... Ne anladım ben bu oyundan o zaman Bir binanın kapısını açıyorsun sürüyle yaratık geliyor ... Elimde tabanca rasgele sıkıyorum ve hepsi yerde Binayı temizliyorum bakmadık köşe bırakmıyorum ... Kapıdan çıkıyorum hurraaa arkadan 100 yaratık daha geliyor ... Nereden geldiniz nasıl doğdunuz Yine tabancam işbaşında 2 şarşör ve hepsi yerde Bence oyun 49$ verilecek bir oyun değil ... En azından o fiyata çok daha güzel oyunlar alınabilir Hatta haftasonu indirimi dendi ama haftasonu bitti ve hâla indirim devam ediyor Sebebini ise tahmin edebilirsiniz sanırım

• Zevkler tabiki tartışılmaz ama sormadan edemeyeceğim.
    Singlemi oynadın acaba?
    Yoksa 8 kişi taktik ve mikrofon konuşması dolu bir scenariomu oynadın?
    ikisi arasında çok büyük bir fark var.
    Bu arada expert e alıp oyle bir oyna tabancan iş başında olabilecekmi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Oyunu daha yeni aldım ama öyle büyütülecek birşey göremedim ... En azından ben pek sevmedim Modellemeler güzel sayılır ama efektlerde elle tutulur hiçbirşey yok. Grafiklerdeki olan birkaç hatayı saymazsak iyi denebilir. Ama oyun biraz garip Vuruş hissi yok ... Gerilim ( genellikle ) yok ... Ne anladım ben bu oyundan o zaman Bir binanın kapısını açıyorsun sürüyle yaratık geliyor ... Elimde tabanca rasgele sıkıyorum ve hepsi yerde Binayı temizliyorum bakmadık köşe bırakmıyorum ... Kapıdan çıkıyorum hurraaa arkadan 100 yaratık daha geliyor ... Nereden geldiniz nasıl doğdunuz Yine tabancam işbaşında 2 şarşör ve hepsi yerde Bence oyun 49$ verilecek bir oyun değil ... En azından o fiyata çok daha güzel oyunlar alınabilir Hatta haftasonu indirimi dendi ama haftasonu bitti ve hâla indirim devam ediyor Sebebini ise tahmin edebilirsiniz sanırım

Herhalde bu oyuna 49.99$(ya da 24.99$) verip sadece tutorial(single player) i oynayıpta öyle yorum yaptın varsayıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Defensif Mühendis

quote:

Oyunu daha yeni aldım ama öyle büyütülecek birşey göremedim ... En azından ben pek sevmedim Modellemeler güzel sayılır ama efektlerde elle tutulur hiçbirşey yok. Grafiklerdeki olan birkaç hatayı saymazsak iyi denebilir. Ama oyun biraz garip Vuruş hissi yok ... Gerilim ( genellikle ) yok ... Ne anladım ben bu oyundan o zaman Bir binanın kapısını açıyorsun sürüyle yaratık geliyor ... Elimde tabanca rasgele sıkıyorum ve hepsi yerde Binayı temizliyorum bakmadık köşe bırakmıyorum ... Kapıdan çıkıyorum hurraaa arkadan 100 yaratık daha geliyor ... Nereden geldiniz nasıl doğdunuz Yine tabancam işbaşında 2 şarşör ve hepsi yerde Bence oyun 49$ verilecek bir oyun değil ... En azından o fiyata çok daha güzel oyunlar alınabilir Hatta haftasonu indirimi dendi ama haftasonu bitti ve hâla indirim devam ediyor Sebebini ise tahmin edebilirsiniz sanırım

Herhalde bu oyuna 49.99$(ya da 24.99$) verip sadece tutorial(single player) i oynayıpta öyle yorum yaptın varsayıyorum.

