Lastikcim.com üzerinden aldığım Sava Intensa uhp 2 lastiklerin dördünün de tabanında üretim hatası çıktı. Lastikler balans tutmuyor 5 kere balans yapıldı. 250₺ balans ücreti sürekli cebimden gitti ve en son lastikpark'a gittim ve lastiklerin tabanında üretim hatası olduğunu söylediler. Lastikcim firmasına anlaşmalı olduğu lastikpark firması ile irtibata geçilmesi ve lastiklerde üretim hatası olduğunu söylenmesi bunun üzerine fotoğraf ve videolar gösterilmesi üzerine firma lastikleri göndermemi test yapılması gerektiğini talep ediyor. Başka lastiğimin olmadığını söylüyorum lastikleri gönderirsem arabayı 2-3 hafta jant üzerinde nerede muhafaza edeceğim diyorum. Bana sorunumu çözmek ve mağduriyetimi bir nebze çözmek değil de tekrar lastik alın size indirim yaparız gibi komik tekliflerde bulunuyorlar. Mağduriyet üzerine mağduriyet yaşıyorum. 2023 üretim diye 9. Ayda aldığım lastikleri 2023 3. Haftası üretim 1. Ay lastik göndermişler. Hem cebime 5 balans ücreti zarar verdi hem lastiklerim balans tutmuyor kaza riski var ve şu an tekrar lastik alacak durumda da değilim. Üstelik burda şikayetim var diye şikayetimi geri çekmemi aksi takdirde hiçbir işlem yapamayacaklarını dile getirdiler. Zaten siz müşterinin mağduriyetini giderip hatanızı telafi etseydiniz her müşteri şikayetini geri çeker merak etmeyin. Siz hem suçlu hem güçlü tavrını takınıyorsunuz müşteriye karşı. Her firma sorun yaşayana kadar iyidir önemli olan müşteri mağdur olduğunda takınılacak tavırdan belli olur firmanın kalitesi. Siz müşteriye değer veren bir firma değilsiniz. Lastik firmasının bayisine veya anlaşmalı olduğunuz iş yaptığınız lastik firmaları ile benim sorunumu çok rahatlıkla çözebilirsiniz kimse kimseyi dolandırmıyor. O firmalarda lastikleri test edip size üretim hatası olduğunu teyit edebilir ki ettilerde siz yedek lastiklerimin olmadığını ve lastikleri gönderemeyeceğimi söylediğim için işi yokuşa sürmeyi olaydan sıyrılmayı amaçlıyorsunuz. Başımın gözümün sadakası olsun. Bir tık fazla para ödeyin karşınızda somut olarak size destek verecek bir firmanız olsun. Yoksa lastiklerde oluşabilecek en ufak kusurda bile bu senaryoları yaşayacaksınız. Yeni lastik alın diyecekler ve (isterseniz size indirimli satabiliriz) diye de ekleyecekler. Sonra lastiği bize gönderin 20 iş günü bekleyin az zorlarsanız 1 haftada çözeriz falanda diyecekler merak etmeyin. Tabi o sırada siz yolda kaldığınızla lastikçi ye ödediğiniz parayla kalacaksınız. Konu ile alakalı görsel ve videolar şikayetvar şikayetimde eklidir. https://www.sikayetvar.com/lastikcim/lastikcimcom-hatali-lastik-gonderdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lastikcim.com Üretim Hatalı Lastik Gönderdi

-
-
Sava intensa uhp 2 sahibiyim 2021 Nisanda satın aldım made in germany olarak sıfır lastikti bende taktığım günden beri balans problemi var. 130-140 ve 180-190 gibi hızlarda hissediliyor. Özellikle hafif bir viraj varsa titreme daha çok hissediliyor
Ben hakkımı aramakla uğraşmadım size kolay gelsin. Birebir aynı lastiğe sahibim ve bu lastikte kesinlikle fabrikasyon yüzeyi hatalı olduğuna kanaat getirdim. Benimkide defalarca balans yapıldı titreme geçmedi
Bir daha savanın yanından uzağından geçmem. Goodyear yan markası konusunda rezil bi tutum sergilemiş anlaşılan. Kontrol 0
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sava ney arkadaş üzerinde canınızı taşıdığınız şey için 3-5 kuruştan kaçarsanız böyle jant üstünde kalırsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 yillik lastigime koli bandi sarar yola cikarim ama gene sava, kiki, fifi , tifi marka almam.
Lastikcimde zamaninda param batti lastik aldim ellerinde yokmus gondermediler para iadesi talep ettim o sira sirket el degistirdi dediler sağa sola yazdim beni de tehdit ettiler marka karalamaktan mahkemeye veririz diye
abi enayimisiniz 5 kere balans mı olur ? 1 defa yaptırırsın olur biter . olmuyorsa da olmaz o balans zaten . 1990 dan beri araba kullanıyoruz .
-
225 55 r17 Made in Poland Sava Intensa Uhp2 aldım sorun yaşamadım.
Markadan şikayet fazla olduğuna göre, her ne kadar Goodyear bünyesinde olsa da üretim teknolojisi geride demektir. Ayrıca hatalı partilerin kontrolünün sağlanması gerekir.
Sizin ölçünüz ve lastiklerinizin üretim yeri neresiydi?
Lastikçim.com üçkağıtçı dolandırıcının önde gidenidir. Bunlara küfür ediceksin ondan anlıyorlar. Reklamlarını da çok iyi yapıyorum. Web sitelerinde taksit sayısını fazla yapmış gibi gösterip banka ekstresine baktığınızda çok daha az taksit yaptığını gördüm. Siz siz olun 3 kuruş daha fazla verin böyle müptezellerden alışveriş yapmayın.
-
Aynı lastiği 225 45 17 astra j ye aldık herhangi bir balans sorunu yaşamadık. Üretimde sorun oluşmuş sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sava'yı okuduktan sonra geri kalanı okumaya gerek kalmıyor...
-
ucuz diye görmeden internetten balıklama atlayacağına bayiden alsaydın balans tutmadığında usta bu ne iş böyle deyip anında şarlardın bu kadar da masraf etmezdin
-
sava lastik , 5 kez balans
bunları duyunca yeterli oluyor zaten. yaw kusura bakmayında pinti arkadaşlar. 3 kuruş fazla verinde en iyisini alın ya.
En Beğenilen Yanıtlar

3 yillik lastigime koli bandi sarar yola cikarim ama gene sava, kiki, fifi , tifi marka almam.
|
Benzer içerikler
- hava kirliliği önleme sistemi arızası nedir
- yoğun trafikte dur kalk nasıl yapılır
- honda civic 1.6 i-vtec yakıt tüketimi lpg
- volkswagen yağ sıcaklığı uyarısı
- eminevim araç satışı nasıl yapılır
- citroen c5 aircross 2025
- elektrikli araba fiyatları
- elantra n
- gemlik togg
- chery fiyat listesi 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X