Şimdi Ara

LED Monitör ile PS3 Oynayabilir Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle şuan LCD monitör kullanıyorum ancak HDMI girişi yok bu monitörün.
    Ben yeni bir monitör almayı düşünüyorum PS3 oynayabilmek için.

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-s23a550hs-23-s23a550hs-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=57041

Bu monitörü alsam PS3 HDMI bağlantılarını falan yapsam HD kalitede oynayabilirmiyim PS3'ü?

Cevaplarınız için teşekkürler...

Edit: Monitör önerisi yapacaksanız bütçe 600 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumfluctuations -- 30 Mayıs 2012; 10:40:13 >

• Merhaba Dostum Benqxl2410t oyun monitörünüe bir bak derim. biraz pahalı ama hakkını verir.
  • Bütçem 600 TL.
  • Bütçeye biraz daha ekleme yapıp,uygun bir kampanyadan 2d,3d çevirebilme özellikli bir monitör kapatabilirseniz,3d özelliği olsun olmasın her oyunun 3d tadını çıkarabilirsiniz.
  • beyler bu monitörü alsam full çözünürlükte PS3 oynayabilirmiyim?
    görüntü kalitesi nasıl olur?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayoneseTR

beyler bu monitörü alsam full çözünürlükte PS3 oynayabilirmiyim?

Tabiki oynayabilirsiniz. :) Zaten FULL HD çözünürlük veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: MayoneseTR

beyler bu monitörü alsam full çözünürlükte PS3 oynayabilirmiyim?

Tabiki oynayabilirsiniz. :) Zaten FULL HD çözünürlük veriyor.

Peki sizce ürün kalitelimi?
    F/p bi ürünmü?
    almaya değer mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence değmez çünkü küçük
  • Ne öneriyorsunuz?
  • 23 inç monitör küçük değildir. dev ekran televizyonlara göre küçük gelebilir ama monitör olarak baktığında küçük bir monitör değil. Full hd oyunları oynarsın, zaten ps3 de full hd oyun yok denecek kadar az. Fiyat konusunda detaylı bir araştırma yapmak gerek o yüzden yorum yapamıyorum ama biraz daha biriktirilip daha büyük bir tv alınabilir mi bakmak lazım. Sonuçta oyunu hd oynarsın. birde tavsiyem bir anda gaza gelip bu tarz ürünleri almayın. İyi bir piyasa araştırması yapıp gerekirse 50 100 daha fazla verip ideal ürünü alın. Kolay gelsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyblitzer

23 inç monitör küçük değildir. dev ekran televizyonlara göre küçük gelebilir ama monitör olarak baktığında küçük bir monitör değil. Full hd oyunları oynarsın, zaten ps3 de full hd oyun yok denecek kadar az. Fiyat konusunda detaylı bir araştırma yapmak gerek o yüzden yorum yapamıyorum ama biraz daha biriktirilip daha büyük bir tv alınabilir mi bakmak lazım. Sonuçta oyunu hd oynarsın. birde tavsiyem bir anda gaza gelip bu tarz ürünleri almayın. İyi bir piyasa araştırması yapıp gerekirse 50 100 daha fazla verip ideal ürünü alın. Kolay gelsin...

Anladım ancak ben TV düşünmüyorum.
    Bana en az 23"+HDMI girişli+LED bir monitör önerirmisiniz?

(Bütçe 650 TL)

• Yeterli bütçeniz olduğunu düşünüyorum ama monitör öneremem zira araştırma yapmak lazım. Vatanın sitesinde 3d monitör bile var dediğiniz inç de ve fiyat aralığında. Bence forumun monitör başlığına da bir göz atın derim. kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.