Şimdi Ara

lc power kullanan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben yakın zamanda iyi bir psu almayı düşünüyorum biraz araştırdım uygun fiyatıyla lc power 550w almaya karar verdim acaba bu psu üstündeki değeri gerçekten verebiliyor mu ve ne kadar stabil mesajlarınızı bekliyorum

• lc power fiyat/performans oranı iyi bir marka. orta kalite güç kaynakları var. tabii ki tagan kadar olamasa da kaliteli yine de. +12 voltta kaç amper verdiği de önemli. sadece toplam güç kaynağına bakmamak lazım. yazılan değerleri verir.
  • uzak dur
  • yani şöle orta halli bir sistemi kaldırabilecek mi kaldırmıyacak mı onu öğrenmek istiyorum forum da iyi diye okudum ama yine de en iyi yorumu kullanan yapar onun için yani
  • bunun hakkında fazla bilgim yok acaba +12v ta verdiği amper sayısı nedir yeterli midir
  • 12 Vlik kanallarından biri 16 digeri 18 A veriyor. fiyat performans oranı iyi ve oldukça yeterli. 420 liğini kullanıyorum sistem şu
    asus a8n-vm-csm/amd64 3200/2*512 DDR/asus DVD/LG DVD yazıcı/80 GB ve 40 GB pata HD/sapphire x1600 pro/ 3*80 mm +1*120 mm fan
    hiçbir sorunum yok ve oldukça sessiz.
  • bilen bilmeyen herkes yorum yapmış...

bende de lc power 550 watt var firebaldan almıştım.sorunsuz, gayet sessiz, yazdığı değerleri verdiğinden bir şüphem yok, çook mennunum vede lc power ın ortaklarından değilim

amd 3000 1.8@2.7 ghz
    x1800gto o/c lu
    asus a8n-e ultra
    2x512 dual ddr
    80 hdd + cd-rw+cd-rom
    tv kartı vs.. bu o/c yapılmış sistemi gayet sorunsuz çalıştırıyor.ben kullanıyorum 120 ytl ye kapıda ödeme ile almştım ben sanada kesinlikle öneririm

not: sistemide crossfire yapılmış 2 adet x1900xtx takmayacaksan 400watt üstü markalı he psu işini görür.kaldı ki alacağın psu çok rahat görür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok saolun zaten benim sistemi rahat karşılar heralde(amd 3200+ 512*2 ddr-400mhz ram gigabyte 6600gt(oc lu) 40+160gb hdd 1*80mm fan dvd-rom cd-rom) en kısa zamanda alıcam 550w olanı ileriye yatırım demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurinnaxx -- 27 Ağustos 2006; 22:06:03 >
  • lc power'ın akım değerleri iyi, sessiz, sadece verimi düşük - sanırım %65 civarı, verimlilik nedir dersen onu bilmiyorum - normal bir sistem için kullanılabilir
  • bende yakın zamanda aldım. lc power alıcaktım ama biraz daha verip fsp bluestorm 500w aldım. süper bir alet şiddetle tavsiye ederim hemde aklında soru işareti kalmaz sonuçta fsp kalitesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.