Şimdi Ara

lazer ışığı cezası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün yaptığı toplantıda Fenerbahçe'ye 5 bin YTL para cezası verdi.
    Ankaragücü maçında, sarı-lacivertli takımın taraftarlarının, rakip takım oyuncularının yüzlerine ve gözlerine yeşil renkteki lazer ışığı tutma suretiyle talimatlara aykırı davranışta bulunmaları nedeniyle Fenerbahçe Kulübü'nü 5 bin YTL ile cezalandırdı.

http://www.milliyet.com.tr/2007/10/09/son/sonspo34.asp

sonra soho neden fenerle ilgili haber yapıyosun diye sormayın..yapılan hareket ne kadar güzel diilmi..

oyuncuların gözüne lazer sokmak da ilk kez duydum, bu kadar anti fair play olamaz yani..gözlerini de bağlayın öyle çıkartın maça bari..

• cezayı aslında o yapana vereceksin
    yada yapan ortaya cıkarılıp stada sokmayacaksın
    salak salak işler yuzunden kluplere ceza geliyor
  • e zaten bunu kaç kişi yapıcak ki..

55.000 kişi yapın bari oldu olacak..

lazer ışığı cezası!
  • ok
  • bu ne ya adama lazer tutuyorlar gözdüne 5 bin ytl ceza gelıyor.saçmalık ben vereyım o parayı hıc zahmet etmesinler Allah Allah

Bazı fenerli arkadaşlar gene mukemmel yorumlardından bızı eksik etmemişler
    bir kişinin yaptıgını kulube verıyorlar demiş..
    o zaman bı taraftar saha ya girsin futbolcuyu öldürsün cezayı ona versinler.bu kadar saçmalanmaz
    Stad içinde olanlanlardan ve taraftardan Fenerbahçe kulubu sorumludur.
    Trabzon da 20 kişi sahaya girdi o zaman trabzona değil o 20 kişiye versınler cezayı saçmalık
  • Selamlar ;

Burada örtbas edilen bir gerçek var.Kalecinin yüzüne tutulan herkesin bildiği laser pointer değil, farklı ve daha kapsamlı bir cihaz.Laser pointer ile yüzüne ışık tutulmuş olsa neredeyse farkedilmeyecek kadar küçük bir nokta şeklinde olurdu, oysa kalecinin yüzünde kocaman ve tek parça bir ışık gözüküyor.Dolayısıyla ben bozuk parayı bile içeri sokmayanların böylesine bir cihazı nasıl soktuğunu merak ediyorum.Bunun açıklamasının ne olacağına dair veya nasıl bir cihazla yapıldığına dair fikri olan var mı ?

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Burada örtbas edilen bir gerçek var.Kalecinin yüzüne tutulan herkesin bildiği laser pointer değil, farklı ve daha kapsamlı bir cihaz.Laser pointer ile yüzüne ışık tutulmuş olsa neredeyse farkedilmeyecek kadar küçük bir nokta şeklinde olurdu, oysa kalecinin yüzünde kocaman ve tek parça bir ışık gözüküyor.Dolayısıyla ben bozuk parayı bile içeri sokmayanların böylesine bir cihazı nasıl soktuğunu merak ediyorum.Bunun açıklamasının ne olacağına dair veya nasıl bir cihazla yapıldığına dair fikri olan var mı ?

Saygılarımla.

Laser pointer dediğinz aletle.Daha iyi-kapsamlı alet olsa ışığı dağıtmazdı.Mesafe uzadıkça ışığın dağılması normal.Aslında dağıtmayan olsa kaleci üzerinde daha etkili olurdu bunun pek etki ettiğini sanmıyorum ama hoş görülecek birşey değil.Saçma sapan bir hareket.

