Şimdi Ara

LCD monitörde bilgisayardan bağımsız UYDU yayını seyretmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuları fazla iyi bilmiyorum. TV BOX ları falan araştırdım ama bulamadım. LCD monitörde bilgisayardan bağımsız UYDUDAN TV seyretmek için bildiğiniz bir TV BOX veya RECEIVER var mı acaba ?

• sen tv box alacaksın bilgisayar kapalı bile olsa box ı açıp seyredebiliyosun ...

hibrit analog digital +fm box varmı bilmiyorum ama boxların hepsi digital zaten uyduyu seyredebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..

sen tv box alacaksın bilgisayar kapalı bile olsa box ı açıp seyredebiliyosun ...

hibrit analog digital +fm box varmı bilmiyorum ama boxların hepsi digital zaten uyduyu seyredebilirsin

Walla bende TV BOX ları inceledim ama analog yayınları destekleyenlerden başka bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaRaCHaY

quote:

Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..

sen tv box alacaksın bilgisayar kapalı bile olsa box ı açıp seyredebiliyosun ...

Walla bende TV BOX ları inceledim ama analog yayınları destekleyenlerden başka bulamadım

Dostum zaten sadece TV BOX değil receiverda kullanacaksın, Receiverden TV BOX'a toss kabloyla video ve audio girşleri sağlayıp o şekilde uydu yayınlarını izleyebilirsin.
    Ha ben görmedim ama direkt Dijital yayınları alabilen bir TV BOX'da olabilir ama olsa bile fiyatı yüksektir...
    Bu arada TV BOX'lar belki basit bir yapıya sahiptirler ama bana göre mucize aletlerdir

• o dediğini bulmak zor, dijital tv kartıyla olur anca onlarda tek başına çalışmıyor.
  • SS2 DİJİTAL TV KARTINI ALICAN 2 DENE ÇANAK İŞLEM TAMAM AMA RECEİVERLA OLMAZMI DESEN O DA OLUR AMA ANALOG YAYIN ALIRSIN EN GÜZELİ UĞRAŞMA O ŞEKİLDE DİJİTAL TV KARTINI TERCİH ET...
  • uydu yayınlarını çeken tv box dünya piyasasında şu an mevcut değil. sadece analog ve dvb-t(karasal dijital) için olanları mevcut. dvb-t olanları da Türkiye de satılmıyor, yurt dışında var sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar, LCD monitör desteği olan receiver da mı yok ? Eğer buda yoksa bi receiver bide TV alacaz anlaşılan
  • Aslında zamanında bende çok araştırdım bu konuyu ama direkt LCD monitor cikisli bir receiver bulamadım (varsa bile bilmiyorum ama buyuk ihtimal baya pahalı aletlerdir) Yani direkt olarak VGA ya da DVI cikisli receiver yok diye biliyorum. Sana tavsiyem herangi bir receiveri al en ucuzlarından biri de olabilir (egerki amacin sadece uydu yayını almaksa) ve bir de TVBOX satın al (ki bu durumda sana kesinlikle Avermedia tavsiye ederim)

Receiverdan TVBOX yardimiyla direkt olarak goruntuyu LCDye gonderebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.