Şimdi Ara

Lazer epilasyon cihazı tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
25.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evde kullanım için uygun, tavsiye edebileceğiniz bir marka model varmıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2200 -- 3 Kasım 2021; 9:15:45 >

• Bende bakıyorum. Yalnız , Türkiyede çok pahalı fiyattan satılıyorlar.

Ucuz olanlar ( 300- 400 tl ye satılanlar) tek tek yakma yapıyor, hem uğraştırıcı hemde göz yorucu olduğu söyleniyor.

Yurtdısından aynı fiyata daha çok özelliği bulunan modelinden getirebilirsin.

Mesela Türkiyede 850 TL. olan RIO Lazer Taramalı Epilasyon Cihazı ---> www.ebay.com da 400 TL den satılıyor.

Ebay dan alamazsan varsa yurtdışında tanıdığın birileri onlara getirtmeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB25C85D -- 19 Mayıs 2009; 0:27:12 >

• Tavsiyen için teşekkürler.
  • nası yani arkadaşlar bunu alıp evde kullanabiliyormusunuz ? nasıl birşey bu ?
  • Bu cihazların enerji seviyeleri çok düşük olduğu için bunlar kalıcı sonuçlar vermez. Bu cihazlarla ancak epilatörde ya da ağda da olduğu gibi sürekli tekrar ederek sonuç alabilirsiniz.
  • kendi reklamınızı yaparak bunu sölediğiniz var sayıyorum

yalnız çalışma mantığı aynı değilmidir? birisi yüksek enerji verir kısa sürer diğer düşük verir uzun sürer teoride farklı oldukları nokta nedir ?
  • Uzun sürede düşük vermek de çok işe yaramaz. Siz kıl köklerini 70 dereceye kadar ısıtıp orda belli bir süre tutamıyorsanız kalıcı epilasyon da yapamazsınız. Düşük enerjilerle de 70 dereceye ısıtmanıza imkan yok.

Bu kadar basit olsa ve bu cihazlar işe yarasa güzellik merkezleri bu kadar büyük paraları bu işe yatırır ve üstüne bir de müşteri bulabilir mi? herkes 500 liraya cihaz alır olur biter.

bu büyük paralara satılan cihazların bile ancak %20 si ile kesin sonuçlar alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usteknoloji -- 4 Haziran 2009; 22:30:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer epilasyon tecrübelerim
    17 yıl önce açıldı
    Lazer Metre Öneri (Tavsiye)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ehh bu kadarda işe yaramaz bişe olsa reklamı yapılıp satılmaz herhalde..

peki bu işi dışarda ne kadara yapıyorlar ? lazer eplasyon işini araştırdım biraz..aslında tenim ve kıl yapısı tam uygun olan imiş benimki...
    bembeyaz bir ten ve kömür karası kıl ayrıca ben tamamen geçsin istemiyorum sadece biraz azalsın istiyorum bu konuda bilgi verebilecekmisiniz ? ücretler ne durumdadır ? ne kadar süre yeterli olum bana mesela göğüs için ? kimi yer diyor 8-10 kimisi diyor 1 yıl boyunca yapsan gene geçmeyebilir falan. sanırım bu konuda bilginiz vardır? piyasayı tanımak açısından...

ayrıca adanada oturuyorum bi kaç konuda daha mesajınıza baktım ama istanbul için ücretler konusunda arkadaşlara yardımcı olmuşsunuz ? adana yada ankara hakkında bir bilginiz varmıdır?

• Göğüs için ortalama 4-6 seansta kesin sonuç alınır. Ancak seyreltme istiyorsanız 2-3-4 seans sanırım yeterli olur. Erkeklrde göğüs bölgesi oldukça iyi sonuç alınan bir bölgedir.

Fiyatlar da seans başına kıl yoğunluğuna da göre değişmekle birlikte 250-350 TL arasında diyebilirim. Sonraki seanslarda kıl yoğunluğu azalacağı için 2. seanstan sonra %10 civarında indirimler de yapılabilir.

