Şimdi Ara

Lee sin skin tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lee sin icin skin almayı dusunuyorum.Hangisi alim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muay thai
  • Dragon Lee bence :)
  • Bende muay thai var ama ben tapınak şeysini seviyorum

• Muay thai iyidi memnunum

• Acolyte Lee Sin benim daha çok hoşuma gidiyor. Renkleri daha hoş. Ama Pool party al alacaksan bence.
  • Muay thai hariç hepsi iyi bence, ama en iyisi Ejderyumruk mu ne var ya o bana göre

• Muay thai

• Dragon Fist en iyisi.
  • muay thai
  • Dragon en başarılısı
  • Muay Thai al. Ejder yumruk aldım muay thai almadığım için pişmanım. Ayrıca istisnasız muay thai olan lee sinler çok iyi oynuyolar. Skinde sihir var. arkadaşın muay thai lee siniyle oynadığımda ben de muhteşem oynamıştım. Barona insecler, Nexusa insecler önümü alamamışlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Muay Thai al. Ejder yumruk aldım muay thai almadığım için pişmanım. Ayrıca istisnasız muay thai olan lee sinler çok iyi oynuyolar. Skinde sihir var. arkadaşın muay thai lee siniyle oynadığımda ben de muhteşem oynamıştım. Barona insecler, Nexusa insecler önümü alamamışlardı.

• quote:

Muay Thai al. Ejder yumruk aldım muay thai almadığım için pişmanım. Ayrıca istisnasız muay thai olan lee sinler çok iyi oynuyolar. Skinde sihir var. arkadaşın muay thai lee siniyle oynadığımda ben de muhteşem oynamıştım. Barona insecler, Nexusa insecler önümü alamamışlardı.

• havuz partisi al bana bu skin kutudan çıktı hiç lee sin oynayamayan ben lee sin prosu oldum bir anda :DDDDD
  • Dragon fist lee oyundaki en iyi skindir gozumde

• quote:

Bi doğruluk payı var gibi. aynısı benim başımada geliyor ya o skin o kadar çok yakışıyorki lee ye yani anlatamam
  • dragon fist opi
  • Acolyte al bence muay thaide güzel ama nasılsa o skinle oynarken ben sanki anormal bi lag oluyor böyle skiller falan geç geliyor o yüzden pek kullanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

Dragon fist lee oyundaki en iyi skindir gozumde

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.