Şimdi Ara

Launcher Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: êyc

Holo Launcher HD öneririm, hem hızlı hem de sistemin kendi arayüzüne göre daha az ram tüketiyor.

Hocam halo launcher ve halo launcher hd olarak mı ayrılıyor programın sürümleri?
    HD olan full sürüm heralde?
  • ABİ SANA ÖNERECEGİM VE KENDİMİNDE KULLANDIGI EN İYİ LANUCHER ADW.Launcher mutlaka dene pişman olmazsın
  • Günlerce karar veremeyip samsung TW roma dondurten soru. Yinede tek tercihim kk launcher prime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnSaRD -- 10 Mayıs 2014; 16:02:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miui launcher.
    Özellikle uygulama saklama ve aşağıdan yukarı cıkınca t9 ile uygulama araması. İphone gibi menünün direk açılması çok işlevsel.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.mihome2
  • next launcher bence en iyisi arayüzü süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Orijinalden alıntı: êyc

Holo Launcher HD öneririm, hem hızlı hem de sistemin kendi arayüzüne göre daha az ram tüketiyor.

Hocam halo launcher ve halo launcher hd olarak mı ayrılıyor programın sürümleri?
    HD olan full sürüm heralde?

Hd olanı android sistemi 4.0 ve üzeri olanlar için, diğeri ise düşük konfigürasyonlu sistemler için öneriliyor diye biliyorum, ikisi de ücretsiz.

• Dostum miui rom kullanıyorum tüm launcherler içinde en iyi nova ve mi launcher

• Nova tavsiye ederim. Bence güzel. En sın böyle yaptım.
     Launcher Önerisi

• Apexde güzeldir
     Launcher Önerisi

• Solo launcher Tema, ikon paketleri, özellikler herşey bedava ve bedava kalacağına söz veriyor adamlar. Türkçe dil desteği mevcut(tercihe göre) Launcher Önerisi
     Launcher Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 27 Haziran 2014; 14:38:09 >

• yahoo aviate. farklılık arayanlara. deneyin.
  • Standart launcher lardan istiyorsan MiLauncher ya da dodol launcher. Nova yi holo yu gec hic bi islevselligi yok. Uygulama menusunde siralayamiyorsunuz bile uygulamalari. Alfabeye gore dizilmis. Onun disinda kesinlikle favorim aviate dir. Suana kadar kullandiklarimin en farklsi en iyisi en kullanislisi. Bununla birlikte miui v5 ikon paketi kurdum harila bir gorsellik veriyor. Diger launcher larin hepsi ayni zaten bi ana ekran bi uygualma menusu. Bu cidden farkli ve mukemmel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lirikal Militan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bi ss alabilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Standart launcher lardan istiyorsan MiLauncher ya da dodol launcher. Nova yi holo yu gec hic bi islevselligi yok. Uygulama menusunde siralayamiyorsunuz bile uygulamalari. Alfabeye gore dizilmis. Onun disinda kesinlikle favorim aviate dir. Suana kadar kullandiklarimin en farklsi en iyisi en kullanislisi. Bununla birlikte miui v5 ikon paketi kurdum harila bir gorsellik veriyor. Diger launcher larin hepsi ayni zaten bi ana ekran bi uygualma menusu. Bu cidden farkli ve mukemmel.

Kesinlikle aviate ve mi launcher en güzel ve en farklıları

• smart launcher. gestureler ile daha da kullanışlı
     Launcher Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resfaction -- 30 Haziran 2014; 13:08:43 >
  • isteyen varsa nova launcher prime son sürüm icin pm den mesaj atsın kendim upload ettiğim linki atayım

• Apus kullandım, güzel ama bir süre sonra pili kendi başına yemeye başladı
    Nova kurdum sonra baktım millet beni arıyor abi skype dan bir dosya gönderdin o ne diye.
    Nasıl olduğunu anlamadım ama bence dosyayı nova gönderdi.
    Şu anda bir haftadır falan microsoft un arrow unu kullanıyorum.
    Çok hafif, telefon dinlendi resmen. Ancak bir sıkıntısı var bazı uygulamaları göremiyor.
    Benim için çok önemli olan birini de görmediği için bir hafta süre verdim microsoft a :)
    düzeltirlerse kullanmaya kesinlikle devam ederim değilse touchwiz e devam.
    Bu arada telefonum s4 mini gti9195
  • Bugune kadar hiç bir launcherden tam randuman alamadım ben :S
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.