Şimdi Ara

Leeco Max 2 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunu çözmenize çok sevindim. Güle güle kullanın. Paylaştığınız bilgiler için de ayrıca teşekkür ederim. Güzel günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSTF49

Arkadaşlar herkese öncelikle selamlar.Konuyu takip edenler bilirler ben telefonla ilgili benden kaynaklı küçük bir sıkıntı yaşadım.Sağolsun Qukkarccx arkadaş bana bazı konularda yardımcı oldu.hatırlatma adına yinede yazmak istiyorum.Ben telefonu aldığımda üzerinde CM13 Romu vardı. TWRP yüklü ve Rootluydu.Birkaç Rom deneyip en iyisine karar verip kalmak istedim. Ama TWRP gitmesin kolay dönebileyim derken CUOCUO92 ROMları denedim.İstediğim gibi değildi.Sonra Çin 5.8 16S ROMu yükledim ve sorunum başladı.TWRP gitti.Uzun uğraşlar sonunda yeniden TWRPyi yükledim.Çok uğraşmamın sebebide telefon kapalıyken bilgisayarın telefonu tam olarak görmediğinden dolayıydı.Çok sonra farkettim ve sürücüleri yeniden kurduktan sonra TWRP yükleyince yeni çıkanhttp://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/rr-resurrection-remix-lemax2-x820-t3435971 ROMu yükledim.Şimdiye dek kullandığım en iyi en seri en sorunsuz ROM.Yüklemek isteyenler konusuna bakıp yükleyebilirler.Orjinal yazılımında bile olmayan bir çok yenilik mevcut % 100 Türkçe.Tek eksiği Kızılötesi şuan için çalışmıyor.Ama zamanla daha iyi işler çıkaracaklar bundan eminim.Ben ROMu kurdum kurcaladım denedim ve sonra size söylemek istedim.Ben çok memnunum.Yinede sizin bileceğiniz birşey kurup kurmamak size kalmış.Baştada belirttiğim gibi Qukkarccx arkadaşa konuyla ilgilenip yardım ettiği için Teşekkürler.Herkese iyi Forumlar Kalın sağlıcakla...

Romda şimdiye kadar kullımda hata ve sorunla karşılaştınız mı pil performansı vs nasıl

Orjinal rom görsel ve kullanım olarak baya kötü çünkü full türkçe olmasıda çok iyi

• black_67 kullanıcısına yanıt
    ROM gayet başarılı ama size güzel haberlerim var.Benim ingilizcem yok mesajları türkçe çeviri yardımıyla okuyorum.XDA formunda telefonla ilgili çok iyi gelişmeler var.HİNT ÇİN AMERİKA v.s ne kadar ROM varsa şifreli olanlarınada yani TWRP yüklenebiliyor ve ROOT yapılıyor.Geliştiriciler şuan en stabil olan HİNT ROMu üzerinde çalışmaları var. 5.8 16S ROMu üzerinde oynamalar yaparak en ideal en sorunsuz ROM için çalışıyorlar.Birkaç gün içerisinde yayınlarlar diye ümit ediyorum.Bence bir kaç gün daha sabredin.İyi araştırın yanlış yüklemelerden kaçının.Ve yeni gelecek sorunsuz ROMu takip edin.Ben daha bir sorunla karşılaşmadım gayet memnunum.Kızılötesi hariç sorun gözükmüyor .
  • Slm, sizin yüklediğiniz rom 5.8 16S Hint romu mu? Ayrıca benim önceki mesajlarımda bahsettiğim dns değiştirme Wi-Fi ayarları menüsünde statik olarak 8.8.8.8 - 8.8.4.4 değerlerini girince değişikliği kaydetme seçeneği var mı acaba?

• silient S kullanıcısına yanıt
    Hayır Hint Romu değil.Kaydet seçilemiyor.Yani değişikliğe izin vermiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSTF49

Hayır Hint Romu değil.Kaydet seçilemiyor.Yani değişikliğe izin vermiyor.
    selamün aleyküm arkadaşlar
    bende bu telefonun 6gb ram ve 64 gb rom olan modeli var
    bende türkçe rom arıyordum
    sonunda RR TeaMSpaiN RevolutioN FINAL.zip romu yükledim
    aslında romu yükledim
    fakat sonra telefon recovery moduna girip çıktı
    malum mavi ışık yanan moda girdi
    bende boot.img ve rec.img dosyalarını değiştirdim
    tekrar kurdum
    rom çalıştı
    fakat bu seferde wifi yi bir türlü aktif hale getiremedim
    wifi sorununu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukfurkan

selamün aleyküm arkadaşlar
    bende bu telefonun 6gb ram ve 64 gb rom olan modeli var
    bende türkçe rom arıyordum
    sonunda RR TeaMSpaiN RevolutioN FINAL.zip romu yükledim
    aslında romu yükledim
    fakat sonra telefon recovery moduna girip çıktı
    malum mavi ışık yanan moda girdi
    bende boot.img ve rec.img dosyalarını değiştirdim
    tekrar kurdum
    rom çalıştı
    fakat bu seferde wifi yi bir türlü aktif hale getiremedim
    wifi sorununu nasıl çözebilirim

Alıntıları Göster
    "use-readwrite-tool-to-flash-imei" arkadaşlar bu yöntemi deneyen var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksmsk

"use-readwrite-tool-to-flash-imei" arkadaşlar bu yöntemi deneyen var mı ?

