Şimdi Ara

Leeco Max 2 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.589
Cevap
33
Favori
51.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmei konusunda bu telefona özel bir anlatım yapacak biri yok mu

qpts yöntemi var ama driver ve gerekli dosyalarla anlatım yapacak bir arkadaş yok mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

İmei konusunda bu telefona özel bir anlatım yapacak biri yok mu

qpts yöntemi var ama driver ve gerekli dosyalarla anlatım yapacak bir arkadaş yok mu
    selamun aleyküm arkadaşlar
    16S Çin romunu kurdum
    Recovery stock oldu
    twrp yükledim
    daha sonra [RR] ResuRRectioN RemiX LeMax2 x820 TeaMSpain romunu yükledim
    fakat sistem açılmadı
    recovery moduna giriş yapıyor gibi oluyor ama ekranın yarısında mavi loyurgibi tekrar mavi ışık yanan moda giriyor
    şimdi [RR] ResuRRectioN RemiX LeMax2 x820 TeaMSpain romunu 100 de 100 nasıl yükleye bilirim
    çünkü bu rom 100 de 100 türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qukkarccx

16S Hindistan romuna geçiş yaptım. Parmak izi 16S Çin romu gibi oldukça hızlı çalışıyor. Şimdilik oldukça stabil bir rom olmuş. Ayrıca artık navigasyon tuşlarının yerlerini de değiştirebiliyoruz. Mesela multitasking tusuna geri tusu görevi atanabiliyor.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Leeco Max 2
    Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X.s.@.r.i.o -- 16 Ağustos 2016; 21:41:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X.s.@.r.i.o

Silinebilir.

Alıntıları Göster
    android 7 çıktı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksmsk -- 16 Ağustos 2016; 23:05:45 >
  • quote:

birisi hayrına bunu yapar mı bilemem . yaparsa çok dua ederiz : benim telefon hala gecmedi elime bu haftaiçi gelmesini umut ediyorum. gelirse ve başarabilirsem bir video çekmeyi düşünüyorum imei konusunda. ama bu kadar tecrübeli abimiz varken onların hazırlaması daha bir güzel olur bence
    0 | |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraksmsk -- 16 Ağustos 2016; 23:06:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksmsk

quote:

birisi hayrına bunu yapar mı bilemem . yaparsa çok dua ederiz : benim telefon hala gecmedi elime bu haftaiçi gelmesini umut ediyorum. gelirse ve başarabilirsem bir video çekmeyi düşünüyorum imei konusunda. ama bu kadar tecrübeli abimiz varken onların hazırlaması daha bir güzel olur bence
    0 | |

Alıntıları Göster
    16s romunu yükledim.Çince uygulamalar gördüm.Dil kısmında türkçe seçiliydi ancak dillerde türkçe bulunmuyordu.İngilizceye geçtim.Ancak tüm programlarım ingilizce oldu.Yeniden türkçeye dönmek istiyorum.Dillerde de türkçe yok ne yapmam gerekir ?Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraksmsk

quote:

0 | |

Hayır işi değil aslında forumun amacı paylaşım

Diğer telefonlarda redmi note vs tonlarca anlatım var

letv kullanan arkadaşlar bu işi akıllı.be den yapıp kenara çekiliyor.

qpts yöntemi çok zor değil

bu konunun ilk mesajında ne olmalı derseniz kesinlikle ilk sırada imei repair olmalı

iş size düştü sanırım benimki bayram öncesi anca gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• FurkanTrkmn96 F kullanıcısına yanıt
    16S rom'una geçmeden önce hangi romu kullaniyordunuz? Stock romlarda malasef Türkçe yok. Ya 13S kullaniyordunuz ki o da kısmı Türkçe ya da custom rom kullaniyordunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

16S rom'una geçmeden önce hangi romu kullaniyordunuz? Stock romlarda malasef Türkçe yok. Ya 13S kullaniyordunuz ki o da kısmı Türkçe ya da custom rom kullaniyordunuz.
    İlk 13sle geldi telefon.Daha sonra 15s i yükledim türkçe dil seçeneği yoktu onda da ama türkçe seçiliydi.Bu nedenle google play WhatsApp, saat widgeti hel türkceydi.16s de de aynı mevzu var İngilizceyi seçtim.Yine türkçe dillerde yok.Galiba farklı bir çözümü yok.
  • Bende Twrp ve Root vs yok diye biliyorum, pasaport kayıtlı olarak kullanıyorum dolayısı ile imei için root vs yapılmadı. Cihaz ilk geldiğinde 13S rom yüklü idi, sonra 15S Hint romu yükledim şimdi 16S Hint romu yüklemek istiyorum indirme işlemi bittikten sonra cihazın dosya yöneticisi kısmından dosya adını update.zip olarak değişip tıkladıktan sonra upgrade seçeneği ile kurulum yapılacak. İzlenecek yok doğru mu acaba? Ustaların yardımlarını rica edeceğim.