Hayır online oyuna girdim Hatta şimdi çıktım Tank ya da hunter olmak zevkli Hunter ile adamın üstüne çıkınca yazı yazdı adam "Get this bit.. off me! " Tabi ben yerlerdeyim Dediğim gibi expert ile oynamak farketmiyor. Zombiler tek vuruşta uçuyor. Daha sık ve daha akıllı davranıyorlar ama bunun benim dediğim ile alakası yok Hâla dediklerimin arkasındayım. Vuruş hissi yok oyunda Ama eğlenceli oyun Yinede (bana göre) 49$ verilecek bir oyun değil İlerde ne olur bilemem. Eğer birkaç güncelleme ile silah tepkilerini düzeltirler ve oyuna yeni senaryolar eklerlerse o zaman çok güzel olur Hatta çok güzelinde üstünde bişey olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 17 Şubat 2009; 6:54:13 >

• Yeni senaryolar eklenecek valve duyuru yaptı. Bu arada 24.99$ fiyat için bugün son gün. 49.99$ belki pahalı ama 24.99$ oyunun bence tam hakkı..
  • para verilecek bir oyun değil bence....
    3 haftaya yakındır online oynuyorum ki onunda dışında oynanacak bir yanı yok online bile sıktı artık hep aynı hep aynı.....
    bunlarla uğraşacakalrına ep3 ü çıkarsınlar adamın canını sıkmasınlar! :D
  • oyun girdikten bir süre sonra masaüstüne dönüyor ve ya donuyor.sebebini bilen ve yardımcı olanbilcek olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

para verilecek bir oyun değil bence....
    3 haftaya yakındır online oynuyorum ki onunda dışında oynanacak bir yanı yok online bile sıktı artık hep aynı hep aynı.....

Sen para verdin galiba
  • umarım biri benim sorunumu çözer.çatlıycam
  • bu oyunu daha yeni oynadım çok eğlenceli introsu bile süper
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Artemis_KaSTeL

para verilecek bir oyun değil bence....

Sen para verdin galiba

vermedim
  • Arkadaşım demek ki sen Left 4 Dead oynadığını zannetmişin 3 hafta boyunca.Artık hangi oyunu oynadıysan merak ettim doğrusu?Left 4 Dead e benzeyen beleş bir oyun varmı acaba ve varsa ne zaman çıktı?
  • quote:

Arkadaşım demek ki sen Left 4 Dead oynadığını zannetmişin 3 hafta boyunca.Artık hangi oyunu oynadıysan merak ettim doğrusu?Left 4 Dead e benzeyen beleş bir oyun varmı acaba ve varsa ne zaman çıktı?

Cracked falan birşekilde oynamıştır, kesinlikle 50$lık bir oyun olmadığı doğru ancak arada bir arkadaşlarla oynanabilecek bir oyun bence o kadar da kötü değil :). Zorluk derecesini arttırınca da uğraştırmaya başlıyor zaten. Yalnız yeni map - modlar falan eklenmezse kısa süre sonra düz fiyatını 25$ a falan çekerler diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Valla ben yazdğımın arkasındayım arkadaşım.hamachi denen o program(ki bana göre çok gereksiz bir program) olmasa haliniz duman.Ayrıca non steam serverlarda oynanıyor diyorsun ama ben sana bir şey söyleyim siz o serverlar da oynadığınızı zannediyorsunuz.orjinalla korsan server lar arasında dağlar kadar fark var.valla sizi bilmemde ben orjinalin tadını ve zevkini aldıktan sonra non steam oynayacak kadar aptal değilim.(Birde şunu açıklayım bir önceki sayfada küstahça yazılımış yazıya hitaben yazmıştım bu hamachi olmadan haliniz dumanmış yazısını)

Arkadaşım. Biz diye konuşuyorum istisnalar kaideyi bozmaz; Biz birlikte oynamaktan hoşlanıyoruz. Arkadaşlarımız ile, dostlarımız ile.. Bahsettiğin serverlarda tanımadığım etmediğim kişiler var. Sadece yetenekli insanlar değil hiçbirşeyden anlamayan insanlar da var. Mal mal dolaşanlar var. Mikrofonu olmayanlar var. Konuşmasını bilmeyenler var. Türkçe veya İngilizce anlamayanlar var.