Ankara ve Adanada size yardımcı olamam maalesef.
  • ciddi alıcıyım rio taramalı lazer epilasyon aleti almak istiyorum satıcı var ise benmle irtibata geçebilir mi?
  • fb-kubra_94@hotmail.com bana bu adresten mail yoluyla ulaşabilirsiniz..
  • kybele yaşam merkezi var. şişli-avcılar-bakırköyde şubeleri bulunmakta.Googleden bakarsın web sitesi var..Lazer epilasyon bi yana spor,cilt bakım,bölgesel zayıflama gibi aktiveteleri var.Lazer epilasyonda tüm vücut bitme garanti 750 lira veriyorsun !!. Giden tanıdıklarım var çok memnunlar.
  • güzellik merkezlerine güvenmiyorum.Ayrıca evde rahatça lazer epilasyon yapılabilecek bir alet olduğu içn almak istiyorum.tavsiyeniz için teşekkürler...
  • merhabalar kybele bakırköy şbesine gitmekteydim 2 yıldır .bitene kadar kampanyasına üye olmuştum.ne yazıkki.03,04,2010 tarihinde randevum vardı .tüm çalışanlar değiştirilmiş sekreterine kadar.yeni elmanlar eski üyelerin geneline bitiş verdi.oysaki önceki sensımda senin son seansın denilmedi aksine devam edeceksinz.sonuç alınana kadar geleceksiniz denmişti.ben şikayette bulunacağım.kesinlikle hakkımı yediler kesinlikle şikayette bulunacağım.hastane epilasyon bölümüne baş vurup gerçekten bitişim verilmelimi diye baş vurup rapor aldıktan sonra mahkemeye baş vuracağım.kesinlikle bakırköy kybele merkezini kimseye tavsiye etmiyorummmmmmmmmmmmmm.....2008 nisan ayıda başlamıştım ücreti peşin ödemiştim 1250tl.
  • arkadaslar rowenta ep9870 şiddetle tavsiye ederim 120000 atış ömrü var ve başlık değişebilir şuan en uygun evkurda 799 tl / 9 taksit + 150 tl lik rowenta fön saç kurutma makinesi hediye ürün size 650 ye gelmiş oluyor böyle uzun atış ömrü ve iyi bir marka olması çok önemli philipsin lumia modeli var 140000 atış fiyatı 1250 tl bu yüzden rowenta tam bir f/p ürünü tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luisenrigue -- 14 Aralık 2014; 11:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba,
    Konuyu canlandırıyorum.
    Bu konuda 2015 yılına ait güncel bilgisi olan ve ürün tavsiyesinde bulunabilecek var mıdır?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bruwkh

Arkadaşlar merhaba,
    Konuyu canlandırıyorum.
    Bu konuda 2015 yılına ait güncel bilgisi olan ve ürün tavsiyesinde bulunabilecek var mıdır?
    Teşekkürler.

philips lumea ipl sc2006/11

Kesinlikle on numara beş yıldız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdminAS -- 20 Nisan 2015; 17:55:49 >
  • sc2006/60 ve Silk'n GL15PE1TU001 şuan için alınabilirliği yüksek ürünler
  • philips lumea ipl sc2006/11 kullanan arkadaşlar biraz yorum yapabilirler mi? kıl yapısı, süre, işe yararlık, iyi yanları, kötü yanları gibi.
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Bi kere düzenli olarak yapmazsan hiç bir işe yaramaz o kesin.

Onun dışında kalın tüyler için süper sonuç veriyor. Küçük tüyler ise biraz zaman ve sabır istiyor. Ama gerçekten işe yarıyor Şarj orta seviye gidiyor aslında iyide oluyor çünkü bir süre sonra yoruluyorsun ve alet çok ısınıyor. Şarj bitince dinlenmiş oluyorsun bir nevi..

Şarjın dolması biraz zaman alıyor ama okadar da olur. 140.000 ışık atımına sahip. Lazeri yaparken ben yada siğil üzerine denk getirmemeye çalışın. Gözlerinizi mutlaka koruyun ben ilk uygulamada baş ağrısı ve baş dönmesi yaşadım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.