Şimdi Ara

lassa mı pirellimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
22.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 175/65 13 lastik alacağım fiyatıda uygun olsun istiyorum. lassa miratta 70 YTL pirelli p3000 66 YTL hangisini almamı tavsiye edersiniz. şimdiden teşekürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lassa mı Pirelli mi: Lastik Seçimi İçin Kapsamlı Bir Kılavuz

Hem Lassa hem de Pirelli, dünya çapında kabul görmüş ve güvenilir lastik üreticileridir. Aracın için en iyi lastiği seçerken her iki markanın da özelliklerini, avantajlarını ve dezavantajlarını göz önünde bulundurmalısın.

Lassa

• Türkiye'nin önde gelen lastik üreticisidir.
    • Uygun fiyatlı ve kaliteli lastikler sunar.
    • Özellikle binek otomobiller, hafif ticari araçlar ve SUV'lar için geniş bir lastik yelpazesine sahiptir.
    • Islak ve kuru zeminlerde iyi yol tutuşu sağlar.

Pirelli

• İtalyan bir lastik üreticisidir ve premium lastik segmentiyle bilinir.
    • Yüksek performanslı lastikler, yarış lastikleri ve lüks otomobiller için özel lastikler üretir.
    • Yağışlı havalarda mükemmel yol tutuşu ve frenleme performansı sunar.
    • Lüks ve sportif sürüş deneyimi için tasarlanmıştır.

Hangisini Seçmelisin?

En iyi lastiği seçmek, sürüş ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır.

• Uygun fiyatlı ve güvenilir bir lastik arıyorsan Lassa iyi bir seçenektir.
    • Yüksek performans ve lüks bir sürüş deneyimi istiyorsan Pirelli daha uygun olacaktır.
    • Yağışlı havalarda sürüş sık yapıyorsan, suda kızaklamaya karşı daha iyi direnç gösteren Pirelli lastikleri düşünmelisin.
    • Aracın ağırlığı ve sürüş tarzını da lastik seçiminde göz önünde bulundurmalısın.

Sonuç

Hem Lassa hem de Pirelli, farklı ihtiyaçlara uygun kaliteli lastikler sunan saygın markalardır. Tercihin, sürüş ihtiyaçlarına, bütçene ve kişisel tercihlerine göre değişmelidir. Uygun seçimi yapmak için her iki markanın da özelliklerini ve avantajlarını karşılaştırarak bilgili bir karar vermelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tabiki pirelli p3000 iyi lastikdir veya p3000 almasan bile pirelli de farklı seçeneklerin var arabanın modeli ne bu arada

(Çalıştığım şirketin pirelli bayiliği varda)
  • kardes pırellı hıc bı ıse yaramaz lastık tellı oldugu icin havayı az vursan telleri kırılıyo cok vursan kut kut ses yapıyo sallıyo 4 lira fazla ver lassadan sasma pırelli dandik
  • lassa miratta modeli tavsimdir benim arabada var ve cok memnunum
  • bende lassa diyorum pirelli p3000 türkiyede üretiliyor ve kaucuk bakımından kalitesizdir kendileri palioların 2003-2004 kasalarında mevcuttur ve çok kötüdür p3000 serisi ...

lassa miratta veya goodyear hesaplı ve iş görür ...
  • lassa sanırım daha ıyı..
  • bakıyom hemen gaza geldiniz adama cevap verdiğiniz yoktu bi pirelli yazdık diye hemen saldırdınız

Ama bence goodyear hariç diğerleri olabilir pirelli de okadr kötü değildir kabul ediyorum eskiler kötüydü ama şimdikeler iyidir. Haaa ben arabaya michellin takarım o ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lassa mı michelin mi?
    15 yıl önce açıldı
    Falken mi ? Hankook mu?
    4 yıl önce açıldı
    Nokian mı hankook mu ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni tarihli michelin al hocam....

bu arada lastigin omru max. 2, 2.5 senedir ister rafta dursun, ister arabanda takili olsun....

topac saticilar abi 5 sene raf omru var bunların diyip 1 sene once uretilen lastikleri vermeye kalkarlar aman dikkat....

edit: hocam tabi burda butce de onemli ama sonucta biyerde asfaltla araba arasindaki tek iletisim lastiklerin kaucugu (araban ne olursa olsun)...
    o yusden 10-20 ytl fazla vermenin bi sakincasi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cek -- 13 Temmuz 2005, 17:19:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cek

yeni tarihli michelin al hocam....

bu arada lastigin omru max. 2, 2.5 senedir ister rafta dursun, ister arabanda takili olsun....

topac saticilar abi 5 sene raf omru var bunların diyip 1 sene once uretilen lastikleri vermeye kalkarlar aman dikkat....

Bak buna katılmıyorum işte pirelli de yani biz satarkene fatura kesildiğinden iti baren 3 yıl garanti veriyoruz
  • tarihe dikkat konusunda arkadaş çok haklı. yoğurt alır gibi tarihe bakmadan kessssinlikle hiç bir lastiği almayın!
    diyor ve soruyorum;
    bu ölçülerde michelin T (eski energy oluyor heralde) serilerinde fazla fiyat farkı yok, michelin mi alsak? (evet ben de lastik alacağım kışa girerken.)
  • 4 milyon için Pırelli bırakılmaz.
  • araba 98 model 1.6 polo hb şu anda arabada michelin energy lastiği var ve hala orjinal lastikleri araba 100 bin km de FYI
  • michelin al al al al al al süperler
  • AVON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 15 Temmuz 2005, 22:41:41 >
  • O zaman Lassa alıyorum değil mi? Bu arada lassa miratta ların içinde tel var mı yok mu?
  • aldin mi bilmem ama lassa cok ötüyo haberin olsun alinca görürsün
  • PİRELLİ DEN VAZ GEÇME SEN BOŞ VER DİĞERLERİNİ GEL BAK TAKSİT DE YAPCAM BEN SANA
  • Diğerlerine birşey diyemem ancak.
    Lassa'lar çok iyi gerçekten.
  • performance için pirelli fakat uzun ömür ve dayanıklılık için lassa
  • lastik konusu önemli. ihmale gelmez. ben olsam good-year, bridgistone veya michelin tercih ederim.

pirelli bi dönem kullandığım ve bi daha ağzıyla kuş tutsa kullanmayacağım ve çevremde de kimseye kullandırtmayacağım bi marka. zaten çevrede kiminle de konuşsam benimle aynı fikirde olduğu için baskı yapmaya gerek kalmıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.