Şimdi Ara

LDP hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Gerçek liberal bir parti izlenimi uyandırıyor bende,akp gibi çakma liberal değiller.
  • Türkiye'de liberalizm iş yapmaz... Türkiyede insanların %25'i uydurma hadislerle fazla üretimdir ve kömür-makarna dağıtarak kalitesiz bir topluluk haline gelmiş bir halktır .Bunları beleşçilikten kurtarıp çalıştırabilmen için asgari ücretin kalkması lazım
    Yani LDP Türkiyeye uymaz ayrıca insanlar sadece ekonomiye göre hayat kurmaz oy vermez .Türkiye'de demokrasi sorunu olduğu için insanların önemli kısmı dünya görüşüne göre dini görüşüne göre,mezhebine göre oy vermektedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu partiyi bu forumda benden iyi bilecek birini tanımıyorum. Besim Tibuk'la şahlandı,Cem Toker çok çabaladı ama olmadı. Cem Toker'den sonra ise gereksiz bir vaziyette duruyor şuan. Besim Tibuk'a hayranım bu arada
  • Benim dedteklediğim parti ama sanıyorum sadece ben destekliyorum..

• Bir şey düşünmüyorum

• Cem toker iyi adam keske iktidar olsalar

Normalde devletci biriyim ama bizim ulkede devlet tesekküllerini ahlaksiz insanlar sürekli sömürüyor bu yuzden kurum kurman lazimsa da ilk firsatta ozellestirmek lazim ldp bu acidan mantikli

Ustelik genel olarak refah artirma odakli bir parti bu cok onemli din yada milliyet istismari pesinde degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CHP li seçmen beni sinirlendirmediği zamanlar oy verdiğim partidir. Her seçime katılmıyorlar gerçi.
  • Gerçek bir partidir. Akılcı ve doğru politikayı savunur . Kendilerini severim ama bu ülkeye fazla gelirler. Çünkü Türkiye yıllardır asalaklik sistemi ile yönetildi bunu yıkmak nemakanan milyonları ofkelendirecegi için iktidara gelmeleri imkansız ...

• AKP li seçmen beni sinirlendirmediği zaman oy verdiğim partidir.

Boşa gideceğine LDP'ye gitsin.
  • Oy verirseniz; herhangi bir millete sevdamızdan hizmet etmeye değil, tesadüfen burada doğanların daha iyi yaşaması için maaşlı çalışacağız.

Liberal Demokrat Partitwitter
    Liberal Demokrat Parti
    https://twitter.com/liberaLDP/status/571622149737357313?s=19

Bunu söyleyen bir partiyi desteklememek elde mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.