< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 2 Mayıs 2021; 14:27:54 > |
League of Legends: Wild Rift [ANA KONU]
-
-
Oyun İçeriği --ŞAMPİYONLAR--AhriAkaliAlistarAmumuAnnieAsheAurelion SolBlitzcrankBraumCamilleCorkiDariusDianaDravenDr. MundoEvelynnEzrealFioraFizzGarenGalioGravesJannaJarvan IVJaxJhinJinxKai'SaKatarinaKennenKha'ZixDUYRULDU, YENİ ETKİNLİK İLE BİRLİKTE 6 MAYISTA ÇIKACAK.LeonaLee SinLuluLuxMalphiteMaster YiMiss FortuneNamiNasusOlafOriannaPantheonRakanRammusRakanRengarDUYRULDU, YENİ ETKİNLİK İLE BİRLİKTE 6 MAYISTA ÇIKACAK.SeraphineShyvanaSingedSonaSorakaTeemoTristanaTryndamereTwisted FateVarusVayneViXin ZhaoYasuoWukongZedZiggs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 2 Mayıs 2021; 18:23:52 >
-
YAMA NOTLARI (yeniden eskiye)
2.2B Yama Notları:
2.2A Yama Notları:
2.2 Yama Notları:
2.1B Yama Notları:
2.1A Yama Notları:
2.1 Yama Notları:
2.0A Yama Notları:
2.0 Yama Notları:
1.1 Yama Notları:
1.0 Yama Notları:
Kapalı Beta Yama Notları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 2 Mayıs 2021; 18:12:9 >
-
Reserved -
Yerimizi alalım. Ön kayıt yapalı 6 ayı geçti ama halen gelen giden bişey yok. Bakalım belki betaya seçerlerse oynarız 2-3 ay sonra -
Rezervasyon -
Şuanda apk indirip vpn ile oynanabiliyor. ancak değmez şuan için diye düşünüyorum.
Aralık 2020'de Türkiye test serveri açılacak diye durmuştum.
Bekliyoruz.
-
Burası Rezerve Edildi -
Avrupa veya Asya seçtiğimiz ekrana tekrardan nereden giriyoruz bilgisi olan var mı ?
-
Bu reddit konusunda aşağıda okuyabileceğiniz üzere daha böyle bi özellik mevcut değil. İleride olması muhtemel.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yaxis
Bu reddit konusunda aşağıda okuyabileceğiniz üzere daha böyle bi özellik mevcut değil. İleride olması muhtemel.Teşekkürler, bölge seçimi ilk girişte ve daha sonra random olarak 2 defa daha çıktı. Hepsinde de Asya seçtim. Çünkü EU seçince girilmeyeceğini biliyordum.
Fakat dün ping düzeldi dün gece 12'den sonra tekrar bozuldu. Acaba EU seçsem artık erişilebilir olmuş mudur diye bakmak istedim açıkçası.
-
Anladım demek ki orda olduğu gibi değilmiş. Zaten mesajın üzerinden zaman geçmiş. Bakalım belki 10 Aralık'ta resmi çıkışı ile tekrar seçebilirsiniz. -
bazı problemlerin çözümleri:
https://www.oppoturkiye.org/threads/wild-rift-bilinen-sorunlar-ve-cozumleri.2098//
-
Oyunu indirdiğimden beri ping asla 350'nin altına inmedi. Ne yapabilirim?
-
Hocam bazı arkadaşlarım da aynı sorundan muzdarip. Şuan için yeni açılmış olmasına bağlıyorum ben. -
Yurtdışı sunucusuna bağlanıyor. İstanbul sunucuları daha aktif değil ping bu yüzden fazla gözüküyor. İlerde çözerler. -
Şuan oyun açık betada. Tam sürüme geçince her şey sıfırlanacak mı yine -
Redditteki
https://www.reddit.com/r/wildrift/comments/k9ygab/wild_rift_regional_open_beta_faq/ bu konuda global çıkışında beklenen bir resetleme olmadığından bahsetmiş moderatörler. Ben de bir reset olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta şuan bu serverda herkese açık erişim. Yani herkes bir serverda oynamıyor. Herkes bir serverda oynayacak olsa ve dünyanın belli bölgelerinden belli sayıda insana erişim vermiş olsalardı reset mantıklı olurdu ama şu aşamada sanmıyorum.
-
Hani herkes yerini aldı konuda, ama çıktığından beri konuda yaprak kımıldamıyor.
O kadar mı derin daldınız Wild Rift'in ormanlarına?
-
Arkadaşlar oyuna yeni başladım daha once mobil legends oynuyordum. Oyunda biseyi anlamadim. Oyun esnasinda çalıların arasına veya disariya yemiş birakiyoruz adını yanlışda yazmış olabilirim. Ben kendi biraktigim yemişi kullanamiyorum ama bazen baskasinin bıraktığı karşıma çıkıyor onu kullaniyom can topluyorum. Ben neden kendi attığımi kullanamıyorum? Bide bu yemisler sadece can icinmi kullaniliyor genelde calilarin arasina birakiyorlar çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur5392 -- 15 Aralık 2020; 16:9:46 >
Benzer içerikler
- silinen oyunda kaldığın yerden devam etme
- internetsiz çiftlik oyunları
- eski telefondaki oyunu yeni telefona aktarma
- download failed because you may not have purchased this app
- nss kumar taktiği
- fps oyunları
- subway surf istanbul
- en iyi internetsiz oyunlar
- ertuğrul gazi oyunu
- pubg mobile hile
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X