Şimdi Ara

LCD YARDIM!!!!1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır forumda dolanıyorum hala bir öneri malesef alamadım. Arkadaşlarımın birkaçı bazı tvler önerdi ama daha geniş kapsamlı öneriler varsa çok ama çok sevineceğim.Tekrar aradığım özellikleri sayayım
    1-SD yayınım var, maç izleyeceğim.
    2-ps3 alacagım. Hem oyun hem de film için kullancağım.
    3-3000-3500 lira bütçem var tv için.LCD veya LED olabilir.

Yardımlarınızı bekliyorum

• İleride de HD yayın yapan kanalları izleyeceğim. O da çnemli nokta. Onu da unutmayayım
  • Ayrıca izleme mesafem 2-3 metre o yüzden 40" ve 42" alacağım.
  • Yaa yardım eden yok mu? Albani üstad gör artık çektiğimiz çileyii
  • Kendimi üvey çocuk gbi hissettim kimse yardım etmez mi arkadaşlar yorum alayım. Öncelikli tercihlerim SONY,PHILIPS,SAMSUNG VE LG. LED Ekran alıcam sanırım. Yukarıda özellikleri belirttim. Lütfen model ismide yazalım bende ona göre araştırıcam
  • ben sony 46hx700 kullanıyorum. memnunum. ps3 performans iyi. sd idare eder. blu ray oldukça iyi.
  • ben sana led olarak samsung veya phlips öneririm zira görüntü kalitelerini yakından inceledim.eğerki bütçen 3000 tl ise hocam 2500 e tvyi al 500 ede hdmi bi uydu alıcı al derim.
    2500 e çok güzel bir led tv alabilirsin samsungun UE-40C6000
    SAMSUNG LED TV veya phlipsin 40PFL7605H
    PHILIPS LED TV 46PFL5605
    PHILIPS LED TV öneririm led de en iyi ikisi alanlardan biliyorum.
    şimdiden güle güle kullanın hocam.
  • Bu modellere baktım phılıpsin ambilight spectra özelliği var mı? Kullananlardan bayağı övgü alıyor. Söylenen model de varmı
  • Modeli inceledim. Benim ihtiyuaçlarımı karşılayacak ama SorrowOcean bana LG LED lerin bayağı iyi olduğunu söyledi. Sanırım Albani üstadtan almış bilgiyi. LG LED lerin 2010 modelleri hakkında bilgisi olan varmı?
  • Arkadaşlar yorumlar arasından seçerek bir araştırma yaptım. Aşağıda belirttiğim TV lerin SD PERFORMANSLARI VE INPUT LAG konusunda en iyi olan sizce hangisi. Ustalar bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. LED alıcam büyük ihtimalle.TV leri yazayım

1) Samsung UE-40C6000
    2-)PHILIPS - 42PFL9803D (İB de üretimden kalkmıştır uyarısı var bu ne demek?)
    3-)LG - 42LE8900
    4-)SONY BRAVIA KDL-40NX705
    5-)PHILIPS-42PFL7675H

TVler bunlar yukarıda yazılı özellikler açısından en iyi seçim hangisi olur? LG gözüme iyi gözüküyor ama bilemiyorum. Ayrıca başka önerilerede açığım.

Şimdiden teşekkürler
  • Bir tercih yapamadım hala.Yorum ve ya tavsiye yok mu?
  • Arkadaşlar ikisi arasında hangisini etrcih etmeliyim. SD yayın, film ve ps3 için alıyorum.
    3-)LG - 42LE8900
    4-)SONY BRAVIA KDL-40NX705
  • aRKADAŞLAR LİG YAKLAŞIYOR DAHA TELEVİZYONU ALAMADIM :) ÇOK ARADA KALDIM BU TVLERDE ER HANGİSİ SD DE VE İNPUT LAG DAE DAHA İYİ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.