Şimdi Ara

Led ekranlarda oluşan Sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • acerda da aynı panel ve aynı sorun var.
    kısa süreli bakmışsındır ..
    göz ağrıtan şey karıncalanmamı, ışık ayarımı anlayamadım.
    White Led olması belkide..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKMENM -- 2 Kasım 2010; 10:57:43 >
  • arkadaşlar dv63100et alacaktım bu konuyu görünce soru işareti oluştur gerçekten büyük bi sorun mu bu?
  • bende o sorun hiç yok görüntü çok net odaklanarak bile baktım ama denilen problemle karşılaşmadım.
  • bu sorun benim laptopda da var pb tj75 jo 282tk tam karşıdan bakarsam bişey yok gibi ama biraz alttan bakarsam özellikle açık renklerde tülperde arkasından bakar gibi yada karıncalanıyo gibi oluyo
  • Maalesef herkeste var.
    gormuyorum diyenler lutfen fazla dikkat etmesin.biraksinlar.
    huzurla kullansinlar.
  • hay allah.. ben de hp dv6 serisinin kasalarını çok beğeniyorum, onların fiyatlarını da araştırmaya başlamıştım. şimdi bu konuyu görmek kötü oldu.

görüntü konusunda da titizimdir, en iyisi bir mağazada denk gelirse iyice inceleyeyim şu olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOKMENM

Maalesef herkeste var.
    gormuyorum diyenler lutfen fazla dikkat etmesin.biraksinlar.
    huzurla kullansinlar.

arkadaşlarımın asus k52 lerinin ekranını inceledim onlarda yok gibi geldi bana
  • kismen az belli oluyor.evet.
    bugun baktim.ancak oda daha soluk digerlerinden.
    ben soluk olmasini tercih ederim.
  • dv7 serisinde de aynı sorun var mıdır? ya da toshiba notebooklarda? bilgilendirirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Arkadaşımınkinde DV6 serisi var. 1700 e aldı. Alttan bakınca maşallag karıncalanma. Hatta bazı tonlarda alttan değil, direkt bakınca karıncalanma oluyor...

Bende Dv6 aldım. Oda aynı.

DELL aldım. oda aynı.

senin mesajı göründe bende alıntı yapıp yorum yazmıştım ama sonradan farkettim bahsettiğimiz durumlar aynı değil sildim mesajı bahsettiğin makina eski dv6 lardanmı yeni dv6 lardanmı? bide dalgalanma da varmıydı ekranda?
  • asus=kalite demekmiş ben bunu anladım arkadaş ama sadece bundan değil biçok farklı sebepten
    ve 1990 da kurulmuş olması dikkat çekici firma yetkililerinin bu bilgiyi paylaşmaları bile yasakmış taki geçen seneye kadar güvensizlik olmasın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07mg32 -- 29 Kasım 2010; 22:08:47 >
  • o gordugunzu durum birazda ekran parlakliğindan kaynaklaniyor bence.... eger ekran cok parlaksa ... onu gormezsiniz.z.
  • Bende de bu karıncalanma var özellikle gri tonlarda belli oluyor.Servise gitse dizüstü bu sorun çözülmüyor mu?Parlaklık ile gidiyor bu karıncalanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 25 Aralık 2010; 22:09:23 >
  • hp dv6 ların tümünde var
    ben kullanıyorum aldığıma pişmanım. gözlerim delindi
  • Pavillion dm3 kullanıcısıyım ve işim gereği günde 13 saatten fazla bilgisayar kullanıyorum. Bu sorunlarla hiçbir şekilde karşılaşmadım?
  • bu sorunu bende gozumde buyutmeye basladim gitgide bende de hp dvd6 3xxx serisinden bir makine var, ne olacak böyle bilmiyorum...
  • white led kullanana laptopların panelleri rahatsız ediyor.bana da çok aydınlık geldi ekran şu anda kullandığım laptopın.
  • Ben bu durumu ilk olarak, Asus N53J-208V aldığımda fark ettim, Toshiba laptop um bozulmuştu yeni laptop ihtiyacım vardı media marketleri gezdim en sonunda electroword %25 indirim kampanyasından N53J aldım. Laptop u aldım eve geldim bilgisayarı kurdum, kurcalamaya başladım, bir yandan programları kuruyorum bir yandan donanımhaber e bakıyorum ama bir şeyler içime sinmedi bir türlü, donanımhaber deki reklam bannerlarına bakıyorum farklı gözüküyor, pixeller daha belirgin gibi sanki, sonra başka sitelerede baktım aynı, benim eski Toshiba daki ekran katesi yok, sonra daha eski bir laptop şuan babamın kullandığı Acer ile yanyana koydum aynı sayfayı açtım fark çok açık, led ekranlı 2011 model, en yeni teknolojilerle donatılmış asus un ekranı 4-5 senelik Acer in lcd ekranından daha kalitesiz görüntü veriyor.
    Sonrasında ertesi gün gittim Asus u iade ettim Sony aldım, tabii sony almadan önce lenovo, hp, toshiba, asus vs. electroword teki tüm modellere baktım, o an 1080p ekrana sahip sadece sony vardı mağaza sony nin i5 ve i7 li modeli, bende i7 li olanı aldım...

Daha sonraları, bu olaya taktım gittiğim mağazalarda laptopları inceliyorum hep, size net söyleyeyim %90 nının ekranı çok kalitesiz. Tahminim, laptop fiyatlarının düşüşü ile ilgili ekran kalitesini düşürdüler. Yeni laptop alacak olan arkadaşlar, bu konuyu dikkate alıp, iyi incelesinler, çünkü çoğu kişi fark etmiyor bile bu durumu. Uzun süre kaliteli ekranlı laptop kullanıp, sonra bu tür ekranlı bir laptop u kullananlar hemen farkedebilirler ancak...

• evet yeni makinaların led aydınlatmalı ekranları çok kalitesiz.

karıncalanma filan olmasa bile renkler çok kötü.

bence bunun sebebi led teknolojisinin yeni olması. laptopları deneme tahtası olarak kullanıyor olabilirler, teknolojinin henüz yeterince gelişmemesinden dolayı üretilen kötü panelleri kakıtıyor olabilirler, ki bunları satarak teknolojinin gelişimini de finanse edebilirler, nasıl olsa birçok insan farketmiyor diye gönderiyorlardır.

üçüncü bir ihtimal de televizyonlarda yaygınlaşacak yeni led teknolojisin nispeten daha küçük olan laptop ekranlarında denenmesinin amaçlanması.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.