Şimdi Ara

Lastik Spreyi Ne Kadar İşe Yarıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir şey sormak istiyorum, bu lastik spreyi ne kadar işe yarıyor. Lastik patladığı zaman sıkınca açığı kapatıp lastikçiye kadar götürüyor deniyor. Bilen veya kullanan var mıdır ?

• Yarılma durumları haricinde işe yarıyor. Ben janta kadar inmiş lastiğe sıktım, anında şişirdi. Emin olmak için yakındaki benzin istasyonunda biraz da hava bastım. Sonrasında lastikçiye kadar sorunsuz gittim.
    Çok pratik olduğu durumlar oluyor.
  • Ben de kullanana kadar inanmıyordum. HB'dan kargo ücreti olmasın diye öylesine almıştım. 2-3 yıl bagajda durdu. Bir sabah arka lastiğimi patlamış ve jant üzerinde gördüğümde lastiğin içine sıktım. (Citroen C5 - 17 inç lastik). Lastiği yarıya kadar şişirdi. Tamirciye kadar rahatça götürdü. Aynı gün Migros'a gidip iki aracımıza da tekrar aldım.
  • Ancak tamirciler pek sevmiyor. Temizlemeleri gerektiği için. Biraz mızmızlanıyorlar.
  • Janta ve lastiğin içini mahfediyo onun için temizlemesi zor oluyo ve lastikçiler pek sevmez.
  • Her arabada mutlaka bulunması lazım. Ben 2 tane taşıyorum. İki defa kullandım. İkisinde de çok işime yaradı .
  • 2 gün önce istanbulda sağanak yağış vardı,eve gitmek üzere çıktım ama lastik sönmüş gitmişti jant üzerine baskı yapıyordu,halbuki öğlen saatlerinde 34 psi hava basmıştım ama anlamadığım şekilde sönmüş belki bi yerinde ufak yarık oldu bilmiyorum.lastik spreyi lastiği 19 psi kadar hava ve o zımbırtıdan basmış benzinlikte üstünü tamamladım 31 psi ya,hala daha kullanıyorum arabayı 35 km yaptım üstüne bi sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamurluk ne işe yarar
    7 yıl önce açıldı
    egzost spirali nedir ne işe yarar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki arkadaşlar bildiğiniz iyi bir marka var mıdır ? Hepsi aynı mı yoksa tavsiye edebileceğiniz var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.