Şimdi Ara

Le Cola deneyen var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mialonde

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: catchme257

quote:

cocacola'dan daha iyi , neden dersen içinde ne olduğu belli .

yav he he

senin ve benim fayda algımız farklı olduğu için anlayamaman normal . ben sağlığa az zarar vereni iyi olarak algılarken sen asiti çok olup tadı daha çok olanı iyi olarak algılıyorsun.

İyi de sen faydadan bahsetmemişsin içinde ne olduğu belli demişsin. Birinde Coca Cola özütü yazarken diğerinde Le Cola özütü yazar. Özütün nelerden oluştuğunu açıklar mısın? Madem içindekileri biliyorsun?

bilmiyorsun bari sıkma . le cola özütü ne lan
    sadeece cocacola'nın içinde ne olduğu bilinmeyen "cocacola özütü " var . pepside bile yok bu. hatta bir ülke içeriğini açıklamadığı için cocacola'nın ülkelerine alınmasına karşı çıkmıştı.

le cola özütü diye birşey yok bildiğim kadarıyla.

Pepsi İçindekiler: Su, Şeker, Karbondioksit, Renklendirici, Asitlik Düzenleyici, Kafein, Pepsi Kola Özütü,

Coca Cola İçindekiler: Su, Şeker, Karbondioksit, Renklendirici, Asitliği Düzenleyicisi, Coca-Cola Özütü, Kafein

Emin ol Le Cola 'da da var bu özüttten ama evde boş Le Cola şişesi olmadığından paylaşamıyorum şimdi onu.

bende yazdıklarımdan emin olamadım şimdi , internetten görsellerden resim arıyordum bulamadım .

ama içeriğini gizlemek yasak içindekilerde yazması gerekiyor. hepsinde su şeker glikoz asitliği düzenleyeci vs. yazıyor ama hangi firma ne ölçülerde katıyor bilinmiyor .

cocacola ve birçok kola markasında alkol olduğu ortaya çıktı. ama le colaya bakarsan o fiyata onun içine alkol koyamazlar . bu şey gibi 2 liralık sucuklar olurya etin kilosu 20-30'ken bu dandik sucukların kilosu 2-3 tl dir. yani içinde et olmadığı bellidir , le colada öyle içine alkol katsalar fiyat daha fazla olurdu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he

senin ve benim fayda algımız farklı olduğu için anlayamaman normal . ben sağlığa az zarar vereni iyi olarak algılarken sen asiti çok olup tadı daha çok olanı iyi olarak algılıyorsun.

İyi de sen faydadan bahsetmemişsin içinde ne olduğu belli demişsin. Birinde Coca Cola özütü yazarken diğerinde Le Cola özütü yazar. Özütün nelerden oluştuğunu açıklar mısın? Madem içindekileri biliyorsun?

sadeece cocacola'nın içinde ne olduğu bilinmeyen "cocacola özütü " var . pepside bile yok bu. hatta bir ülke içeriğini açıklamadığı için cocacola'nın ülkelerine alınmasına karşı çıkmıştı.

Pepsi İçindekiler: Su, Şeker, Karbondioksit, Renklendirici, Asitlik Düzenleyici, Kafein, Pepsi Kola Özütü,

Coca Cola İçindekiler: Su, Şeker, Karbondioksit, Renklendirici, Asitliği Düzenleyicisi, Coca-Cola Özütü, Kafein

Emin ol Le Cola 'da da var bu özüttten ama evde boş Le Cola şişesi olmadığından paylaşamıyorum şimdi onu.

bende yazdıklarımdan emin olamadım şimdi , internetten görsellerden resim arıyordum bulamadım .

ama içeriğini gizlemek yasak içindekilerde yazması gerekiyor. hepsinde su şeker glikoz asitliği düzenleyeci vs. yazıyor ama hangi firma ne ölçülerde katıyor bilinmiyor .

cocacola ve birçok kola markasında alkol olduğu ortaya çıktı. ama le colaya bakarsan o fiyata onun içine alkol koyamazlar . bu şey gibi 2 liralık sucuklar olurya etin kilosu 20-30'ken bu dandik sucukların kilosu 2-3 tl dir. yani içinde et olmadığı bellidir , le colada öyle içine alkol katsalar fiyat daha fazla olurdu.

