Şimdi Ara

Lc waikiki tarzı yerlerde çalışan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İş bulmam lazım acilen bu yerler ne kadar sürede dönüş yapar nasıl başvuru yapılıyor gidip formmu doldurucam kariyer netten başvurdum maviyede direkt giderek başvurdum ama ses seda yok 10 gündür fikri olan varmı 15 gün içinde para lazım .Çalışanlardan görüşlerini istiyorum varsa daha kolay girebilceğim yer belirtirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedJøhn -- 14 Şubat 2016; 20:21:57 >

• Daha önce bir mağazada çalışmadım ama çalışan arkadaşlarımdan bildiğim kadarıyla o tarz yerlerde çalışan bir arkadaşın varsa mağaza müdürüyle olan ilişkisine göre öncelikli olarak işe alınabiliyorsun. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama McDonalds, Burger King gibi yerler sürekli eleman arıyor. Ayrıca yapabileceğine inanıyorsan çağrı merkezlerine başvur, çok kısa sürede dönüş yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.