Şimdi Ara

Lazer Klavye %60 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.760
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.gearbest.com/bluetooth-keyboard/pp_75339.html

Ürünün meraklılarına duyurulur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 78$ yerine 38$ gercekten cok uygun, konuyu acan arkadasa tesekkurler...

• Değişik bir şey

• Yok artik ya bu da mi cikti, kim dusunduyse tebrikler ama

• iyi güzelde elini yanlışlıkla önünden geçirsen birsürü tuşa basmış olacak :)
    filmlerde olur ya adamı ararsın tel ile. lazer adamı 3 boyutlu tarar masanda gösterir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguner -- 28 Aralık 2014; 12:41:08 >
  • Ben daha önce kullanmıştım arkadaşlar, gereksiz bir cihaz..denemek isteyen alabilir tabi ki ama yarım saat inceledikten sonra kutusuna koyacağına garanti veriyorum..tepki süresi falan güzel fakat dikkatli yazmanız lazım, bazen yanlış harfleri algılıyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bir ara turkcell ucuza veriyordu alan geri satıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Macera aramaya gerek yok

• tuşa bastığını hissetmeden yazılır mı ohooo geçecen o işi
  • Türkçe a layout a çevirmek mümkün müdür.
    Masa üstü pc kullananlar, ofiste masanın üstünde çok karizmatik olur aslında.
    Müşterinin yanında açar yazarsın biz bu kadar teknolojik bir şirketin karizmasını kanırtmak için süper bir şey bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

tuşa bastığını hissetmeden yazılır mı ohooo geçecen o işi

telefonunuz nedir acaba merakimdan soruyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

tuşa bastığını hissetmeden yazılır mı ohooo geçecen o işi

telefonunuz nedir acaba merakimdan soruyorum?

Yazmaktan nefret ediyorum telefondan mesela.. Akilli telefonum var ama klavye bambaska.. Ne his var ne hiz var bu akilli cihazlarda yazi yazarken

• 50 tl civarinda olsa oylesine alinabilir ama boyle biraz macera oluyor

Dusununce aslinda cok guzel bir artisida var geceleri bilgisayar basinda cok vakit geciren kisiler icin sessiz bir cozum olucaktir klavye ve fareden cikan sesler geceleri baya rahatsiz ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-48562487 -- 28 Aralık 2014; 14:26:39 >
  • ilginç cihaz valla. başka kullanan yorumlayacak olan yok mu?

• ben geçensene almıştım 2adet türkcell den 80tl idi ama piyasada hep 250-500tl arası fiyatı vardı bu ürün çakma markasız , ilk defa görenler çok şaşırıyor hatta klavye olduğuna ikna etmeye çleştığım insanlar oluyordu sırf hava ibaşka birşey değil kullanmak için rahat değil bir kere geniş masa şart düz zemin şart misal laptopta kullanacan zaten laptobun kapladığı bir alan var birde neredeyse laptobu'n tabanı kadar alana ihtiyaç duyuyor
  • Bu klavyenin en guzel yonu yazarken klavye sesinin olmaması boylece okul kutuphanesinde kullanabiliyorsun.normal pcde yazarken oldugu gibi klavye sesinden rahatsız olup donup tip tip bakanlar olmuyor sanki cok konsantre ders calısıolar ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drilan -- 28 Aralık 2014; 22:53:53 >
  • yahu bu lazer klavye 2001 yılında çıktı.. hatta b*ktan tuş takımlı Nokia 3650 telefonumda rahat mesaj yazarım diye bu zamanın parası 80-100tl verip alacakken deneme fırsatım oldu ve yavaş algıladığını gördüm yani şuanın bir iphone unda yazdığınız kadar hızlı kesinlikle yazamıyorsunuz 1sn de 2 karakter fln basılıyor. ışıklı ortamda algılama düşük vs. neyse sonuç kullanırsanız çok Cool duruyor ama pratik değil..

şöyle birşey alın inanın daha pratik..

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

yahu bu lazer klavye 2001 yılında çıktı.. hatta b*ktan tuş takımlı Nokia 3650 telefonumda rahat mesaj yazarım diye bu zamanın parası 80-100tl verip alacakken deneme fırsatım oldu ve yavaş algıladığını gördüm yani şuanın bir iphone unda yazdığınız kadar hızlı kesinlikle yazamıyorsunuz 1sn de 2 karakter fln basılıyor. ışıklı ortamda algılama düşük vs. neyse sonuç kullanırsanız çok Cool duruyor ama pratik değil..

şöyle birşey alın inanın daha pratik..

Bu ürünün linkini atabilir misiniz hocam çok hoş birşeymiş...

edit: Buldum;http://www.ebay.com/itm/Favi-FE01BL-Wireless-Mini-Keyboard-with-Laser-Pointer-Black-New-/231336940850?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item35dcc19532

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem007 -- 30 Aralık 2014; 1:40:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.