Şimdi Ara

lcd tv den nefret ettirdi bu receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle merhabalar. ben geçen hafta arçelik hd bir lcd aldım. evdeki eski tüplüyü defol artık senin ömrün bitti edasıyla kaldırıp yeni tv ye bağladım uyduyu. o da ne ?? görüntü berbattt!!! servisi aradım hemen gelin bakın falan feşmekan. adamlar geldi dedilerki bu böyle. ne marka getirirsen getir bu uyduyla elde edeceğin görüntü budur hd uydu alacan ve hdmi den bağlayacan dediler. şimdi gelelim benim sorularıma:

1 lcd tv ye uyduyu scarttan bağlamakla hdmi den bağlamak arasında çok çok fark olur mu?
    2 hd yayın izlemedikçe (yani digitürk dsmart vs almadıkça) hd uydu alıcı almam sorunumu çözermi?
    3 lcd tv de ii bir görüntü elde edebilmek için illaki digitürk vs kullanmak gerekiyorsa lcd tv ne die icad edilmiş?
    4 ve son bu konuda tecrübesi olan birileri bana yardımcı olsun çok canım sıkıldı açıkçası dünya para verdik :((

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyaoğlu

arkadaşlar öncelikle merhabalar. ben geçen hafta arçelik hd bir lcd aldım. evdeki eski tüplüyü defol artık senin ömrün bitti edasıyla kaldırıp yeni tv ye bağladım uyduyu. o da ne ?? görüntü berbattt!!! servisi aradım hemen gelin bakın falan feşmekan. adamlar geldi dedilerki bu böyle. ne marka getirirsen getir bu uyduyla elde edeceğin görüntü budur hd uydu alacan ve hdmi den bağlayacan dediler. şimdi gelelim benim sorularıma:

1 lcd tv ye uyduyu scarttan bağlamakla hdmi den bağlamak arasında çok çok fark olur mu?
    2 hd yayın izlemedikçe (yani digitürk dsmart vs almadıkça) hd uydu alıcı almam sorunumu çözermi?
    3 lcd tv de ii bir görüntü elde edebilmek için illaki digitürk vs kullanmak gerekiyorsa lcd tv ne die icad edilmiş?
    4 ve son bu konuda tecrübesi olan birileri bana yardımcı olsun çok canım sıkıldı açıkçası dünya para verdik :((

Selam,

Öncelikle sorayım ! Receiver'inizin marka ve modeli nedir?

1. Kaliteli görüntü alabilmekte etken, uydu cihazının çıkış portlarından ziyade, cihazın
    işlemcinin kabiliyetindedir. SD (standart defination) yayınlar scart ile sorunsuz
    iletilebilmektedir. HD cihazda alsanız işlemcisi kaliteli video üretemiyorsa, HDMI'dan
    görüntü aktarmanın faydası olmaz.

2. Çözer, tavsiyemi sorumun yanıtına göre yapacağım.

3. Sorunuzun platform kanalları ilgisi yok.

Saygılar, sevgiler.

• hocam cvbınız için çok teşekkür ederim elimdeki tv arçelik 82-504 eco lcd tv . hd ready. uydu alıcım ise goldmaster sat-55000 ci. hdmi çıkışı yok .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.