Şimdi Ara

Lazerle Göz Ameliyatı ANA KONU (Lasik, i-Lasik, No Touch, Smile Lazer, Femto Lazer, Wavefront, Prk) (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.296
Cevap
53
Favori
321.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yabaman kullanıcısına yanıt

    Hocam bu nasıl bir şey ya mümkün mü böyle ne kadar süre flep kırışmasın diye yanımızda biri duracak peki

  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Hocam bunun ameliyatla ilgisi ne ki ?

  • kmesne kullanıcısına yanıt

    Daha 1 ay da öteki gözün numarası ilerledi😂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosgezenadam B kullanıcısına yanıt

    Flep eninde sonunda kaynıyor mu yoksa ömür boyu aman göze bir şey gelmesin diye mi yaşamamız gerekiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmesne kullanıcısına yanıt
    1 ay ovuşturmamak tavsiye ediliyor. Ancak korkuyla yaşamak gibi bir durum yok. İ-lasikte lazer ile kesildiğinden kesim kusursuza yakın oluyor. Kaynaması da aynı oranda pürüzsüz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir gece yanınızda birisi olsa yeterli oluyor , ertesi gün ve 1 hafta 1 ay kontrolleri önemli sonrasında , evet yeterince kaynıyor ama @AMC arkadaşımıza olduğu gibi gözüne kablo geliyor ve flepi 1 ay sonra buruşuyor tamam evet belki normalde gelse gözünüz yine hasar alacak ama kısa sürede iyileşek göz veya çok az bir hasarla atlatılacaktı bu olay ama flep buruştuktan sonra yine bir operasyon geçirdi kendisi hala düzelmesini bekliyor.Maddi ve manevi olarak bir yük bence.


    Efendim ayrıca çok memnun olan bu sorunların hiç birisini yaşamayan birçok insan var. Ne görüşte sorun ne göz kuruluğu ne de gece görüşünde problem olmadan çok güzel bir şekilde hayatına devam edenler var. Ama i-lasik operasyonu benim için iyi sonuçlar vermedi. ertesini günü flep kırışması , devam eden bulanıklığım uzak görüşüm her geçen gün daha da kötüye gidiyor muhtemelen miyop numaram artıyor, eylülde yurt dışında yüksek lisansa başladım fakat en önde bile tahtayı zar zor görüyorum şuan yükseği bırakmayı bile düşünüyorum ciddi ciddi :( ayrıca kuruluktan dolayı ekrana uzun süreler bakamıyorum 2 saatte bir gözyaşı yapmama rağmen.


    Sonuç olarak karar sizin belki çok güzel olacak ve 1 hafta içinde çok güzel görmeye başlayıp böylece hayatınıza devam edeceksiniz belki de benim gibi hayatınız zehir olacak malesef her insanın gözü birbirinden farklı olduğu için bilemeyeceğiz.





  • yabaman kullanıcısına yanıt

    Yani flep eninde sonunda normal bir insanınki gibi düzeliyor mu yoksa hayatımızın sonuna kadar böyle mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kmesne kullanıcısına yanıt

    Ben doktor değilim bu işin uzmanı da değilim. Makale okuma, araştırma yapma ve işin uzmanına danışarak doğru cevap öğrenilmelidir. Fakat şöyle söyleyebilirim ki 6 ay sonra mesala numaranda sorun oldu diyelim doktor flepi lazersiz bir şekilde kaldırıp lazer yapıp numarada düzeltme yapıyor. Her şey sana kalmış senin gözün senin kararın :)

  • yabaman kullanıcısına yanıt

    Hocam mümkün mü böyle bir şey ya yani nasil olur lens gibi flep mi kalıyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yabaman kullanıcısına yanıt

    Ya bu netlik sorunu flep sorunu değildir değil mi ? Flep de bir sorun olsa daha belirgin bir sorun mu yaşarım sizce ?


    Benim ameliyat biraz sancılı ve uzun geçti çünkü baya bi korkuyorum. saydam bir spatula ile baya gözümde oynadı doktor ve koruyucu lensi 4 gün sonra çıkaralım dedi senin göz epitelin biraz yumuşakmış dedi.


    Flepte sorun olsa netlik ve odak değil farklı bir sorun mu yaşıyoruz ?

  • kmesne kullanıcısına yanıt

    Hocam geçmiş olsun iyileşir iyi düşünün artık flepte olsa başka bir şeyde olsa iyileşeceğini düşünün doktarınıza güvenin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabaman -- 25 Eylül 2021; 0:30:28 >
  • Bu ameliyat olunmaz.

  • PRK no touch için gün aldım,olduktan sonra deneyimlerim paylaşayım.

  • Coimbra kullanıcısına yanıt

    Yol yakınken vazgeç boşver.

  • Herkes ameliyattan sonra gözünde oluşan gözlemlediği olumsuzlukları yazsın. Bir de hastane imza istedi mi sorumluluk kabul etmiyoruz diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali000 A kullanıcısına yanıt

    İmza alıyorlar


    1.ay dolmasına rağmen gözüme hafif kablo çarpması sonucu flap buruştu eyvallah düzeltildi 1 haftayı doldurdu o acıyı tarif edemem ameliyattan gece 11 re kadar acısını cektim. Görüntüsü hala bulanık astigmat 2.25 te sıfırdı gözüm sözde düzelecek ama hala gelişme yok.

    2.Sağlam olan gözüm 1.75 astigmat vardı astigmatı 0.50 ye düşmüştü miyop vs hiç bir şey yoktu ameliyattan 1 ay sonra kontrole gittim miyop 0.50 astigmat 1 olmuş duırumda :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 27 Eylül 2021; 16:47:48 >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Benim gözümde böyle noktalar dalgalı çizgiler siyah siyah izler oluştu. Bunlar ameliyat olmadan önce yoktu. Gözümün bazı yerlerinde öbeklenmiş nokta nokta izler var göz hareket ettikçe içinin sıvısıyla hareket ediyor sonra alta doğru iniyor. Bir de gözümde minicik minicik beyaz ışık gibi solucan tarzı izler var gökyüzüne odaklanıp biraz bakınca çok net belli oluyor sürekli etrafa dağılıp hıphızlı dönüyorlar. Rahatsızlık veriyor insana. Bir de gözlerim kuruyunca ışıkların far sokak lambası filan güçlü yanan ışıkların üzerinde pus gibi iz çıkıyor. Gözimü kapatıp açınca filan gidiyor sonra geri geliyor. Damla dökünce açılıyor. Normale dönüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum hocam işte olmuyor bir şeyler eskisi gibi keşke eskisi gibi güzel olsa her şey.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar tam 9 gün önce dünyagöz de ilasik operasyonu geçirdim görüntüm iyi oldu tamam ama hala gözlükle gördüğüm kadar net göremiyorum. Ve detaylara odaklanamıyorum sanki gözüm focus alamıyor gibi. Böyle özellikle yazılarda normalde gözlükle net gördüğüm yazılara odaklanıp net göremiyorum. Bir de karanlıkta ışıklarda baya bir patlama-parlama efekti var. Ve uyandığımda gözümü sümük kaplamış gibi hissediyorum. Bunlar 9 gün geçmesine rağmen normal mi arkadaşlar gerçekten çok moralim bozuldu.


    Fleplerde sorun olsa daha ciddi hisseder miydim sizce yani kayma veya kırışma olsa fleplerde net bir şekilde bozukluk ve acı duyar mıydım?

  • Daha erken.
    15 20 gün sonra düzelecektir. Sıkmayın caninizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.