Şimdi Ara

LCD VE TFT EKRAN ARASINDAKİ FARK NEDİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
102.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşaım verdiğin linkler için sağol ama pek ilgii çekmedi ama ben hala aynı görüşdeyim eğer öle değilse bi açıklama bekliyorum....
    bu görüşe nerden vardın diyecek olursan: avatar lar çok benziyor bide konuşmaların bi kısmına baktım aynı gibiydi
  • Yazıdada belirttiğim gibi HDMI(High Definition Multimedia Interface)
    kablosudur.Bazı uzmanlar bunun DVI dan daha kaliteli oldugunu soyluyorlar,HDMI aynı zamanda hem resim hemde sesi aynı kablo uzerinden taşır,sıfır goruntu kayıbıyla!
    illusionist dostum bensana sadece bu işiçin bukadar fark öde ve bunu al diyemem ancak kendi kararını kendin vermen gerek ve benim maddi gücüm yerindeyse bugünün en yüksek teknolajisini herzaman kullanırım saygılarımla...

alplanet bu sitede herkişiye özel olarak bi avatar veriliyorsa ben iki farklı isimde reklam yapıyorum, eğer sitedeki avatarları herkes beğenisine göre seçip kendi ismi altında kullanabiliyorsa zaten fazla söze gerek yok...
  • Bay x çok faydalı yazılar paylaştığın için çok teşekkürler.

Türkiyedeki kanallar HDTV'ye n zmn geçerler?Eğer avrupa kanalları için yeniyse tr'deki kanalların geçmesi pek yakın deil sanırım.Bu durumda lcd/plazma almak pek mantıklı gelmedi bana.Bunun yerine ~70 ekran weya üstü 100hz almayı düşünüyoruz tawsiye ediceğin marka model warmı?

http://forum.donanimhaber.com/m_2191419/tm.htm

link'teki haber hakkında bi bilgin warmı SID'le bi alakası warmı?

@malatyaspor

OLED (organik led) teknolojisi bildiğim kadarıyla lcd'ye benzer bi teknoloji.LCD'ye göre düşük güç tüketimi ,parlak ve maliyet avantajı ile geleceğin teknolojisi olarak kabul ediliyor.

• Bay X harika sunumun için çok teşekkürler kafamda netleştiremediğim bir sürü konu netleşti sayende.Yanlız ben birşey sormak istiyorum.Oled ekranlar üzerine bir tv teknolojisi sözkonusu değilmi acaba.Hiç bahsetmemişsinde.
  • pek anlamadım dediklerini ama o kadar da önemli değil reklam yapıyosan beni ilgilendirmez yapmıosan da verdiğin bilgiler ve yaptığın alıntılar için teşekkürler...
  • Ustam döktürmüş....
  • merhaba bay-x

LG 42PX4RV plazma almayı düşünüyorum. HDMI girişi olduğu yazıyor. Ancak cözünürlüğü 852*480
    kontras oranı 10000 parlaklık 1500
    Sizin yazınızı okudum. 852*480 cözünürlüklü olan panellere artık teknolojik olarak geri bir panel dediniz.
    Bu plazmada aynı sınıfa giriyormu.
    Ne dersiniz gercekten bu plazma işe yararmı. Yoksa hiç düşünmemelimiyim.
    HDMI girişli olması nedeniyle bu plazmanın gercekten HDTV yayınları desteklermi.

Bilgilerinize şimdiden teşekkürler.
  • Dün Sony mağzasında LCD Projeksiyon Sony KF-42SX300 televizyonu inceledim. Görüntüsü ses sistemi özellikleri ilgimi çekti. Fiyat olarakta 330X10 taksit yani 3300 Ytl bir fiyat verdiler.

http://www.sony.com.tr/PageView.do?section=tr_TR_Products&productcategory=%2FTV+Projector%2FTVP+Rear+Projection+TV&productmodel=%2FTV+Projector%2FTVP+Rear+Projection+TV%2FKF-42SX300&productsku=KF42SX300&site=odw_tr_TR&page=ProductHome

Sizce bu LCD Projeksiyon Tv yi almak mantıklı olurmu. Öneri ve tavsiyelerinizi alabilirmiyim.Teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ratsx

merhaba bay-x

LG 42PX4RV plazma almayı düşünüyorum. HDMI girişi olduğu yazıyor. Ancak cözünürlüğü 852*480
    kontras oranı 10000 parlaklık 1500
    Sizin yazınızı okudum. 852*480 cözünürlüklü olan panellere artık teknolojik olarak geri bir panel dediniz.
    Bu plazmada aynı sınıfa giriyormu.
    Ne dersiniz gercekten bu plazma işe yararmı. Yoksa hiç düşünmemelimiyim.
    HDMI girişli olması nedeniyle bu plazmanın gercekten HDTV yayınları desteklermi.

