Şimdi Ara

League of Legends Seslendirme Yarışması Sonuçlandı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçler acısı bu vesile ile bir kez daha anladım repliklerin 7-12 yaş grubuna hitap ettiğini

Kazananlar;

ÖDÜL;
    League of Legends Türkiye sunucusu ile birlikte gerek seslendirmesi, gerek içeriği tamamen Türkçe bir hizmet sundular bizlere. Bu sayede karakterlerin hikayelerini net olarak anlayabilmeye başladık. Olayın en güzel parçalarından biri ise seslendirmeydi. Bütün karakterlerimiz Türkçe konuşuyordu. Yapılan bir seslendirme yarışması ile birer yetenekli erkek ve kız seçilecekti. Sonunda bu yarışma sonuçlandı ve iki kazanan yarışmacı League of Legends'ta birer şampiyon seslendirme hakkına sahip oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dölleme Uzmanı -- 5 Nisan 2013; 18:30:15 >

• En_gb kullanıyorum kafam rahat.
  • yahu nesi 7-12 yaşa hitap ediyor çözemedim nedir bu tr ve her şeyini kötüleme derdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrVayne -- 5 Nisan 2013; 18:21:18 >
  • Çok merakla bekliyordum sonuçları beklediğim sonuçlar teşekkürler kardaşım.
  • Kız hak etmemiş, dünya kadar malın olucağına fındı... neyse 7 gün yemiyelim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrVayne

yahu nesi 0-7 yaşa hitap ediyor çözemedim nedir bu tr ve her şeyini kötüleme derdi

hadi yine iyisi 7-12 yaptım
  • ilk video olmuş ikincisi olmamış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neden içler acısı?
    Bence gayet iyi ve başarılı yapmışlar.
  • ödül ney idi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hopdedikmahmut

ödül ney idi ?

Seslendirdikleri heroların hareketli figürleri.
  • quote:

ödül ney idi ?

League of Legends Türkiye sunucusu ile birlikte gerek seslendirmesi, gerek içeriği tamamen Türkçe bir hizmet sundular bizlere. Bu sayede karakterlerin hikayelerini net olarak anlayabilmeye başladık. Olayın en güzel parçalarından biri ise seslendirmeydi. Bütün karakterlerimiz Türkçe konuşuyordu. Yapılan bir seslendirme yarışması ile birer yetenekli erkek ve kız seçilecekti. Sonunda bu yarışma sonuçlandı ve iki kazanan yarışmacı League of Legends'ta birer şampiyon seslendirme hakkına sahip oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: criadores

quote:

yahu nesi 0-7 yaşa hitap ediyor çözemedim nedir bu tr ve her şeyini kötüleme derdi

Ne saçmalıyorsun merak ettim? TR'yi bende sevmem ama ilk video bildiğin tıpkısı olmuş sanki championları seslendiren kazanmış yarışmayı.
  • quote:

quote:

ödül ney idi ?

anladım
  • Aynı şeyleri ingilizce seslendirince 18-25 yaş arasına mı hitap ediyor? Bırakın bu işleri arkadaş, tamam biz de tr sw 'sine çok laf ediyoruz oyuncularından dolayı ama adamlar seslendirme konusunda elinden geleni yapıyor bence bu kadar da acımasız olmayın.
  • dianadan soğudum bu ne.ilk video güzel ama son videodakinlerin hiçbiri güzel değil

neyse biz en_gb devam
  • ilk videoyu yapan kaan dalkılıçı kutlamak gerek 10 numara bir seslendirme olmuş...
  • ilk video çok güzel. tr , de master yi , corki ve garenin seslendirmeleri çok başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

Ne saçmalıyorsun merak ettim? TR'yi bende sevmem ama ilk video bildiğin tıpkısı olmuş sanki championları seslendiren kazanmış yarışmayı.

hocam ben şuan serverındaki orjinal seslendirmelerden daya iyi olmuş. bi tonlama felan katmış. normal seslendirmeler düz metin gibi :(

---

bunun dışında bu tip projeler başlayana kadar en_gb devam eder ^^ abi bir orjinaldeki "as i live all will die" tonlamasına bak birde "ben yaşadıkça herkes ölücek" çevirisine bak, adam sanki hz.yusuf un hayatını anlatıyo... (nabıyım ilk o aklıma geldi böyle dini kanallardaki seslendirmeciler gibiler tonlama kıtlığı var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusterBaroN -- 5 Nisan 2013; 18:52:44 >

• İlk seslendirmeyi beğendim.Diğeri o kadar güzel olmamış bence.
  • Gayet güzel seslendirmeler olmuş. İngilizce birebir çeviri işte.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.