Şimdi Ara

WIDE SCREEN MONİTÖRDE TAM EKRAN VİDEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung 940bw kullanıyorum .Windows media player da video izlerken kenarlarda boşluklar kalıyor bunu gidermenin bir yolu var mı?

• Windows media playerda diğer seçenekler kısmında aygıtları seç orada ekranı seç özellikler de dikey yatay piksel oranını ayarlarsan bazı videolarda işe yarıyor ama kesin bir sonuç alamadım. Şu anda k-lite mega codec pack kurulu sistemimde (quick time real player herşeyi açar başka codec yüklemene gerek kalmaz) Bütün videoları media player classicde izliyorum eğer videoyu m.p classicde açarsan view kısmını seç video frame den touch window from outside işaretle yine aynı yerde override aspect ratio yu 16.9 seç (bu işlemi sadece bir kere yapıcaksın) filmlerin keyfini çıkar. Eğer uğraşamam dersen m.p.classicde tam ekran yap klavyenin yanındaki numeric tuşlarla videoyu istediğin gibi sağa sola uzatabilirsin.

1 ekranı küçültür
    9 ekranı büyültür
    2 yüksekliği azaltır
    8 yüksekliği arttırır
    6 genişliği arttırır
    4 genişliği azaltır
    5 herşeyi eski haline getirir

diğer arkadaşlar farklı yöntemler de önerebilir hangisi kafana yatarsa kullan sanırım bs playerda da benzer ayarlar var şimdiden iyi seyirler bu ayarları dizüstünün 1280*800 ekranı için kullanıyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfarukay -- 10 Şubat 2007; 9:36:09 >

• arkadaşlar yok mudur bunun tam çözümü
  • en doğru çözüm k-lite megacodec pack i kur Baba mediaplayer classic den izle 940 bw benim eski monitorumdu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

en doğru çözüm k-lite megacodec pack i kur Baba mediaplayer classic den izle 940 bw benim eski monitorumdu..

biraz daha açabilir misiniz o pack i nereden bulabilirim bir de classicden izle derken neyi kastettiniz ?
  • google da k-lite mega codec pack yaz karşına çıkar içinde herşey olan bir paket kendi oynatıcısı olarak da media player classic kullanıyor. Videoları ya da ekrana oturmayan dvdlerini normal windows media playerda değil de media player classicle aç yukarıda yazdığım gibi ekrana istediğin gibi oturt
  • indirdim dediğiniz pack i yine aynı tam ekran yapınca halen daha kenarlarda boşluklar war
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 940 bw de aynı şekilde bende DVD divx felan izliyorum hatta Tv bile izliyorum ....
    ama kenarlarda asla boşluk filan kalmıyor yani ekrana tam oturuyor

senin sistememde bir sorun olmalı.... yada bir ayarsızlıkdan kaynaklanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

940 bw de aynı şekilde bende DVD divx felan izliyorum hatta Tv bile izliyorum ....
    ama kenarlarda asla boşluk filan kalmıyor yani ekrana tam oturuyor

senin sistememde bir sorun olmalı.... yada bir ayarsızlıkdan kaynaklanıyor

HD videolarda bir sorun yok tam ekran izleniyor.Ben tüm videolar için uygulanabilecek bir yöntem varmı onu soruyorum.Media player classic kullanarak tam ekran yaptım ama görüntüyü yaydığı için pek iyi olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00BRK00 -- 11 Mart 2007; 0:12:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: patronokan

indirdim dediğiniz pack i yine aynı tam ekran yapınca halen daha kenarlarda boşluklar war

arkadaşın demek istediğini anladım uyguladım tam ekran oldu ama görüntüyü yaydığı için herşey olduğundan daha geniş gözüktü.Videoyu media player classic ile açtıktan sonra
    1 ekranı küçültür
    9 ekranı büyültür
    2 yüksekliği azaltır
    8 yüksekliği arttırır
    6 genişliği arttırır
    4 genişliği azaltır
    5 herşeyi eski haline getirir
    tuşlarını kullanarak boyutu ayarlayabiliyorsun.
  • yok ya bizim sorun bu değil bi arkadaş media player ayarlarının anlatmıştı ve sorun ortadan kalkmıştı ama o konuyu bulamıyorum orada çözümü vardı
  • quote:

yok ya bizim sorun bu değil bi arkadaş media player ayarlarının anlatmıştı ve sorun ortadan kalkmıştı ama o konuyu bulamıyorum orada çözümü vardı

bahsettiğin ayarın nereden yapıldığını buldum galiba.windows media player da araçlar/seçenekler/aygıtlar/ekran "ekran" a çift tıkla piksel en boy oranı diye bir şey açılıyor oradan ayarlamaları yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 00BRK00

quote:

yok ya bizim sorun bu değil bi arkadaş media player ayarlarının anlatmıştı ve sorun ortadan kalkmıştı ama o konuyu bulamıyorum orada çözümü vardı

bahsettiğin ayarın nereden yapıldığını buldum galiba.windows media player da araçlar/seçenekler/aygıtlar/ekran "ekran" a çift tıkla piksel en boy oranı diye bir şey açılıyor oradan ayarlamaları yapabilirsin.

oradan ben de yaptım fakat hepsinde sökmüyor o metod bazılarında oluyor bazılarında olmuyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.