Şimdi Ara

LCD'lerdeki Pivot özelliği hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı LCD monitörlerdeki"Pivot"özelliği ne işe yarar?Tercihimizi etkileyecek kadar önemli bir özellik midir?Ne gibi avantajları var?Mesela 1.linkteki monitörde Pivot özelliği var ve 8 m/s'lik tepkime süresine sahip.2.linkteki monitörde ise Pivot özelliği yok ama tepkime süresi 3 m/s...Sizce bu iki monitörden hangisi daha mantıklı bir seçim olur?(Fiyat farkını önemsemeyin)

1.link:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1575 Pivot özellikli ve 8 m/s tepki süresi.45 watt enerji tüketimi
    2.link:http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1576 Pivot özelliği yok ve 3 m/s tepki süresi.30 watt enr.tük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakal -- 25 Kasım 2005, 16:37:12 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

LCD'lerdeki Pivot Özelliği: Kapsamlı Bir Kılavuz

Pivot Monitör Nedir?

Pivot özelliği, LCD monitörlerin dikey veya yatay konumlar arasında dönmesine olanak tanıyan bir özelliktir. Bu özellik, belgelerle çalışmak, web sitelerini görüntülemek veya çoklu görev yapmak için idealdir.

Pivot Özelliğinin Faydaları:

• Dikey Konumlandırma: Dikey konumlandırma, ????? belgelerle çalışma, kodlama veya uzun web sayfalarını görüntüleme için uygundur. Bu konum, ekran alanını en üst düzeye çıkarır ve dikey olarak kaydırma ihtiyacını azaltır.
    • Yatay Konumlandırma: Yatay konumlandırma, geniş elektronik tablolarla çalışma, fotoğrafları düzenleme veya film izleme için idealdir. Bu konum, daha geniş bir görüş alanı sağlar ve yatay olarak kaydırma ihtiyacını azaltır.
    • Çoklu Görev: Pivot özelliği, çoklu görevlere olanak tanır. Ekranı dikey konuma getirerek belgelerle çalışırken dikey olarak aynı anda web sitelerini veya e-postaları kontrol edebilirsiniz.
    • Ergonomi: Pivot özelliği, uzun süreli bilgisayar kullanımı sırasında ergonomik faydalar sağlar. Dikey konumlandırma, boyun ve omuz ağrısını azaltmaya yardımcı olabilir.

Pivot Özelliğini Kullanma:

Çoğu LCD monitörde, ekranı döndürmek için kullanılan bir pivot düğmesi bulunur. Düğmeye bastığınızda ekran otomatik olarak dikey veya yatay konuma döner.

Sistem Gereksinimleri:

Pivot özelliğini kullanmak için, monitörünüzün ve işletim sisteminizin bu özelliği desteklemesi gerekir. Ayrıca, monitörü dikey konuma döndürmek için yeterli alana sahip olmanız gerekir.

Sonuç:

Pivot özelliği, LCD monitörlere çok yönlülük ve ergonomi katan değerli bir özelliktir. Belgelerle çalışmaktan film izlemeye kadar çok çeşitli görevler için kullanılabilir. LCD monitör satın alırken pivot özelliğini düşünün ve bu özelliğin sunduğu faydalardan yararlanın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım pivot monitörü dikine kullanabilme özelliğidir.

http://www.pcshow.net/test/Testinfo.jsp?id=214260&page=5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acemi38 -- 25 Kasım 2005, 16:34:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: acemi38

Arkadaşım pivot monitörü dikine kullanabilme özelliğidir.

Hımmm..Monitörü direk kullanma özelliğini nerde kullanırım şimdilik bilemiyorum :) Peki o zaman bu iki seçenekten 2.si mi daha mantıklı sanki?
  • Ben inceleme linkinide verdiğin imzamdaki monitörü kullanıyorum bu özellik internette dolaşırken, word,excel gibi çalışmalarda kullanılabilir baya işe yarıyor tercih meselesi.
  • quote:

Ben inceleme linkinide verdiğin imzamdaki monitörü kullanıyorum bu özellik internette dolaşırken, word,excel gibi çalışmalarda kullanılabilir baya işe yarıyor tercih meselesi.

Senin monitör 19". 17 inch monitörlerde de bu pivot özelliği bahsettiğin uygulamalarda 19" gibi işe yarar mı?
  •  LCD'lerdeki Pivot özelliği hakkında...
  • 19'' kadar olmasada yarar tabii 19'' dikine kullandığın zaman 40 cm uzunluğunda bir ekran oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LED tv ömrü vs LCD vs PLAZMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: portakal

quote:

Arkadaşım pivot monitörü dikine kullanabilme özelliğidir.

Hımmm..Monitörü direk kullanma özelliğini nerde kullanırım şimdilik bilemiyorum :)

kopardın yav çok iyi
  • pivot özelliği genellikle fotoğrafla uğraşanların işine yarar hani boy fotoğrafı çektiren birisinin fotoğrafında rötuş yapılması gerektiğinde pivot gerekebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.