Şimdi Ara

lcd monitörlerdeki tepki süreleri ne demek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bazılarında saniyede 4 ms bazılarında 5 ms bazılarında 2 ms yazıyo , lcd monitör almak istiyorum pc ye , bu tepki süreleri yüksek olunca daha mı kaliteli görüntü veriyor ?

• ne kadar düşük olursa o kadar iyi demek
  • Ne kadar az olursa o kadar iyi olur.Ama bir insan gözü 16 ms altını hissedemez.Sabit olarak 16 ms olarak hisseder.Yani 15 ms de 1 ms de olsa fark etmez.Ama 17 ms den sonra o yavaşlığı gözle hissedebilirsin.Ve bu seni deli edebilir
  • az olan daha iyi olur.. ama senin görmende hiçbişey fark etmez ister 2 ister 5 olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quintana!

az olan daha iyi olur.. ama senin görmende hiçbişey fark etmez ister 2 ister 5 olsun..

Fark eder.
  • tepki süresi bir görüntünün diğer görüntüye geçiş süresi demektir, yani bu saniye ne kadar az olursa görüntü o kadar net, hızlı ve kaliteli olur
  • tepkime süresi ne kadar düşük olursa o kadar kaliteli olur..

tepkime süresi artıkça hızıda gittikçe düşer..
    2 mms en iyisidir şimdilerde.
    sonra bu 5-8 olarak gidiyor.
    2-5-8 örneği.
  • teşekkür ederim arkadaşlar yourumlar için , önerebiliceğiniz lcd wide screen monitör var mı 19 ' olacak
  • bu aralar bende samsung 2253bw almayı düşünüyorum kullanan var mı aramızda
  • quote:

Orjinalden alıntı: vururum

teşekkür ederim arkadaşlar yourumlar için , önerebiliceğiniz lcd wide screen monitör var mı 19 ' olacak

Samsung t190
  • Piksellerin bir durumdan yeni bir duruma geçiş süresidir. Bu süre arttıkça hareketli görüntülerde silik izlerle uzama etkisi görülür. Çünkü yeni piksel yeni renge geçişte geç kalır
  • İş yerinde kullanacaksan bunun pek önemi yok, keze internet için de öyle...
    Ama oyun oynayacaksan tepki süresi düşük monitör iyi olacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MotorbreatH_

quote:

Orjinalden alıntı: vururum

teşekkür ederim arkadaşlar yourumlar için , önerebiliceğiniz lcd wide screen monitör var mı 19 ' olacak

Samsung t190

aynısını ben yazacaktım ama Samsung T200 de olabilir aralarında 3 cm lik fark var sadece.. ama fiyat 550 falan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.