Alıntıları Göster
    ve diag portu nasıl açılıyor le max2 de bir bilen yazsın ne olur :)
  • Disk şifreleme ile ilgili aklında soru olan arkadaşlar şu linke bakabilir:http://www.akillirobot.com/2015/10/20/android-6-0-marshmallow-disk-sifrelemesi/

• Disk şifreleme yüzünden 15S Hindistan Romuna mahkum olan arkadaşlar 16S Çin romuyla hindistan romundan kurtulabilir.http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/le-max-2-official-stock-firmware-links-t3433761/page1 şu linkteki 16S Çin romunu indirip adini update.zip olarak değiştiriyoruz. Sonra uygulamalar menüsünden system update kısmından sağ üst köşede bulunan 3 noktaya tıklıyoruz local update dedikten sonra yükleme başlıyor. Yalniz update.zip klasörünü indirdiginiz dosya dizininde değil de ana dizine almış olmanız gerekiyor. Yani download klasöründen kes yapıp ana dizine yapıştırmanız gerekiyor. Cihaz ilk açıldığında hint ve çin rolü hibrit şekilde gelecek. Disk şifreleme de açık halde. Wipe işlemi sonrası standart Çin tonuna geçecek vr siz de disk şifrelemeden kurtulacaksınız. Artik sürüm düşürüp yeniden twrp kurabilirsiniz. Bizzat denediğim bir yöntem ve sorunsuzca geçtim. Recovery stock olmalı ayrıca. Herhangi bir problem çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qukkarccx -- 15 Ağustos 2016; 7:33:33 >

• Qukkarccx Q kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksmsk

selamun aleyküm
    Recovery stock dediğin hangisi acaba
    yukarıdaki mesajımada bir bakarsanız
    bu sorunu çözmemiz lazım
  • Qukkarccx Q kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/le-max-2/development/twrp-root-14s-rom-x820-t3382221 ben Hindistan stock romu üzerine direk bu romu kurmuştum. Telefon sapıttı. Hiçbir cihaz özelliği çalışmıyordu Hindistan romu otg ile attım zor bela döndüm. Şuan twrp yüklü. Stock recovery'e nasıl geçebilirim. Daha sonra dediğiniz gibi yükleme yapacağım. Bu wipe dediğiniz fabrika ayarlarına dönüş mü yoksa twrp'deki gibi farklı bir işlem mi?

• erdempal E kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde otg ile Hindistan surumunu yuklerseniz stock recovery de geri gelmiş olur. Sadece yüklemeyi yapın yeterli. Wipe fabrika ayarlarına dönme. Rom çıkış haline geri döner.

• omerfarukfurkan O kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Stock recovery leeco firmasının fabrika çıkışlı recoverysi oluyor. Twrp gibi özelleştirilmiş bir recovery değil. Stock rom yüklediğinizde otomatik stock recovery de gelir. Twrp sonrasında işlem yapılarak yüklenir. Sizin sorununuzu bilmiyorum. Yüklediğiniz romu hiç kullanmadim. Doğal olarak sorunun nerden kaynaklandığını biliyorum. Ama yazdığınıza göre rom sağlıklı bir şekilde yüklenmemiş. Romu bir daha yüklemeyi deneyebilirsiniz ya da başka bir rom deneyebilirsiniz.

• erdempal E kullanıcısına yanıt
    http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/le-max-2-official-stock-firmware-links-t3433761

Qukkarccx arkadaşımızın tavsiyesi üzere linkten chinese16s rom u indirip pc de adını update olarak değiştirdim (sadece update yapın adını update.zip yapmayın ben bu hatayı yaptım zaten rar olan bir dosyaya birde .zip ekledim ve görmedi program :-) ) ve system update apk sını tıklayarak sağ üstteki ... 3noktadan local update i seçtim ve update başladı siyah ekranda altta ilerleyen gri bir bar şeklinde
  • Arkadaslar cuocuo92 rom var galiba benim tel de telefon asiri derecede sarj yiyor ekran suresi daha fazla alan bir rom yokmu bu telefon ekrani kapaliyken bile sarj yiyor mesela aksamdan %100 birakinca sabah %85 kaliyor hic birseu yapmadan arkada calisan hic bir uygulama yok tamamen kapali.bu romdan kaynakli bir sorun bence parmak izi sensorude cok yavas calisiyor bu arada yokmu baska iyi bir rom ?

• Arkadaşlar 16S Hindistan romu yayınlandı. Hemen yükleme yapabilirsiniz ya da Ota ile dağıtılmasını bekleyebilirsiniz. Değişiklik kaydı Çin 16S ile benzer.http://forum.xda-developers.com/le-max-2/how-to/le-max-2-official-stock-firmware-links-t3433761/page1

• Cobbie kullanıcısına yanıt
    Kullandığım en iyi rom Hindistan rom'u. Hem stabil hem de hızlı. Yeni güncelleme ile parmak izi de oldukça hızlanıyor. 16S Çin kurup denedim ve gerçekten eski haline göre çok hızlı. Hindistan romunu kurmadan şunu bilmemiz gerekiyor, Twrp çalışmaz. Disk şifreleme ile geldiği için dosyalara erişim izni vermiyor. 15S Hindistan üzerine 16S Çin kurup bu illetten kurtulmak mümkün. Bizzat kendim denedim. Yalnız yeni dağıtılmaya başlanan 16S Hindistan romu için durum ne olur, simdilik bilmiyorum. Bunu bilerek ve bu riskleri göze alarak yükleme yapabilirsiniz. Leeco firmasının bence en iyi stock rom'u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qukkarccx -- 16 Ağustos 2016; 11:55:22 >
  • 16S Hindistan romuna geçiş yaptım. Parmak izi 16S Çin romu gibi oldukça hızlı çalışıyor. Şimdilik oldukça stabil bir rom olmuş. Ayrıca artık navigasyon tuşlarının yerlerini de değiştirebiliyoruz. Mesela multitasking tusuna geri tusu görevi atanabiliyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Leeco Max 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qukkarccx -- 16 Ağustos 2016; 13:30:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.