Bildirim
LED Aydınlatma hakkında merak ettiğiniz her şey!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İlgimi çekti izledim.. Sadece aydınlatma konusunda konuşulmuş.. TV'lerdeki görüntü kalitesi falan konuşulsa farklı bir yere mi kayardı ki acaba niye bahsedilmedi
_____________________________ -
Ledler güzel ama şu forum kısmında sürekli insanı inanılma dereçede rahatsız eden reklamları biraz azaltsanız çok güzel olaçak dh olarak reklam işini abartmışsınız.. -
Özellikle Fenix firmasının LED el fenerleri çok güzel aydınlatma yapıyor -
Ben daha çok TV ve cep telefonlarındaki OLED, AMOLED ve Süper AMOLED ekranları konuşulacağını düşünmüştüm. Sorularımın bir kısmı cevaplandı ama havada kalanları oldu. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
BU videoları biraz daha akıcı olacak şekilde küçük hallerinide koyarsanız, 10 saniyede bri takılmaktan kurtuluruz... sonuçta herkezin hızlı interneti yok...
Bu arada reklam işinide iyice abartmışşsınız... Bimeks den artık nefret ettirdiniz... -
Video nun ortalarında senkron sorunu var. Sonunu getiremedim. Başlıkla çelişkili içerik Led Aydınlatma Hakkında Bilgiler daha doğru olurdu. Barış Özçelik in anlatımını uykum gelsin diye dinleyeceğim sürekli :D -
aynen ya Barış Çelik acayip uykumu getirdi -
quote:
Orijinalden alıntı: venom88
Ledler güzel ama şu forum kısmında sürekli insanı inanılma dereçede rahatsız eden reklamları biraz azaltsanız çok güzel olaçak dh olarak reklam işini abartmışsınız..
reklam mı ?? ben hiç reklam görmüyorum.... adblock plus kullan reklamsız bir internet için sadece DH değil...
internette hiç reklam yok.. bende diyorum neden... alışkanlık olmuş yıllardır bu eklenti ile reklam gördüğüm yokki bazen unutuyorum böyle.. :))

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Son günlerde harıl harıl araştırıyorum bu konuyu bende.Bi alışveriş merkezi için led aydınlatma yapılacak görsellik açısından.Sanırım en uzun ömürlüsü philips 60 bin saate kadar daynıyr.Tek sorun yeterli görselliği sağlıyamama konusu _____________________________ M kmm -
chrome ile de tüm reklamlara yasaklayabiliyorsunuz,ben de hiç reklam yok ... -
kesin değer var mı misal 50 wat lık ampulle 6 watlık led li ampulun ışık değeri aynı mı? artı ampullerin tasarımı çok acayip onu alıpda misafi odasına koysam millet diyecek camera mı ? normal ambul gibi değiller sanki sanayi ampulu :D -
konuşma baydı... _____________________________ Doğayı yıpratmayınız,Yolsuzluk=Yoksulluk.Doğruları konuşmak için en az iki kişi gerekir biri doğru söyleyen, biri doğru anlayan,Allah, kimseyi yanlışı savunacak kadar cahil,doğruyu inkar edecek kadar nankör yapmasın..
Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış. -
paylaşım olarak güzeldi
_____________________________ -
türkiyede led aydınlatma üretimi yapılıyor zaten
http://www.slenerji.com/_____________________________ Notebook - Diz üstü
aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır...
lg E550, lenovo s10-3, 500 gb lg, 2690, crea ms2. -
Bende bu konuda bir şey diyeyim unam yani ulusal nano teknoloji merkezinden bir prof nanoteknoloji konfransi verdi dünyanin en iyi led lerini nano teknolojiyle ürettiklerini ve yakında piyasayı sallayacaklarını söyledi adamın adını unuttum ama gerçekten yapmışlar çok sevindim sizle paylaşmak istedim vaktim yok mobile sürümden giriyorum zaten videoyu izleyemedim -
selam bu aralar jan aydınlatmalrı sıkça görür olduk fakat nerde yaptırılır nasıl bi led kullanmışlar öğrenemedik bu kanuda yardımcı olurmusunuz nerde yaptırabiliriz...
-
Hem enerji tasarrufu hem de aydinlatma estetigi bakimindan digerlerine gore daha iyi herkese tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bilkent Mechanical Engineering -
Led aydınlatmalar daha önceki aydınlatma sistemlerinden çok üstün niteliğe sahip. Zaten hızla aydınlatma lede göre şekilleniyor. Bilmeyen birinin evine bile led giriyor.
http://www.online-umelsan.com adresinde pek çok led ürününü bulabilirsiniz.
-
Led Aydınlatma üzerine bu siteyi tek geçerim.Adamlar yapmışwww.nevo.com.tr
Benzer içerikler
- instagram neden kapatıldı
- whatsapp neden çalışmıyor
- youtube uyku modu
- çizim programı
- video düzenleme programı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler