Şimdi Ara

LE MAX 2 VS ZUK Z2 VS Mİ5 32GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA BU 3 TELEFONDAN BİRİNİ ALACAĞIM SİZCE HANGİSİ İYİDİR.Mİ5 32GB OLAN GARANTİLİ AMA BİRAZ YIPRANMIŞ DİĞERLERİ TEMİZ CİHAZLAR 2 ELLER SİZCE HANGİSİNİ ALAYIM

• Le max 2 adina yazayim, telefon asiri basarili... normalde cin mali telefonlarin hizi performansi iyi ama kamera ve ses kotu oluyordu... Bu telefon resmen snapdragon 820 ile asmis kendini... Ve dahada hosuma gideni, performans siralamalarinda samsung s7 ile ayni tabloda olmalari :) ki 3000 tl harcayip s7 alan arkim benim teli incelediginde keske 800 verip bunu alsaydim diyor...elbette samsung kamera ses vs muhtesem otesi, ama lemax2 kardesimin iphone 5s inden daha iyi resim cekiyor ve ses veriyor.

bu 3 telefon da birbirlerinin aynisi kagit uzerinde... leeco firmasinin yazilim destegi zayif ve 2 sene sonra ne olacagi bilinmez o kismi dusunulurse xiaomi ve lenovo bence onde...

max2 ekrani digerlerinden daha buyuk, dolayisiyla 5 inc yada 5,7 mi karsilastirmasini dusunun...eger tabiki 5.7 olsun diyorsaniz sonuc lemax2 almaniz yonunde...

sonuc olarak 32gb olarak karsilastirirsak hepsini hangisi size ucuza gelecekse alin derim hepsinden memnun kalacaksiniz cunku...ama sahsi fikrim bu saatten sonra 32 yada 64 le yetinmek cok sikici...ne mp3 arsivi ne de foto videolarimi saklayamiyorum, hafiza cabuk doluyor bu yuzden bugunku aklim olsa sd card takilabilen ve pili cikarilip takilabilen bir telefon arardim...tabi bu yorumum telefonlarin performanslarinin super oldugu gercegini degistirmiyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.