Şimdi çok uykum var o yüzden hediyeni yarın sabah vereceğim,bu gece uyuyama oh canıma değsin.
İİ geceler...
quote:
Orjinalden alıntı: BRKYPNR
quote:
Orjinalden alıntı: canpol
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
bu arada takımı karşılamışlar Konya da da şu fotoğrafda ön sırasında ki bayanı tanıyan var mı aranızda?
ne olduki benim kız arkadaşım...
sen nerdesin orda peki ondan sorduk
ben resim çekenim o yüzden çıkamadım... Şaka şaka güzel kızmış maşallah bi yokliim noolcak dedim ayıp olmadı inşallah allah sahibine bağışlasın rahatlayın hadi.....
BRKY sınavında başarılar da pazar pazar ne sınavıymış bu ya yat boşver snavı falan şimdi
yukarıda olduğu gibi bekar kaldıktan sonra her yere el uzatmaya başladık,ışık görüyorum bir kaç kişide bakalım ışıkları önümü aydınlatmaya yetecek mi
sen nasılsın hoca nasıl gidiyor
çalışıyoruz baba bekar öğretmen avındayım
quote:
yukarıda olduğu gibi bekar kaldıktan sonra her yere el uzatmaya başladık,ışık görüyorum bir kaç kişide bakalım ışıkları önümü aydınlatmaya yetecek mi
sen nasılsın hoca nasıl gidiyor
vay be helal abla kardeş bulsak seninle benimki örtmen olmasın ama şimdi bana ödev vermeye falan kalkar
bu arada şu gereksizlerdeki ceylan-çağrı konusu ne ya öyle kendi çaplarında takılıyorlar
günaydın arkadaşlar.
quote:
vay be helal abla kardeş bulsak seninle benimki örtmen olmasın ama şimdi bana ödev vermeye falan kalkar
bu arada şu gereksizlerdeki ceylan-çağrı konusu ne ya öyle kendi çaplarında takılıyorlar
hoca o konuya biraz göz attım kaç yaşında bunlar yahu.
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
quote:
2 sayfadır konu basıyım
arkadaslar chelsea macına bilet almak için illaki taraftar kartı mı olması lazım? yoksa taraftar kartı olmadan gidip biletix gişesinden alabilirmiyim?
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
quote:
Orjinalden alıntı: KooSeo
quote:
bilmiyorum hacı konuyu okudum şimdi fenalardayım
nicolas hocam 2 tane konu açıldı bununla ilgili neredesin sen
öne taraftar kart sahiplerine ve kongre üylerine çıkacak. tabi karaborsacılarda da taraftar kart olduğunu unutmamak gerek başkan baktı karaborsanın önüne geçemiyor karaborsacılardan vergi almaya başladı sonra kalan biletler normal satışa sunulacak,tabi kalırsa
yanı direk biletix gişesine gidip bana bilet ver diyince olmuyor :))