b- digitürk - tv box (vga çıkış) -monitör (vga giriş) üçlüsünün görüntü kalitesi ile digitürk - tv box (dvi çıkış) -monitör (dvi giriş) üçlüsünün görüntü kalitesi çok farklı olurmu. yani monitörüde değiştirmek ve yaklaşık 200 ytl daha fazla vermek gerektiğinden dvi çıkışlısını almaya değermi.
daha önce lcd monitör kullanmadıysanız (dahili hoparlörlü olanlarsan ) ses çıkış gücü son derece zayıf ve kullanılan hoparlörler den çıkan ses son derece kalitesiz ve dagınık tok ses namına bişiy beklemeyin ,(istisnalar kaideyi bozmaz.)bu yüzden düşündügünüz sistem de ilave bi hoparlör sistemini gözardı etmeyin diye bi eklenti yapmak istiyorum sadece.ben 20 inch monitörümde skyvision tv kartı kullanıyorum uzun zamandır görüntü evet çok net ancak tam ekran yaptıgımda olay degişiyor en net görüntüyü 720*580 vss gibi bi çözünürlükte verebiliyor ,yoo bende öyle degil diyen standart tv kartlarında durumun farklı olmadıgını bi arkadaşımdakinde de gördüm ,şayet varsa piyasada yüksek çözünürlükte de aynı kalitede görüntü aktarabilen ürünler onlara bakın.tabiki bende 20 inch monitörümde tam ekran izleyebiliyorum ancak görüntü aynı degil bunu dikkate alın ve düşündügünüz model tv kartını kullanan birine danışın.1440*900 desteginin olması gerçekte de aynı çözünürlükte aynı kaliteli görüntüyü verebiliyormu araştırmadan almayın derim.
hoparlör önemli değil. o zaman şunu sorayım size. pc ye benimde skyvision tv kartı bağlı. monitör ise viewsonic 1945 vm modeli. gayette net izliyorum kanalları. bundaki kaliteye yaklaşamammı tv box ile.
pratikte ve verilen teknik detaylara bakıldıgında birbirlerine benzer ürünler olarak görülüyor ancak uygulamada deneyip görmek çok daha kesin ve önemli bi ölç m olacaktır.forumda bu model yada benzerlerin harici olanlarının verimini araştırmalısınız yani kullanandan.amaç sadece pc monitörü ile kullanımsa skystar ın da box ürününü inceleyin kullanıcı görüşlerine ulaşmaya çalışın.piyasada bu konuda çok fazla seçenek görünmüyor açıkçası .