Sonuç olarak. Ben bu oyunu yanlızca arkadaşlarımla oynarken zevk alıyorum ve başkalarıyla oynamak bana hiç zevk vermiyor. Sanki tek başıma Single player açmışımda onu oynuyormuşum hissi nasılsa o da bana o hissi veriyor. Ses yok seda yok. Yanında bot varmışçasına ilerliyorsun. Ama Hamachi'den dostlarımla oynadığımda çok eğleniyorum. Gecenin dörtlerine beşlerine kadar muhabbet ediyoruz gülüyoruz eğleniyoruz. arsnk ve kagemusha olmazsa o oyunu oynamam ben. Hamachi kadar küçük ve işlevsel programı yapan zekâdan Allah razı olsun. Sadece L4D için değil. Her türlü Multisi olan oyun için.. Başka da lafım yok.

bunların hepsi steamde oluyor oynamak istediğim zaman arkadaş listemden bir kaç arkadaş konusup cok zevkli co-op yapiyoruz ve clanımızda var her gün versus kapışırız kendi serverimizide açtık lag loss hiç bir şey yok

Arkadaş bende steam da yeni oynamay başladım..ama kesinlikle oynanış lag herşey farkediyor...bu konuda sana katılıyorum .... steam da nick araması yapılabiliormu... ben ARTAGON nickini kullanıyorum... aynı saatlerde denk gelirsek takılırız

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death
    Cracked falan birşekilde oynamıştır, kesinlikle 50$lık bir oyun olmadığı doğru ancak arada bir arkadaşlarla oynanabilecek bir oyun bence o kadar da kötü değil :). Zorluk derecesini arttırınca da uğraştırmaya başlıyor zaten. Yalnız yeni map - modlar falan eklenmezse kısa süre sonra düz fiyatını 25$ a falan çekerler diye tahmin ediyorum.

Valve'nin oyun üzerinde eklenti çalışmaları yaptığını duymuştum, önümüzdeki zaman içerisinde bi tür geliştirme paketi sunulabilir ücretsiz olarak...
  • quote:

Bu oyun Single oynanacak bir oyun değil zaten... oyunu birde şöyle dene...zorluk derecesini Expert yap... Steam olması önerilir ama ne olursa olsun online dört kişi olarak oyna...
    Ayrıca rastgele zombi atakları gelmsi tamamen gelişmiş yapay zekanın seçimleri...ve bu seçimler her oynanışta değişiyor...yani hiçbir zaman infection dediğimiz zombi ataklarının nereden geleceğini tahmin edemiyorsun....sadece önlem olarak kapıları kapalı tutuyorsun..ki kapı parçalanana kadar zamanın olsun...
    Ama şunu söylemeliyim ki oyunu expert oynadıktan sonra birdaha diğer zorluk derecelerini oynamayı hiç istemedim... bir röportajında Metal gear yapımcısı Kojima bile bugünlerde bu oyuna sardığını özellikle belirtmiş... ve kesinlikle boşuna değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: ARTAGON99

quote:

Bu oyun Single oynanacak bir oyun değil zaten... oyunu birde şöyle dene...zorluk derecesini Expert yap... Steam olması önerilir ama ne olursa olsun online dört kişi olarak oyna...
    Ayrıca rastgele zombi atakları gelmsi tamamen gelişmiş yapay zekanın seçimleri...ve bu seçimler her oynanışta değişiyor...yani hiçbir zaman infection dediğimiz zombi ataklarının nereden geleceğini tahmin edemiyorsun....sadece önlem olarak kapıları kapalı tutuyorsun..ki kapı parçalanana kadar zamanın olsun...
    Ama şunu söylemeliyim ki oyunu expert oynadıktan sonra birdaha diğer zorluk derecelerini oynamayı hiç istemedim... bir röportajında Metal gear yapımcısı Kojima bile bugünlerde bu oyuna sardığını özellikle belirtmiş... ve kesinlikle boşuna değil...

Keşke bir sonraki mesajımı okusaydın da neler yazdığımı görüp ona göre yorum yapsaydın Hemen yukarıya bakabilirsin

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.