Lastik yardım
-
-
Sibop iğnesinden mi kaçırıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sibopla birlikte sensörü de yenilemeniz gerekmiyor. Sensör çalışıyorsa yalnızca sibobu değiştirebilirsiniz. Büyük lastikçilerde sensöre uygun sibop bulabilirsiniz. İnternetten de bulabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey alacağınız sibobun, sensörün girişine uyumlu olması. Sensör elinizde ise üzerindeki koda uyumlu sibop araştırabilirsiniz. Sibop alırken de markaya dikkat etmeniz gerekmiyor. Sensör girişi uyumlu olsun yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avante -- 21 Şubat 2022; 15:14:1 >_____________________________
-
https://images.hepsiburada.net/assets/Outdoor/ProductDesc/sgl%20uyum%20tablosu-1.jpg
şu tablodan uygun olan sibop çeşidini çevrenizdeki lastikçilerden bulablirsiniz. ben sadece sibop alıp, cüzi bir miktara elektrikçide sensöre lehimletip lastikçide taktırmıştım. sensör + sibop 800 küsürken toplam 100 tl gibi bir şeye denk gelmişti geçen sene.
_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
Teşekkürler bugün hallettim. Sibop degistirme yeterli oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı