Şimdi Ara

Lazer sonrası çukur SSli yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Ben Kaş ortası için Kılları için Lazere gitmiştim arkadaslar 3 seans yaptırdığımda normaldi sonrasında 4.seansta daha cok dereceye aldı arkadaslar ben o gün duş almıştım Kaş ortası falan yüzüm şişmişti.Sonra arkadaslar iyileşti sişlikler fakat aradan 1 ay geçti Kaş ortasında 1 çukur oluştu bir türlü iyileşmiyor.O çukur iyileşmesi ne yapmam gerek bir daha lazere gitmeye tövbe ettim 4.seansta Kaş ortası mahvoldu.Arkadaslar bu çukurun iyileşmesi için ne ilacı vardır varsa yada başka tavsiye edeceğiniz ürün yada bitkisel bir şey var mi ?
     Lazer sonrası çukur SSli yardım :( Lazer sonrası çukur SSli yardım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun

tedavisi yok ölene dek kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: F3point

geçmiş olsun

tedavisi yok ölene dek kalacak
    Gözler kaymış..
  • Yok mu ilaç bildiginiz geçirecek :( yada yarın eczaneye uğrayayım ne diyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aezakmi -- 10 Mart 2014; 0:30:11 >
  • ben inde tutuklu kaldım

• O kadar da dikkat çekecek bişi yok ya. Hatta ilk resimde bişi farketmedim heralde çukurlu olan resim aşağıda dedim kendi kendime

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flegga34

O kadar da dikkat çekecek bişi yok ya. Hatta ilk resimde bişi farketmedim heralde çukurlu olan resim aşağıda dedim kendi kendime
    Ben bu konuyu geçen de gördüm? Sen miydin ki? SS yoktu ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenthe

Ben bu konuyu geçen de gördüm? Sen miydin ki? SS yoktu ama.

Ben olabilirim aradan 3 hafta oldu :)

• Birkaç defa daha lazere git, belki orda bi delik açılır, anlarsın ya

• ben de 5 dk önce benzer sorun yaşadım baktım kaşlarım kalın.Dedim 3 numaraya vurayım aldım makinayi başladım vurdurmaya makinayi çekince bir baktım kaş kalmamış çok kötü oldu böyle yaşıcam bir kaç hafta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimde fazla belli olmuyor ama 1 nokta kadar delik var.Birisi Silverdin önerdi ama bakalım yarın eczaneyede gideyim ne diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: aezakmi

Arkadaslar Ben Kaş ortası için Kılları için Lazere gitmiştim arkadaslar 3 seans yaptırdığımda normaldi sonrasında 4.seansta daha cok dereceye aldı arkadaslar ben o gün duş almıştım Kaş ortası falan yüzüm şişmişti.Sonra arkadaslar iyileşti sişlikler fakat aradan 1 ay geçti Kaş ortasında 1 çukur oluştu bir türlü iyileşmiyor.O çukur iyileşmesi ne yapmam gerek bir daha lazere gitmeye tövbe ettim 4.seansta Kaş ortası mahvoldu.Arkadaslar bu çukurun iyileşmesi için ne ilacı vardır varsa yada başka tavsiye edeceğiniz ürün yada bitkisel bir şey var mi ?
     Lazer sonrası çukur SSli yardım :( Lazer sonrası çukur SSli yardım :(

Sanmiyorum gececegini hep derim lazer yuze ve hassas yerlere yapilmamali diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

ben de 5 dk önce benzer sorun yaşadım baktım kaşlarım kalın.Dedim 3 numaraya vurayım aldım makinayi başladım vurdurmaya makinayi çekince bir baktım kaş kalmamış çok kötü oldu böyle yaşıcam bir kaç hafta.

SS isterik
  • Kafan iyiyken mi çektin resmi gözler 1 milyon.

• Kıl kökü yok olduğu için oradaki boşluk iz olarak kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

ben de 5 dk önce benzer sorun yaşadım baktım kaşlarım kalın.Dedim 3 numaraya vurayım aldım makinayi başladım vurdurmaya makinayi çekince bir baktım kaş kalmamış çok kötü oldu böyle yaşıcam bir kaç hafta.

SS isterik

Şu an çekemem ama çekebilsem bile çekmezdim bu halini.İğrenç oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

Kafan iyiyken mi çektin resmi gözler 1 milyon.
    Fondöten sürebilirsin, belli olmaz. Belli olmuyor zaten pek, iyice kaybolur.

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Fondoten Izi tamamen göstermez dımı göstermezse alayım ama yinede eczaneye uğrayayım ilaç tavsiye edecek mi Etmezse Fondoten alırızda tamamen gizler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: aezakmi

quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Fondoten Izi tamamen göstermez dımı göstermezse alayım ama yinede eczaneye uğrayayım ilaç tavsiye edecek mi Etmezse Fondoten alırızda tamamen gizler mi?

Pudrayla birlikte doğru kullanırsanız tamamen gizler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.