Bildirim
Layers of Fear 2 Duyuruldu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
güzel haber ilk oyununu türkçe eşliğinde severek oynamıştım direk türkçe gelmez ama gelirse alabilirim ve gerçektende güzel olmuş
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
İlki güzel oyundu.İkincisinin daha iyi olacağına eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manhunt Three -- 25 Ekim 2018; 22:45:38 >
Saçma sapan korku oyunları , filmleri , dizilerinden gına geldi . Bir yere git arkanı dön bir şeyler zıplasın , aniden görüntüler girsin yüksek ses efektleriyle birlikte bunlardan acayip sıkıldım ...
Hiçbir etkileşime giremediğiniz yürüme simülasyonu oyunlardan nefret etmeye başladım .
Nerede eski silent hiller , resident eviller , fatal frameler nerede bunlar ...
quote:
Orjinalden alıntı: MALTHAEL
Saçma sapan korku oyunları , filmleri , dizilerinden gına geldi . Bir yere git arkanı dön bir şeyler zıplasın , aniden görüntüler girsin yüksek ses efektleriyle birlikte bunlardan acayip sıkıldım ...
Hiçbir etkileşime giremediğiniz yürüme simülasyonu oyunlardan nefret etmeye başladım .
Nerede eski silent hiller , resident eviller , fatal frameler nerede bunlar ...
Bu tam olarak öyle değil. Bir oyna derim.
Mükemmel müzikleri vardı ilk oyunun.
https://youtu.be/_G1BujFu-4Y -
evil within 1-2 yi oyna oynamadıysan. o eski re havasını verdi bana ikisi de. -
Evil Withinleri oynadım güzel oyunlar . Bence daha çok satması gerekiyor bu oyunların ama Bethesda iyi reklam yapamadı bu oyunlar için PREY de buna dahil .quote:
Orijinalden alıntı: darktimes7
evil within 1-2 yi oyna oynamadıysan. o eski re havasını verdi bana ikisi de.
İlk oyununu oynadığım beğenmedim . No 70 gibi bu tarz oyunların artık bence yapılmaması gerekiyor , bu tarz bir şey oynayacaksam alien isolation oynarım hem derin hikayesi var codex leri okursanız , araştırma isteğinizi körüklüyor . Filmlerini de seviyorsanız bazı olayların arka planını öğrenme şansınız var . Ama işte yürüyelim ses gelsin , birden ekrana bir şey zıplasın bunları artık tahmin edebilir bir yaşa geldik demek ki biz . Şimdi bir şey olacak diyorsun olmuyor ha arkamı dönünce olacak diyorum ve en nihayetinde arkada bir şey dikiliyor .
Korkunçluktan çıktı benim için can sıkıntısına döndü bunlar . Uzunca bir süredir ne korku filmi izliyorum ne dizilerini izliyorum . Açıyorum kitaplarını okuyorum , şu günümüzdeki oyunlardan 1000 kat daha korkutucu halen kitaplar .
Özellikle Stephen Kingin hayvan mezarlığı var çocukken filmini izlerken çok korkardım . Şimdi kitabınının yeni baskısı çıktı aldım okuyorum halen korkunçO kitabı da öyle ...
-
Oynadınız mı bilmiyorum ama bana göre bu tarz içerisindeki en iyi oyun SOMA'dır, sonrada Amnesia The Dark Descent. Alien Isolation 'u zorlamama rağmen sevemedim. İlgi çekici gelmedi nedense. -
SOMA yı bitirdim , Amnesiaya 30 dk dayanabildim animasyonları karakterin karanlığa girince akıl sağlığının gitmesine takiben ekrana gelen bulanıklık efektleri beni oyundan koparttı . Hatta midem bulandı yer yer .
Tam tersi Alien İsolation da ise başından kalkamadım şurada ne var burada ne var , şuradaki bilgisayarda ne yazıyor acaba diye diye saatlerce oynadım . Hatta bulamadığım keşfedemediğim tonlarca yazılar varmış . Bir ara tekrar döneceğim oyuna . Uygun gamepad arıyorum . İlk oynarken PS4 kolu ile oynuyordum oldukça rahat ediyordum belki tekrar aynı koldan alırım . -
quote:
Orjinalden alıntı: MALTHAEL
SOMA yı bitirdim , Amnesiaya 30 dk dayanabildim animasyonları karakterin karanlığa girince akıl sağlığının gitmesine takiben ekrana gelen bulanıklık efektleri beni oyundan koparttı . Hatta midem bulandı yer yer .
Tam tersi Alien İsolation da ise başından kalkamadım şurada ne var burada ne var , şuradaki bilgisayarda ne yazıyor acaba diye diye saatlerce oynadım . Hatta bulamadığım keşfedemediğim tonlarca yazılar varmış . Bir ara tekrar döneceğim oyuna . Uygun gamepad arıyorum . İlk oynarken PS4 kolu ile oynuyordum oldukça rahat ediyordum belki tekrar aynı koldan alırım .
Ayni Ben :D
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X