Koptum vallaha

• Sıcakken içme tiksinirsin ama soğukken harika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Le Cola deneyen var mı?
  • le'cola'yı bilmem ama le'fer'in tadı çok güzel
     Le Cola deneyen var mı?
  • Le'fer gerçekten iyi.
  • Piyasadaki en kaliteli cola Crown Cola'dır.

The bomb has been planted.
  • bugün annemin hazırladığı kıymayı lahmacuncuya götürüp lahmacun yaptırdım.dönüşte de le cola aldım 1.5 litre.

Lahmacun+le cola=mükemmel ikili

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he

Le Cola içindekiler: Su, şeker (Sakkaroz/glikoz şurubu), karbondioksit, renklendirici (karamel), asitliği düzenleyici (fosforik asit, sitrik asit), koruyucu (sodyum benzoat, doğal kola aroması, kafein (max 150 mg/l)

• Çok feyzli bir içecek. Doğal kola aroması ve karamel olduktan sonra hepsi aynı. elde edildiği şeyler biraz tuhaf.
  • yıllarca colanın o siyah renginin bir böcek ile sağlanıldığı söylendi hiç inanmadım ben, facebooka geldik ama o içinde böcek var bilgisi paylaşımlarla yine karşıma çıktı ama ben yine inanmadım.geçen hafta kanaltürkteki deşifre programında bunun gerçek olduğunu öğrendim.marka bilgisi verilmedi ama büyük ihtimalle coca coladan bahsediliyordu, gerçekten bu bilgi doğruymuş, böcek kullanılıyormuş kola yapımında.o markanın türkiyedeki pazarlama müdürümüydü neydi birisi telefonla programa bağlandı ve bu işlemin yasal olduğunu ve bu böcekten üretilen maddenin insan sağlığına hiçbir zararının olmadığını söyledi.
    ama şöyle birşey varki, benim dinimde (islam) böcek yemek haram.bu nedenle cocacolayı bıraktım, le colayı araştırıyorum.eğer böcek kullanmıyolarsa ondan içeceğim bundan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Le'fer, içerdim bir aralar bıraktım. 330 ML'si, 30 Kr'tu.

330 ml si 55 kuruş yalnız.
    250 ml si 30 kuruş olması lazım
  • yav arkadaşlar le cola yı ilk defa bir tadayım dedim. önce 1 litre alacaktım sonra vazgeçtim kutu kola aldım 30 kuruşa. valla 2 yudum aldım attım çöpe.
    aslında tadı kötü değildi ama kolayla alakası yoktu. asitli başka bir güzel içecekti ( atmamın sebebi de kolaya benzememesindendir )
  • bırakın le cola yı pepsi veya coca cola için uyduruk kıytırık çakma ürünlere para vermeyin ne günlere kaldık
  • Sonrasında ağzında ekşi bir tat bırakıyor nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

quote:

Orijinalden alıntı: Ate$

Le'fer, içerdim bir aralar bıraktım. 330 ML'si, 30 Kr'tu.

330 ml si 55 kuruş yalnız.
    250 ml si 30 kuruş olması lazım

O zamanlar öyleydi zam gelmiştir. :) 9 - 10 sene evvel benim dediğim
  • Kola da 1 numara Coca-Cola

Fakirler La Cola zenginler coca cola icer

• aşağıdaki ŞOK'ta var, denemek lazım bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Kola da 1 numara Coca-Cola

Fakirler La Cola zenginler coca cola icer
    Burası inci sozluk degıl bilader kimi neyle ezmeye calısıyorsun ki ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.