Bilgilerinize şimdiden teşekkürler.

tv çözünülürlüğü zayıf ekrandaki hızlı ve karanlık sahnelerde bitakım zayıflıklar görebilirsin fakat HDMI girişinin olması düşündürücü 852X480 çözünülürlükteki bi tv için HDMI gişi bence pekbi anlam ifade etmiyor...

• Merhaba Bay x

Sizce LCD Projeksiyon Sony KF-42SX300 mü yoksa Vestel Millenium 32" LCD yimi tercih etmeliyim?

Teşekkürler.
  • sony tvnin özellikleri vestele göre çokdaha iyi yalnız yerinde olsam herikisinide düşünmez birazdaha beklerdim ama ben beklemem butvlerin bitanesini alırım dersen sony derim...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozaksoy

Merhaba Bay x

Sizce LCD Projeksiyon Sony KF-42SX300 mü yoksa Vestel Millenium 32" LCD yimi tercih etmeliyim?

Teşekkürler.

• Eylül ortası gibi almayı düşünüyorum. Birde Siemens FL132V7 modeli var aklımda ama Vestel 32" le hemen hemen aynı özelliklere sahip.

En iyisi eylül ayında yeniden başlıyayım araştırma yapmaya. Teşekkürler.
  • eğer yazıyı okuduysan ordaki açıklamalara göre HDTV yayınlara uyumlu bir tv alırsan ilersi için daha uygunolur ayrıca HDMI girişlerinin olmasındada görüntü girişi için büyük fayda var...
  • Yazıyı okudumda dediğin özelliklerde bir televizyonu 2500 - 3000 ytl civarında alınması mümkünmü.
  • mümkün değil
  • yazı için teşekkürler
  • Ellerine sağlık çok iyi bir kaynak
  • Bay x gerçekten ellerine sağlık bilgiler için çok saol. Önümüzdeki Eylül başı gibi bende plazma almaya karar verdim. Cebit fuarına gideceğim fuarda daha detaylı inceleyebileceğime inanıyorum. Belki fuar süresince kampanya da olur ondan da faydalanabilirim. Sana sormak istediğim kafam oluşturduğum 3 model var bunların içinde sence en mantıklısı hangisini almak hem model marka olarak hemde fiyat/performans kıyaslaması olarak. Birde sen olsan cebinde de 5.000 -6.000 ytl paran olsa bu iş için ne alırsın? Detaylı cevaplarsan çok sevinirim marka ve modellerini yazıyorum;

Panasonic TH 42PV500 (1024*768 + SD girişi var + 3000:1 kontrast+8.6 milyar renk+) 6500 ytl civarı
    http://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=453

Panasonic TH 42PA50E (852*480 + 4000:1 kontrast + 8.6 milyar renk+Scart girişi 3 adet+Komponent Girişi 1 adet) 4300 ytl civarı
    http://www.panasonic.com.tr/urun_detay.asp?proid=455

Pioneer PDP-435 HDE (1024*768+ 1200:1 kontrast + 7 milyar renk+Bilgisayar Girişi 1adet VGA+Video Girişi 4 adet+SVideo Girişi 3 adet+Komponent Girişi 1 adet) 6500 ytl civarı
    http://www.pioneer-eur.com/eur/product_compare.jsp

• doğru söze ne hacet. ucuz parça ucuz ürün elbetteki karını düşürecek halleri yok.
    arkadaşım ellerine sağlık. çok güzel açıklamışın.
    bende çık merak ediyordum arasındaki farkı.
    TEŞEKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitachi30 -- 17 Ağustos 2005, 13:53:24 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ikista

Bay x çok faydalı yazılar paylaştığın için çok teşekkürler.

Türkiyedeki kanallar HDTV'ye n zmn geçerler?Eğer avrupa kanalları için yeniyse tr'deki kanalların geçmesi pek yakın deil sanırım.Bu durumda lcd/plazma almak pek mantıklı gelmedi bana.Bunun yerine ~70 ekran weya üstü 100hz almayı düşünüyoruz tawsiye ediceğin marka model warmı?

ARKADAŞIM türkiye digital yayına geçeli nekadar olduki HDTV'ye geçsin.
    Daha birkaç sene öncesine kadar digital yayına geçmayan ulusal kanallarımız olduğunu unutmayalım.
    yeni yeni turksat uydumuzda ulusal ve yerel kanallarımız yayına geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.