Evet arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim.. Yeni format attım win xp, sorunum windows update'den olabilir.. Format atmadan önce bilgisayarımda çalışıyordu lol şimdi ise .exe ye tıklıyorum League of Legends logosu geliyor öyle kalıyor ve launcher gelmiyor.
Alttaki resim bana ait olmamasına rağmen, aynen bu halde takılı kalıyor
İlk sayfada aynı konu bulunmakta ordan bakabilirsin
görev yöneticisinden pvp clienti kapat 2 tane açık olduğu için oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Fulctrum
quote:
Orijinalden alıntı: JrZorkov
o windows xp değil windows 7 kardeş
Adam hangi OS kullandığını bilmiyor o.O Donanımhaber böyle bir yer değildi eskiden
haha buna çok güldüm resim zaten alıntı kardeşim hata olarak benzer sadece onu belirtmek istemiştim
Arkadaşlar sorunum çözüldü de nasıl çözüldü bilmiyorum. -.Net framework 4.0 yükledim -Oyunu silip tekrar yükledim ( daha önce bunu yaptıgımda bişi değişmemişti ) -Modeme ve pc'ye res attım -Lole girdiğimde tekrar logo öyle kaldı ve yine olmadı heralde dedim görev yönetici islemler actım rads_user_kernel.exe yi sonlandırmak için o Evet Hayır sorusu geldi tam evet diyordum ki launcher geldi bende anlamadım.. Ama logoyu 1-2 dk beklemiştim neyse sorunum çözüldü cevaplar için teşekkürler yinede..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme