< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold Man -- 13 Ocak 2020; 0:25:48 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam aynı sorun bende de var. Monitörüm Asus vg24vq. Asus monitör almakla hata yaptıgımı düşünüyorum. Siz sorunu çözebildiniz mi? |
Hocam benim sorunum çok ilginç ben de benzer sorunu yaşıyorum Freesync açınca titreme sorunu oluyor kapatınca sorun kalmıyor. Monitörü 144 hz yapıyorum. Renk derinligi 8 bitten 6 bite düşüyor. Ve freesync açınca ekran da parlaklık titremesi flicker sorunu yaşanıyor. Şu an sorunu çözdüm 120hz ye düşürerek kullanıyorum. Renk derinligi 8 bit otamatik oluyor. Display port kablosunun kalitesiz oluşundan mı? Ekran kartından mı? Kimbilir sorun ne ile alakalı bilmiyorum ama sayeniz de gördügüm kadarıyla asus monitörler de genel bir sorun var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 3 Ekim 2020; 12:39:37 > |
Hocam senin yorumu görmeden önce ben de bayağı bir kafa yordum ve sonunda 'CRU' isimli programı buldum. Hz ayalarından 48-144 den , 40-140 yapınca sorunum düzeldi. |