• quote:

hayırlı günler
    şu anda Le2_X820-MAX_ROW-5.8.015S_V29_CUOCO92 rom yüklü
    önceleride bu yüklüydü
    ama bir türlü dediğim romu kuramadım
    kendim zip dosyasında bazı değişiklikler yapıp kurdum
    ama ozamanda wifi ve bazı sorunlarla karşılaşrım
    benim istediğim [RR] ResuRRectioN RemiX LeMax2 x820 TeaMSpain romunu yüklemek
  • omerfarukfurkan O kullanıcısına yanıt
    Ben CM13 üzerine kurdum önce açılmadı sonra tekrar flashladım TWRPden şuan sorunsuz kullanıyorum.

• silient S kullanıcısına yanıt
    Doğru bu şekilde yükseltme olacak.Ama ROM şifreli bunu bilerek yapın.

• buraksmsk B kullanıcısına yanıt
    Hayır daha çıkmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSTF49

Ben CM13 üzerine kurdum önce açılmadı sonra tekrar flashladım TWRPden şuan sorunsuz kullanıyorum.

tam olarak nasıl yaptın anlatırsan bizde faideleniriz
  • quote:

Doğru bu şekilde yükseltme olacak.Ama ROM şifreli bunu bilerek yapın.

romun şifresi nedir acaba
    twrp yi kurdum şifre istiyor
  • omerfarukfurkan O kullanıcısına yanıt
    Daha nasıl açıklayayım? CM13 kuruluydu bende RR ROMU indirdim.Twrpden installe girdim.Zip halindeki RR ROMU buldum ve yükledim.Bende şifre filanda istemedi.

• quote:

Daha nasıl açıklayayım? CM13 kuruluydu bende RR ROMU indirdim.Twrpden installe girdim.Zip halindeki RR ROMU buldum ve yükledim.Bende şifre filanda istemedi.
    Arkadaşlar telefon açılmıyor yardım!
    Telefonda normal rom yüklüydü.15s ile geldi güncelledim 16s çin romuyla kullanıyordum. ne imei, ne rom, ne twrp hiçbişeye bulaşmadım. sadece dün gece morelocale2 programıyla dili türkçe yaptım. daha sonra programlar yükledim twittera girdim kullanıcı adımı yazmaya.klavye tepki vermemeye basladı.klavye de swiftkey bu arada. bende telefonu kapatıp açayım dedim. tel açıldıktan sonra ekran devamlı yanıp sönmeye basladı.kilitli ekranda bişey yok normal açılınca baslıyo.hiçbişeye basılmıyo bile sviftkeyi kaldıracaktım yoksa bana ondan oldu gbime geldi çünkü. sonra teli güvenli modda açmaya çalıştım. onu denerken fastboot moda girdim. daha sonra fastboottan normal açılma yapamadım. recovery moda, fastboot moda girebiliyorum ama telefon açılmıyor normal şekilde. şu andaki durum bu, sanırım pc üzeriinden bişeyler yapmak lazım ama ne yapılır bilemiyorum. yabancı forumlardan bişeyler indirdim. LETV X800+ TWRP RECOVERY -CUOCO92- diye bi şey indirdim onunla telefona ulaşabiliyorum fastboot modda. backspace bas falan diyo basıyorum. fastboot moddan çıkıp normal baslamaya çalışlıyo telefon ama öyle kalıyor. açılmıyor. normal 16s çin romunuda indirdim ama nasıl tekrar telefona yazdırabilirim bunu bu şekilde?

• quote:

dediğin şekilde bende yüklüyorum ama daha sonrasında telefon açılmıyor
    recovery modunda takılıp kalıyor
    recovery modunada giremiyor
    acaba sebep nedir
  • MSTF49 M kullanıcısına yanıt
    CM13 yüklü bende de...

CM13 ile RR rom arasında ne farklar var ? bir de nerden indirebiliriz RR romu?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.