Şimdi Ara

LCD Mi ? LED Mi ? PLAZMA Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
102.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 40W5500 sahibiyim ama plazmaları bu denli ezmenizi gerektirecek kadar büyük farklar olmadığını söylemek zorundayım.

Ortalama 40" bir LCD 100W seviyesinde güç tüketirken yeni nesil plazmalar 180W seviyesinde tüketiyor, aradaki 80W'lık fark 2000-3000TL mertebesinde para harcayan insanlar için kriter olmamalı.

200 saat bekleme modu ve burn-in problemleri de yazılımsal olarak insan gözünün seçemeyeceği şekilde piksellerin yakılıp söndürülmesiyle çözülmüş durumda. yani siz istediğiniz kadar plazmanızı açık bırakın o zaten kendisi otomatik olarak piksellerini belli aralıklarla yakıp söndürüyor bu sebeple artık Burn-in diye bir problem yok.

Benim için W5500 iyi bir seçim ama sürekli futbol maçı izleyeceğim diyenler için plazmalar bence şu an hala rakipsiz.
  • 46g20e
    lh5500

ıkısının arasında sıkıstım kaldım....

ps3 fılm ve maclar ıcın alacagım....
  • Mevcut plazmaların kullanım ömürleri 100.000 saattir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: siyahla

bende plazma alacam gibi panasonic g15i teknosada test ettim süperdi LGLH4000İ VE SAMSUNG B651İ EZDİ GEÇTİ LGSL8000 İLE KARARSIZ KALDIM ARALARINDA 700 TL FARK VARDI PANASONİCG15 1800TL LGSL8000 2500TL.. SANIRIM PLAZMALARA TAHTI ELE GEÇİRECEK

taht zaten pioneer plazmaların elinde hiç bir zaman başkasında olmadı ki

Hocam,yanlış bilgi !!!

Panasonic ve Pioneer plazmaları viera isimle ortak üretiyorlar,yaklaşık 1 senedir durum böyle !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orijinalden alıntı: siyahla

bende plazma alacam gibi panasonic g15i teknosada test ettim süperdi LGLH4000İ VE SAMSUNG B651İ EZDİ GEÇTİ LGSL8000 İLE KARARSIZ KALDIM ARALARINDA 700 TL FARK VARDI PANASONİCG15 1800TL LGSL8000 2500TL.. SANIRIM PLAZMALARA TAHTI ELE GEÇİRECEK

taht zaten pioneer plazmaların elinde hiç bir zaman başkasında olmadı ki

Hocam,yanlış bilgi !!!

Panasonic ve Pioneer plazmaları viera isimle ortak üretiyorlar,yaklaşık 1 senedir durum böyle !!!

andy bilmez kendi,

sende iyi sallıyorsun ha,

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

plazma bir de pioneer oldu mu gerisi hikaye.

pioneer sanırım yakın zamanda ( 1 yıl belki 1,5 yıl ) PANSONİC e yenik düştü
  • pioneer plazma tv satışlarının düşük olması nedeniyle tv böümünü kapattı.Panasonic ile ortak tv ürettiği falan yok.Pioneer ın tv departmanını kapatması sonucu bazı mühedisleri Panasonic bünyesinde çalışmaya başladı.Satış açısından Panasonic e yenilmiştir.Fakat iş kaliteye gelince Panasonicten çok daha üst seviyede ve genel klasmanda da pioneer 9.jenerasyon plazma tvler tüm panel tvler içinde referans panel olarak kabul edilmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_c
    46g20e
    lh5500
    ıkısının arasında sıkıstım kaldım....
    ps3 fılm ve maclar ıcın alacagım....

G20 serisi Panasonic'in üst seviye serilerinden.
    Daha büyük ekran (50") ve uygun fiyata PANASONiC arayanlara bilgilendirme olsun diye:
    http://www.vatanbilgisayar.com/panasonic-tx-p50s20e-full-hd-127cm-plazma-tv,-1920x1080,-600-hz,3xhdmi-tx-p50s20e/productdetails.aspx?I_ID=44870
    deki Panasonic 50S20E ye de göz atmalrını öneririm.

HDTV Test: Highly Recommended! (tabii belirtmem gerekir ki; "bu sitenin testleri objektif ve güvenilir midir" bilmiyorum)
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50s20b-tx-p42s20b-20100511647.htm
    Full HD Plazma düşünüyor olsam bunu bir değerlendirirdim.

• arkadaşlar az önce Panasonic 42 full hd 600 hz plazma aldım. Ağırlıklı ps3 oynanacak ve sd yayın izlenicek sadece lig tv hd. Beklentilerime cevap alabilecekmiyim sizce ? Ayar tavsiyeleriniz nelerdir ? Saygılarımla
  • Sn,keyselili !!!

Önce Türkçemizi,hak ettiği gibi yazmanı tavsiye ederim !

Sallıyorsun cümlene gelince,bir insan eleştiri yapacaksa önce lütfedip aşatırır,inceler okur,sonra derki bak böyle birşey yok,sen yanlış bilgi veriyorsun !

