Şimdi Ara

lastikler bitikmi ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yokuş çıkarken hafif kalkışta bile patinaj yapabiliyor,5 senelik olması lazım km olarak 30 bin km
    lastiğe elleyince hiç esnemiyor beton gibi,diş derinliği çok yontulmamış,ama lastik olarak sert gibi,petlas 535 almayı düşünüyorum
    lastik ömrü zaten 4 sene sonra taşlaşıyor,niye üste 200tl veya 400 tl fazla verip lassa mishelin falan alayımki,4 senedebir yenilerim

lastikler bitikmi ss li

lastikler bitikmi ss li

lastikler bitikmi ss li

• yeni lastik alma zamanınız gelmiş
  • bitmiş denilemez açıkçası
    limana yanaşan teknelere stop vazifesi görebilirler
  • lastiklerin değişim zamanı çok gelmiş de geçmiş hocam.
  • lastik çürümeye başlamış nerdeyse
  • Lastikler 0110. 6.5 senelik lastikler.Bitik mi sen karar ver ?
  • Degistirme zamani gelmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumdaki kişiler çok biliyor, siz bunlara bakmayın abi... Lastiğiniz bu yazı çıkarır. Kışında yaz lastiği alırsınız ucuza iş hallolur.

Benim aracın sol tekerleği diğerine oranla 5mm geride, önüne gelen düzelttir diyordu forumdan kazaya sebebiyet verirmişim bla bla bla.. Kusura bakma ama forumdan kimsenin bir şey bildiği yok.. O halde ortalama 10bin km yol yaptım hatta ve hatta 8-9 bini şehir dışı en ufak bir sorun yaşamadım. Bu forumda kim ne derse takmayın, sizin görüşünüz daha önemli.. Forumda herkes zengin ya, kimse kimsenin umurunda değil, önüne gelen istediği gibi yorum yapıyor. Kimse kimsenin bütçesini düşünmüyor. Siz takmayın yorumları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 15 Haziran 2016; 23:41:02 >

• Yokuş cıkarken bile patinaj yapıyorum demişsiniz, o lastiklerin fren mesafesi de çok kötüdür, acil bir durumda durmayabilir..

Lastik değişiminden sonra ROT ayarınızıda yaptırın..
  • Bitik mi? de soru mu!..
  • Degisme zamani gelmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fosil yakıt olabilir her an :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

bitmiş denilemez açıkçası
    limana yanaşan teknelere stop vazifesi görebilirler

Usturmaça diyorsunuz yani.
  • Bir lastiğin bitik olma kriteri nedir?
    Yandan bakılınca asinmis olduğu görünen lastikge üzerinden bakinca ortadaki dis derinliğinin gayet iyi oldugu görünüyor. Kendi aracimdada ayni durum var.ustten bakiyorum dis derinliği lastigin ortasinda gayet iyi gibi ama yanlara doğru yipranma var.

• Yok yok ne bitmesi sizde abartmayın 5mm var hala baksana ne yeni lastiği. 2 kış 2 yaz daha yapar o lastik maşallah taş taş

• Arabayı yola bağlayan tek şey lastiktir. En kısa sürede değiştirin hem kendiniz, hem de aileniz için.
  • Lastik ile yapılan km olarak ömrünü doldurmamış olabilir fakat fabrikadan çıktıntan sonraki süre baz alındıgında lastik zaman açısından ömrünü tamamlamış.Lastikteki o çatlamalar hiç hayra alamet degil güvenliginiz için degiştirin.
  •  lastikler bitikmi ss li
  • hocam yeni lastik almanız lazım.
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    Niye diger lastik geride ? Basitce duzeltilemez mi rot,aksla degisimiyle falan ? Aracin surusune etkisi var mi ? Forum dedigin gibi parayi kolay kazaniyor ve maaslar yuksek,2000 tl maas ve ev kirayla araba zor yuruyor.Hatta rehabilitasyon merkezi olan adam var kim oldugunu bilirler,her sene arac degistiriyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.