yanlış başlığa konu açtıysam affediniz lütfen sitedeki ilk yazım.Yaş 18,14 yaşımda yan-önler uzamayı bıraktı,17 yaşında ise orta-önlerde seyrelme ve kelleşme başladı.2 aydır propecia kullanıyorum ancak minimal etkiler görüyorum.saçım hakkında görselleri bırakıyorum.lütfen yardım edin.minoxidil ve dermaroller da denedim ancak ondan da belirgin olmayan sonuçlar aldım.ne ilaç kullanmalıyım ne önerirsiniz gerçekten son 1-2 yıldır saçıma kafayı takmış durumdayım ve bu durum yüzünden kendimi kontrolum dışında psikolojik olarak hırpalamaya engel olamıyorum.eğer durumu anlamanıza yardımcı olacaksa propecianın hiçbir yan etkisini görmedim,sakallarım ve vücüt kıllarım aşırı hızlı ve gür uzar.ve diğer yüksek testosteron belirtilerini de açıkça gösteriyorum.her türlü yan etkiye kalıcı olmadıkca tölere edebilirim.ağır bir etki olmadıkça kalıcıya da tamam'ım yeter ki saçım güzel olsun.önerilerinizi bekliyorum görseller: nazikce rica ediyorum yorum değil çözüm sunun,baban kelse sen de kelsin cümlesini yeteri kadar duydum.konuyla bilgili arkadaşlar lütfen bilgisini eksik etmesin. |
Bildirim