Şimdi Ara

Le Cola deneyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
6.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar akşamcılar. Ben genellikle 1,5 litresi 1,5 lira olan Pepsi'den alıyorum.
    Kasiyerle aramız iyidir. Pepsi'nin son kolileri bunlar dedi. Bende dedim Le Cola'ya mı kalıcaz yani
    Yok ya dedi Le Cola çok iyidir , ben beğenerek içiyorum gençler falanda gelip alıyo al bi dene falan dedi

Sözüm ona deneyen tadan var mıdır?

• Le'fer, içerdim bir aralar bıraktım. 330 ML'si, 30 Kr'tu.
  • Sen çok yanlış gelmişsin kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de su gibi bir sey saniyordum,bildigin kola asidi falan yerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maceraya gerek yok.
    Coca Cola candır.
  • Fena sayılmaz birkaç kere içtim yani güzel içilesi birşey o kadarda abartılacak bir durumu yok :)
  • cocacola'dan daha iyi , neden dersen içinde ne olduğu belli .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Migrosnet kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

cocacola'dan daha iyi , neden dersen içinde ne olduğu belli .

yav he he
  • İçerken iyi güzel de;

1- İçerken gazın yoğun, tadı geliyor.( aygaz tüp gibi)
    2- Bir de içtikten sonra, ekşimsi bir tadla beraber, sanki atık sulardan yapılmışcasına bir hissiyat oluşturuyor.

Litresi 65 krş,

Pepsi en iyisydi gerçekten F/P olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaNckasH -- 15 Temmuz 2012; 21:54:12 >
  • idare eder. 3 yıl kola içmemiştim zararlı diye ama hep canım isterdi. geçen yaz işten dönüşte evin karşısındaki bim e girdim, susamıştım, hava sıcaktı, lecola yı gördüm. 40 kuruş mu ne. ulan ne canım çekti, yav dedim zaten bunun tadı berbattır, alayım bidaha canım istemez dedim ve uzun zamandan beri ilk defa kola içtim. ertesi gün yine işdönüşü bidaha canım çekti. alışmıyim diye bitane alıp ayak üstü içtim. sonraki gün bidaha, bidaha... derken en sonunda tekrar kola içmeye karar verdim ve coca cola ile devam ettim artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: catchme257

quote:

yav he he

senin ve benim fayda algımız farklı olduğu için anlayamaman normal . ben sağlığa az zarar vereni iyi olarak algılarken sen asiti çok olup tadı daha çok olanı iyi olarak algılıyorsun.
  • BİM'den hoşlanmasam da Le Cola güzel. Yani Cola Turka içen onu da rahatlıkla içer. Diğer kolalar var mesela Bi Cola. Uhu tadı aldım ben ondan. Le Cola yeterli derecede güzel
  • Her gün en az 1- 1,5 litre içiyorum. Tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

yav he he

senin ve benim fayda algımız farklı olduğu için anlayamaman normal . ben sağlığa az zarar vereni iyi olarak algılarken sen asiti çok olup tadı daha çok olanı iyi olarak algılıyorsun.

İyi de sen faydadan bahsetmemişsin içinde ne olduğu belli demişsin. Birinde Coca Cola özütü yazarken diğerinde Le Cola özütü yazar. Özütün nelerden oluştuğunu açıklar mısın? Madem içindekileri biliyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnitabLake

Her gün en az 1- 1,5 litre içiyorum. Tavsiye ederim.

Usta sen yine fazla yüklenme 2 günde falan 1 litre iç sonuçta Le Cola çarpar marpar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brevet

quote:

Orijinalden alıntı: AnitabLake

Her gün en az 1- 1,5 litre içiyorum. Tavsiye ederim.

Usta sen yine fazla yüklenme 2 günde falan 1 litre iç sonuçta Le Cola çarpar marpar

Uzun zamandır içiyorum, henüz bir şey olmadı. Bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mialonde

quote:

quote:

quote:

yav he he

İyi de sen faydadan bahsetmemişsin içinde ne olduğu belli demişsin. Birinde Coca Cola özütü yazarken diğerinde Le Cola özütü yazar. Özütün nelerden oluştuğunu açıklar mısın? Madem içindekileri biliyorsun?

bilmiyorsun bari sıkma . le cola özütü ne lan
    sadeece cocacola'nın içinde ne olduğu bilinmeyen "cocacola özütü " var . pepside bile yok bu. hatta bir ülke içeriğini açıklamadığı için cocacola'nın ülkelerine alınmasına karşı çıkmıştı.

le cola özütü diye birşey yok bildiğim kadarıyla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he

sadeece cocacola'nın içinde ne olduğu bilinmeyen "cocacola özütü " var . pepside bile yok bu. hatta bir ülke içeriğini açıklamadığı için cocacola'nın ülkelerine alınmasına karşı çıkmıştı.

Kola'nın formülü bilinmediği için herkes farklı formüllerle kola yaratmaya çalışıyor zaten uygun bi tadı bulan o şekilde sürüyor piyasaya hiç birinin içindekiler kısmındada kola'nın formülü yazmıyor. coca cola özütü , pepsi cola özütü , doğal cola aroması , cola özütü şeklinde geçiyor markasına göre.

zaten biraz damak tadın varsa içtiğin bütün kolaların tadının birbirinden farklı olduğunu anlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catchme257 -- 15 Temmuz 2012; 22:11:21 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav he he

Pepsi İçindekiler: Su, Şeker, Karbondioksit, Renklendirici, Asitlik Düzenleyici, Kafein, Pepsi Kola Özütü,

Coca Cola İçindekiler: Su, Şeker, Karbondioksit, Renklendirici, Asitliği Düzenleyicisi, Coca-Cola Özütü, Kafein

Emin ol Le Cola 'da da var bu özüttten ama evde boş Le Cola şişesi olmadığından paylaşamıyorum şimdi onu.

•  Le Cola deneyen var mı?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.