Şimdi Ara

LCD TEMİZLEME SPREYi ile güneş gözlüğü temizlenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alkolsuz şu LCD temizleme spreyleri ile güneş gözlüğü temizlenir mi?

üstünde lcd ;camera lensi; notebook resimleri var kamera lensi bile temizleniyorsa güneş gözlüğüde temizlenir diye düşünüyorum...

belki de normal gözlükleri temizlemek içinde kullanılabilir ama renk yapar mı zamanla o önemli ... bilgi sahibi arkadaşlardan düzgün yorumlar bekliyoruz

• Güneş gözlüklerinin kullanma kılavuzunda der ki; "Gözlüğünüzü kimyasallarla temizlemeyiniz".

Gözlüğün çok kirli ise katı el sabunu ile gözlüğünü yıka ve iyice durula, daha sonra tuvalet kağıdı ile kurula. Aşırı kirlenmediği müddetçe de microiber bir bezle kuru olarak silebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Güneş gözlüklerinin kullanma kılavuzunda der ki; "Gözlüğünüzü kimyasallarla temizlemeyiniz".

Gözlüğün çok kirli ise katı el sabunu ile gözlüğünü yıka ve iyice durula, daha sonra tuvalet kağıdı ile kurula. Aşırı kirlenmediği müddetçe de microiber bir bezle kuru olarak silebilirsin.

kimyasal içermiyor sanırım bu losyon
  • gözlük spreyi ile lcd silsem ne olur
  • gözlüğüne töbe estafurullah bişey olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaykıl -- 21 Mayıs 2010; 1:56:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bim'de hops diye gözlük silme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLMaNNN -- 3 Ağustos 2021; 12:34:13 >
  • dokunmatik telefon ekranı temizlimek istiyoru msanırım bi yan etkisi olmaz
  • Gözlüğün camlarını yıka ondan sonra gözlük beziyle sil.
  • Ya bu aralr çoğu hatta nerdeyse tüm bu temizleme spreylerinin içine bilidiğiniz cam-sil koyuyorlar bazısı biraz renk değiştiriyo koyuyo bazısı esanslarla koku veriyo ama olay aynı...Ben siliyorum hem normal gözlüğü hemde güneş gözlüğümü bir yan etki görmedim şimdiye kadar.
  • up yaparım arakadaşlarımın görüşlerini alırım
  • var mı bi fikri olan ??????

• şunun cevabını bilen bi optikçi var mı
    ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtusft

neye güldün læ

upladım
  • soda ya da maden suyu ile sil çok güzel parlatıyo
  • aLMaNNN kullanıcısına yanıt
    Bize de gelsin böyle kızlarrrr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.