Şimdi Ara

Lava Ahşap Standlı Bölmeli Tava 26x26 cm - 79,90 TL (80/20 Kupon ile 60 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/lava-tava-demir-dokum-26-x-26-cm-ahsap-standli-et-muhurleme-izgara-ve-balik-tavasi-361-tfsm-299988350

Gittigidiyor'da 79,90 TL. Yanına kargo bedava ufak bir ürün ekleyip 1-2 TL'ye 80/20 kupon alarak 60 TL civarına mal edebilirsiniz.

Gördüğüm en yakın fiyat Carrefour'da, o da 101,90 TL.
    https://www.carrefoursa.com/tr/lava-ahsap-standli-bolmeli-tava-26x32-cm-p-30176720

Kargo bedava ürün örneği;
    https://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/fresh-white-karanfil-50gr-dis-tozu-341299575

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matandberenice -- 6 Nisan 2018; 15:24:15 >

• Hocam Carrefour ve Gg den attığınız ürünlerin boyutları farklı. Tavaya gelirsek evde fazla uğraşmadan mangal keyfi yapmak isteyenler kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciom92 -- 6 Nisan 2018; 14:30:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısının standsız olanı carrefourda 40a satılıyor ara ara. o daha mantıklı. çünkü pişirme sonrası tava tavalıktan çıkıyor. yağ ve yanık et parçaları ile stand üstünde servis pek hoş olmaz. ha bir bundan bir de standsız olanından alırım birinde pişirip standlı olanda da sıcak sıcak servis ederim derseniz o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciom92

Hocam Carrefour ve Gg den attığınız ürünlerin boyutları farklı. Tavaya gelirsek evde fazla uğraşmadan mangal keyfi yapmak isteyenler kaçırmasın
    6 cm farklıymış. Çok da bir şey değişmez.
  • Arkadaşlar bu tarz tavaları elektrikli ankastre ocak üzerinde kullanabilir miyiz acaba? Sizin yorumlarınıza istinaden satın almak istiyorum.
  • 40 50 ye düşmüyormuydu bu zaten ara ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: TH3ROCK

Arkadaşlar bu tarz tavaları elektrikli ankastre ocak üzerinde kullanabilir miyiz acaba? Sizin yorumlarınıza istinaden satın almak istiyorum.
    biz bunu değil ama yine döküm tavyı ankastrede kullandık bi sorun olmadı. sadece elektriklide heryeri ateşe sdenk gelmiyor ama o da pek bi sorun yaratmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

40 50 ye düşmüyormuydu bu zaten ara ara
    Arkadaşın dediği gibi bu ürünün (26x32) Carrefoursa'da 49'a düştüğünü hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 6 Nisan 2018; 15:16:53 >
  • beyler ürün 26*26 dikkat edin 32 değil, ve arada carfurda 39 a düşüyor ahşapsız
  • Evde kullanmayı, et pişirmeyi düşünmeyin bile. Bir kere yaptık biz o hatayı :)

Ortalık dumana gidiyor. Göz gözü görmeyecek şekilde. Bütün ev kokuya gidiyor ve kokusu bir hafta çıkmıyor mutfaktan.

Bedava verseler almayın o derece yani.

Açık havada yada balkonda kullanacaksanız alın.
  • iki kez döküm tava aldım daha önce
    lava yeterince kaliteli
    ilk birkaç kez eti tutturamadım ancak şu an yapmayı öğrendim
    kesinlikle her evde bulunmalı
  • S0NADAM kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir şeyi yanlış yapmış olma ihtinaliniz var mı acaba. Ben sürekli kullanıyorum , biraz duman tabiki çıkıyor ama öyle evi saracak, rahatsız edecek kadar değil.

• Bu işin püf noktası ne bir kere denedim ev duman altı oldu. Ahşap stantdlı almıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zibilyon tane video var kullanimi hakkinda.once tava nasil kullanilir onu ogrenin

carrefour dan 40 a 26*26 olani aldim memnunum

ilk kullanim videosuna dikkat edin uzun sure kullayim derseniz...

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Yakında mı aldınız hocam,

• quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Evde kullanmayı, et pişirmeyi düşünmeyin bile. Bir kere yaptık biz o hatayı :)

Ortalık dumana gidiyor. Göz gözü görmeyecek şekilde. Bütün ev kokuya gidiyor ve kokusu bir hafta çıkmıyor mutfaktan.

Davlumbaz var ise sıkıntı olmaz o duman görmüyorsun bile çekiyor atıyor dışarı hocam.Sen bence davlumbaz al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0NADAM

Evde kullanmayı, et pişirmeyi düşünmeyin bile. Bir kere yaptık biz o hatayı :)

Aynen katılıyorum.ben tavuk kanat yapıyorum ortalık duman ve kokudan geçilmiyor. yağsız kırmızı et dumansız olabilir biftek falan onada güç yetmiyorki

• Mutfakta yapılacak ise bonfile tarzi görece yağsız bir et kullanır, kapıyı kapatıp cami pencereyi açarsanız çok sorun olmaz

Ancak tavuk Kanat, kofte, yağlı antrikot vs gibi yağlı et kullanırsanız duman altı olmaktan kurtulamazsınız

• Bir kere balık ile denedim ortalık duman altı oldu göz gözü görmedi hanım beni evden atıyordu az kalsın :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.