Şimdi Ara

lcw satis danismani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen gun is basvurusu yaptim bugun cevap geldi yrin gorusmeye cagirdilar sormak istedim nasl is agirmidir parasi nasldir(dersanedeyim uni hazirlaniyorum saat 1 gibi dersane bitiyo dedim tmm gelin konusalim dediler)eger full time calisicaksam kactan kaca kac gun izin var vs. Konularda yardimci olacak varmidir? Bide yeri metrocityde nasl oralar cok kalabalik oluyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basssonic -- 25 Nisan 2014; 0:12:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takibe alayım , yarın ne olacağı belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemRQ

Takibe alayım , yarın ne olacağı belli olmaz.

Ins bi sikinti olmazsa calisicaz

• lcw de çalışmak zordur. Deli gibi çalıştırırlar. De facto da çalışan arkadaşım, çalışmalarının onlarla kıyaslanmayacağını söyledi Umarım kabul edilirsin, hayırlısı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

lcw de çalışmak zordur. Deli gibi çalıştırırlar. De facto da çalışan arkadaşım, çalışmalarının onlarla kıyaslanmayacağını söyledi Umarım kabul edilirsin, hayırlısı olsun.

Hmm defactoyada basvuru verdim fakat bi donus olmadi mecbur lcw ye gidicaz calismasi nasl agir olur oturmak felanmi yok yoksa cok yogunmu calisiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: basssonic

quote:

Orijinalden alıntı: adrasa

lcw de çalışmak zordur. Deli gibi çalıştırırlar. De facto da çalışan arkadaşım, çalışmalarının onlarla kıyaslanmayacağını söyledi Umarım kabul edilirsin, hayırlısı olsun.

Hmm defactoyada basvuru verdim fakat bi donus olmadi mecbur lcw ye gidicaz calismasi nasl agir olur oturmak felanmi yok yoksa cok yogunmu calisiyosun

Lcw ye gelen tipler belli. Düşük gelirli kesim geliyor genelde. E halkımızı da biliyoruz, dağıtıp gidiyor. Çalışmaktan kasıt, kat yapacaksın durmadan. Bozulan masaları düzelteceksin jilet gibi.

• adrasa A kullanıcısına yanıt
    Anlasilmistir bakalim ne yapicaz yarin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Depoda çalışan bir arkadaşım vardı rahatım diyordu. Milletin bozduğu tezgahı zırt pırt toplamaktansa git depoda çalışmak istediğini söyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Righte0us

Depoda çalışan bir arkadaşım vardı rahatım diyordu. Milletin bozduğu tezgahı zırt pırt toplamaktansa git depoda çalışmak istediğini söyle.

Satis danismani olarak bsvurdum depoya lazimsa eger soylerim kabul ederlerse depoda baslarim

• quote:

Arkadaslar gecen gun is basvurusu yaptim bugun cevap geldi yrin gorusmeye cagirdilar sormak istedim nasl is agirmidir parasi nasldir(dersanedeyim uni hazirlaniyorum saat 1 gibi dersane bitiyo dedim tmm gelin konusalim dediler)eger full time calisicaksam kactan kaca kac gun izin var vs. Konularda yardimci olacak varmidir? Bide yeri metrocityde nasl oralar cok kalabalik oluyormu

dersaneye gidiyorsan ne diye çalışıyorsun.
    yıllardır insanlara anlatıyorum iki farklı iş bir arada tam yapılmaz butlaka birisi yarım yamalak olur.

3 ay 1000 tl ye çalışıcam diye 35 yıl çalışışım aylık kazanacağın 3000 tl den vazgeç
    ü

öğrencisin öğrenciliğini yap
  • muhtemelen aylık 300-400 alırsın haftada 300 saat çalıştırırlar o paraya değmez çok ihtiyacın yoksa hiç gerek yok bence
  • KendimiArıyorum kullanıcısına yanıt
    Keyfi gitmiyorum peder bey mecbur birakti yaa onun yanina gidip 3 gun calisip 100 tl alacaktim yada kendi isime gidip kafam rahat saatim belli calisacaktim

• Amadeus_M kullanıcısına yanıt
    Aylik o kdar verirlerse calismam

• quote:

Aylik o kdar verirlerse calismam
    Aylık 300-400 vermezler o kadar da değil, çalışanlar para sıkıntısı değil işin yoğunluğundan şikayetçi genelde. İş görüşmesinde sorar birinci ağızdan bu konuyla ilgili bilgi alırsın.
  • Arkadaslar bugun gittim gorustum is agir vb bi suru sey soylediler asagari ucret + prim bide gunluk 8.75 bsey dediler ama anlamadim neyse sonuc olarak gorusmeye 2-3 kisi daha gelecekmis 2-3 gune olumlu yada olumsuz donecekler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.