Şimdi Ara

LCD MONİTÖRÜMDE AUTO CONFİG SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günaydın arkadaşlar.aidata marka 17 inc monitör kullanmaktayım.son 1 haftadır monitörümde sorun yaşıyorum.ekranda auto config yazısı çıkıyor renkler ton olarak değişip ekran oynama yapıyor ve bunu aralıksız tekrarlıyor.arada duruyor ve gene başlıyor.haliyle bilgisayar kullanmam oldukça zorlaştı.ekran üzerindeki düğmeler komut almıyor bastığımda bir işlev görmüyor.kablolarını çıkarttıp taktım sorun düzelmedi.sorunun nerden kaynaklandığını ve çözüm yolunu bilen arkadaşlar varsa minnettar olurum.işletim sistemim vista monitörüm aidata 17 inc monitör.

• Monitörün ilgili düğmesi takılmış olabilir bir kontrol et. Birde eğer monitör analoğ çıkışa bağlı ise varsa DVI a bağla dijital çıkışa yani o zaman otomatik ayar iptal oluyor zaten
  • düğmelerde bi takılma yok kontrol ettim.otomatik ayar düğmesine bastığımda tekrar ve sürekli olarak auto config çıkıp ayar yapmaya çalışıyor.ama nezaman yapacağı belli olmuyor mesela şu an herşey normalken gene başladı.monitörün tek girişi var bu otomatik ayarlama ayarını bir yerden iptal etmem mümkün değilmi?
  • Monitör ayarlarına bakın otomatik ayarın yanında diğer seçenekler varsa onları seçip kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan amca

düğmelerde bi takılma yok kontrol ettim.otomatik ayar düğmesine bastığımda tekrar ve sürekli olarak auto config çıkıp ayar yapmaya çalışıyor.ama nezaman yapacağı belli olmuyor mesela şu an herşey normalken gene başladı.monitörün tek girişi var bu otomatik ayarlama ayarını bir yerden iptal etmem mümkün değilmi?

Arkadaş bendede aynı problem oluyor.

Sende baya eski olmuş çözüm bulmuşundur herhalde nasıl hallettin yazarmısın.
  • bende de aynı sorun oluştu, netteki çözümler işe yaramayınca ekrandaki ayar düğmelerinin devre kartını söktüm, sorunun sebebini ve çözümü bulana kadar mecburen böyle duracak.
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.