• bu lazer olayı maçta kamyon kornası çalması gibi alakasız ve mantık dışı bir olaydır.ceza aldığımız için tutan arkadaşlara saygılar sevgiler..
  • Bak sen şu terbiyesiz federasyona, bu olaydan sonra madalya vereceklerine ceza vermişler. Olmadı Haluk olmadı... Nerde eşitlik?
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuKaRa

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

gece oynanan bir maçta, stad ışığında green lazer ışınının yüze gelmesini ilginç bulduğuna göre bayada biliyomuşsun hakkaten..
    taktir ettim..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

yayar, cılıc kırmızı lazerlerden bahsetmiyorum bu yeşil lazerlerin çok güçlüleri mevcut ve 70-80 mt veya daha uzun mesafelere gönderebiliyorlar aynı güçle ışını..
    quote:

70-80 metre mesafede bu resimdeki gibi ışık yaymaz o zman ışığı kimin tuttuğu belli olur

Burda o adamın o mesafeden o kaleciyi tutturması ve o kadar stad ışığı arasında nasılda suratına geldiğini bilmesi cok ilginç. Bu arada lazer dersi verme bize bizde biliyoruz bu aletleri.

Neye dayanarak böyle kesin konuşuyorsun onu hiç anlamadım. Maçı izledin mi?

quote:

Orjinalden alıntı: onbes

Yeşil Lazer diye işi saptırıp foto koyanlara bir fotoda benden.

Maçı ve bahsedilen pozisyonu (yavaş çekim) izledin.

Max. 200m den (stadın en uzak 2 arası) mesafeden açılan lazer öyle görüntü vermez.
    Kalecini yüzünü tamamen kaplayan bir ayna parlaması görüntü vardı.

Halbuki bu fotoda, adam 1-2 km den başlayıp 100km ye giden ışığın hüzmesinin hiç bozulmadığından ve görülebilir bir ışık yolundan bahsediyor.

Yani bırakın bu işleri.
    Devlet su işleri.

işte:

lazer ışığı cezası!

selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

O ışık lazer filan değildi. Hayatınızda hiç mi lazer görmediniz...

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

bu lazer olayı maçta kamyon kornası çalması gibi alakasız ve mantık dışı bir olaydır.ceza aldığımız için tutan arkadaşlara saygılar sevgiler..

statta kamyonu adamın suratına doğru sürmüyor kimse yapma hoca...
  • oyuncuları bilmiyorum ama o kamyon kornası enaz banada okadar salakça gelir..abuk subuk gürültü
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

bu lazer olayı maçta kamyon kornası çalması gibi alakasız ve mantık dışı bir olaydır.ceza aldığımız için tutan arkadaşlara saygılar sevgiler..

statta kamyonu adamın suratına doğru sürmüyor kimse yapma hoca...

• alakasızlığı babında söylemiştim ben onu kaldı ki İstanbul trafiği çekenler birde rahatlamak için maça gittiğinde o sesi duyunca sormayın gitsin
  • Fenerle ilgili ne olsa abartılıyo,
    sonra da iyi ki bi interi yendiniz abartıyorsunuz diyorlar.

Ben de ozaman şunu söylüyorum, biz de abarttık ama çikolatasını abarttık!
  • quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

cezayı aslında o yapana vereceksin
    yada yapan ortaya cıkarılıp stada sokmayacaksın
    salak salak işler yuzunden kluplere ceza geliyor

anderlet böyle bişey yapacaktı sanırım.
    FB maçı yüzünden aldıkları cezayı ceza almasına sebep olan taraftarlara dava açarak onlardan alacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Fenerle ilgili ne olsa abartılıyo,
    sonra da iyi ki bi interi yendiniz abartıyorsunuz diyorlar.

Ben de ozaman şunu söylüyorum, biz de abarttık ama çikolatasını abarttık!

• Bizde de İnönüde veledin biri düdük çalıyordu. Maç duracaktı aldılar elinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Bizde de İnönüde veledin biri düdük çalıyordu. Maç duracaktı aldılar elinden.

galatasaraydı galiba bir defa boyle bir pozisyonda gol yemişti
    rakip oyuncu dursun dıye yapmıslardı ama kendı oyuncuları durmustu
    erman toroğluda ıyı makara yapmıstı

• quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

quote:

Orjinalden alıntı: electra

Bizde de İnönüde veledin biri düdük çalıyordu. Maç duracaktı aldılar elinden.

galatasaraydı galiba bir defa boyle bir pozisyonda gol yemişti
    rakip oyuncu dursun dıye yapmıslardı ama kendı oyuncuları durmustu
    erman toroğluda ıyı makara yapmıstı

makara dedin de , Diatta ile Koray'ın olayı nedir abi? Karnım ağrıdı izlerken

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.