Şimdi Ara

Ledi mutfak anahtarı ile yakma(ampul patladı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mutfağa bir led dosedim mutfakta normalde bir tane tezgahın üstünde floresan lamba var mutfağın girişinde normal ampulü açmak için ikili anahtar var bir tanesi normal ampulü acıyo bir taneside floresanı acmak için floresanin yuvasını soktum bir tane mavi bir tane de kahverengi kablo var bu kaç v 'tur ?
    Ben bir tane lamba aldım bu lamba 5w 200-240v 50/60hz bir ampul kabloları ampule bagladim anahtara dokunduğunda ampul patladı sigorta attı
    Led adaptorle prize bağlı öyle çalışıyor
    Benim isteğim mutfağın girişindeki anahtarla led açılsın ama kabloları adaptore baglarsam adaptör de patlayabilir diye korkuyorum
    Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mavi ve kahverengi kablolara 220 v geliyor. Belki bağlantıda kısa devre oluşmuştur ya da lamba arızalıdır. Benim tahminim taktığınız lambanın arızalı olduğu yönünde, bağlantıda kısadevre olsaydı sadece sigorta atardı lamba patlamazdı. Bence bağlantıları güzel yaparsanız sıkıntı olmaz.

• Kısa devre nasıl yapılmış olabilir? aslında ampul patlamadi sigorta attı sadece kablolari taktiğin yerlerde delik olustu (ampul de)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.