Şimdi Ara

Led xenon ve balast..Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.photonturkey.com/photon-milestone-h7-8000-lumens-led mercekli far için bunu almayı düşünüyorum,bunu aldığım zaman direk takabilir miyim yoksa balast denilen parçaya ihtiyacım var mı ?

• Balast yüksek voltajla çalışan ampuller için geçerli, floresan veya xenon gibi gazlı lambalar kullanır, LED apayrı bir teknolojidir öyle yüksek voltajlarla çalışmaz, ayrıca balast almanıza gerek yok zaten fotoğraflarda bir kutu var sanırım orda ufak bir devre var artık neye yarıyorsa.
  • Geceuçuşu.com gibi sitelerde aradığınız tüm soruların cevapları mevcut. Boşuna paranızı harcamayın. Sadece uzun hüzme için selektör işine yarar bu LED ampuller , çok ışık saçar ama aydınlatma sağlamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led xenon lafina bir tek ben mi kıl oluyorum acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum o ürünün kendi balastı var zaten,diğer piyasa malları gibi değil gerçekten kaliteli.Eğer ayar doğru olursa göz filan almıyor.Honda civic-seat leon vs. bunlar da merceksiz fabrikasyon led farlı ama kaliteli.Ucuz led xenonlar neredeyse uzun/kısa farkı yok gibi aynı(h4 için konuşuyorum) ama bu uzun ve kısalar bariz farklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergün. kullanıcısına yanıt
    fabrikasyon mercek farlı aracımda sarı halojen far koymuş fabrika.

2 ay kadar önce led yaptım kısa ve uzunları. mercek kısalarda.

sarı ampullere göre çok ciddi bir oranda görüş elde ettim. mercekli olduğu için göz de almıyor. led ile halojen arasında ciddi bir aydınlatma farkı var bana göre. sarı halojen ile luxmeter programına göre 7000 küsürlerde lümen elde ederken bu led ampulde 10 binlerde geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Led xenon lafina bir tek ben mi kıl oluyorum acaba..
    Yalnız değilsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    zaten led ayrı bir teknoloji xenon ayrı bir teknoloji ama bunu gelde anlat malum sitelerde satanlara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Milestone serisi Photon markasının en üst serisi, düşünmeden alabilirsiniz hocam. Kutudan kendi driveri ile birlikte çıkıyor zaten, direk tak devam et.
    http://www.maveraotomotiv.com/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.