Bilginin Kaynağı 6-7 ay önce,Mitsubushi/Japonya resmi internet sitesidir !

Sen doğru bilgiyi madem biliyorsun,Mitsubushi/Japonya resmi istesine mail at ''amma sallıyorsunuz'' diyebilirsin,onlarda senin uzmanlığından faydalanırlar,Teknoloji dünyasınada yardımcı olursun !

Saygı güzel şeydir,bunun bilincinde olmakta fayda var,okumak ise her medeni insanın kendisini geliştirmesi için şarttır !

Kısa bir cümleyle bitirmek isterim !

Bilgisiz bir kimse, savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.

Hakaret olarak umarım algılamazssın,ama nacizane tavsiyem araştır,oku,öğren,dünyadaki en güzel şey,öğrenmektir !

Merak etme,yanlışım olursada Özür dilemesini bilecek kadar,karşımdaki insanlara saygım var !

Özür dilemek,insanın kendisine olan saygısındandır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 30 Mayıs 2010; 7:21:18 >

• yaw baştan bi televizyon alırım ne var bunda diye girdim piyasanın içine, boğuldum gittim :D
    tam LG 42"SL9500 de karar kılmışken Panosonic TX-P43G20E gördüm aklım yine gitti.. dön başa
  • Bu konudaki son gelişmeler nedir? Bilgisi olan var mı?
  • 19.12.2011 epey zaman geçti, sizce 2d hd yayında en iyisi hangisi :)
  • quote:

Sn,keyselili !!!

Sallıyorsun cümlene gelince,bir insan eleştiri yapacaksa önce lütfedip aşatırır,inceler okur,sonra derki bak böyle birşey yok,sen yanlış bilgi veriyorsun !

Sen doğru bilgiyi madem biliyorsun,Mitsubushi/Japonya resmi istesine mail at ''amma sallıyorsunuz'' diyebilirsin,onlarda senin uzmanlığından faydalanırlar,Teknoloji dünyasınada yardımcı olursun !

Saygı güzel şeydir,bunun bilincinde olmakta fayda var,okumak ise her medeni insanın kendisini geliştirmesi için şarttır !

Hakaret olarak umarım algılamazssın,ama nacizane tavsiyem araştır,oku,öğren,dünyadaki en güzel şey,öğrenmektir !

Merak etme,yanlışım olursada Özür dilemesini bilecek kadar,karşımdaki insanlara saygım var !

Ama sen de dahi anlamındaki -de'leri hiç ayırmamışsın, başkasına Türkçeyi güzel kullan diyorsun. Oldu mu şimdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

kim demiş plazmaların ömrü 30 bin saat diye? belki eski plazmalar öyleydi ama yeni teknolojiye sahip plazmalar 100 bin saate kadar gidiyor.
    ben uzun süredir bir düz panel tv almak için araştırma yapıyorum.lcd-plazma arasında uzun süre gidip geldim.hatta bir ara artık plazmaları tamamen gözden çıkarıp lcd lere yöneldim.ama sonradan farkına vardım ki,lcdlerin hiç düzelmeyen bulanık görüntüleri plazmalarda yok.özellikle yeni plazmalarda sd yayınlar bile inanılmaz netlikte.
    panasonic neo pdp teknolojisiyle plazmada görüntü kalitesinde bir adım önde
    ben bu seriden v10 u almayı düşünüyorum bir bakın isterseniz.
    http://www.panasonic.com.tr/html/tr_TR/%C3%9Cr%C3%BCnler/Viera+Televizyonlar/NeoPDP+Televizyonlar/NeoPDP+Genel+Bak%C4%B1%C5%9F/VIERA+%7C+600Hz+NeoPDP/3382083/index.html#anker_3382083

selam;

link açılmıyorda büyük bi ihtimal benim almak istediğim tv

doğru link elinde mevcutsa tekrar paylaşabilirmisin?

• quote:

Sn,keyselili !!!

güzel sözleriniz ve forumun bilgi ve tecrübe amaçlı oldugunu belittiginiz için teşekkür ederim.

• Mesajları okudum kimsenin değinmediği bir noktaya değinmek istiyorum. LCD ile plasma bulunan bir yere giderseniz ekran camlarını dokunarak ve tıklatarak inceleyiniz. LCD yi güçlü bir yumrukla parçalayabilirsiniz hissi uyanıyor, plasma ise çatlamaz bile gibi geliyor. Plasmanın camı kalın ve çok sağlam. LCD ise ince ve elini bastırdınmı içine çöküyor. Sağlamlık çok önemli bir kriter; evde çocuklar oluyor, taşınırken başına bir şey gelebiliyor, düşebilir vs.
  • plazmanın diğer üstünlüklerini yukarda yazıldığı için tekrar yazmadım
  • Merhabalar

panasonic 46st33e sahibiyim simdi diger odayada bir tv almak zorunlulugumuz oldu. Ve lcd dusunuyoruz ama plazmadaki sahip oldugum bilgiye nazaran lcd hakkinda hicbir fikrim yok bana 42 inc lcd önerisinde bulunabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.