PİRELLİ PİRELLİ PİRELLİİİİİİİİİİİ KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR
KAFAN HANGİİSNE YATIYORSA ONU AL
sen boş ver paran varsa mıchelın al nede olsa (ilerlemenin en iyi yolu)
PİRELLİ AL O İKİSİ ARASINDAN SENİN YERİNDE OLSAM MICHELIN'dEN VAZGEÇMEZDİM...
quote:
Orjinalden alıntı: Gold_Moon
quote:
Orjinalden alıntı: cek
yeni tarihli michelin al hocam....
bu arada lastigin omru max. 2, 2.5 senedir ister rafta dursun, ister arabanda takili olsun....
topac saticilar abi 5 sene raf omru var bunların diyip 1 sene once uretilen lastikleri vermeye kalkarlar aman dikkat....
Bak buna katılmıyorum işte pirelli de yani biz satarkene fatura kesildiğinden iti baren 3 yıl garanti veriyoruz
hocam sen istedigin garantiyi ver faturayı keserken, hangi aracın soforu geldi ki sana benim lastiigin kaucukları artık ölmüş diye??
zaten senin garanti lastik yırtılmasi icindir, kaucuklari öldüğü için yol tutmamasina kimse garanti vermez...
dedigim gibi kaucugun omru, lastik uretildikten 2-2.5 sene sonra biter ister rafta ister arabada....
quote:
Orjinalden alıntı: BOSS_MSC
PİRELLİ AL O İKİSİ ARASINDAN SENİN YERİNDE OLSAM MICHELIN'dEN VAZGEÇMEZDİM...
Aslında en iyi lastik üreticisi Good Year diye duydum. Ama türkiyeye 2. sınıf lastik getiriyormuş.
Bizim Volvolara Michelin aldık, 1 yıl gitmedi parçalandı.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Gold_Moon
quote:
yeni tarihli michelin al hocam....
bu arada lastigin omru max. 2, 2.5 senedir ister rafta dursun, ister arabanda takili olsun....
topac saticilar abi 5 sene raf omru var bunların diyip 1 sene once uretilen lastikleri vermeye kalkarlar aman dikkat....
Bak buna katılmıyorum işte pirelli de yani biz satarkene fatura kesildiğinden iti baren 3 yıl garanti veriyoruz
hocam sen istedigin garantiyi ver faturayı keserken, hangi aracın soforu geldi ki sana benim lastiigin kaucukları artık ölmüş diye??
zaten senin garanti lastik yırtılmasi icindir, kaucuklari öldüğü için yol tutmamasina kimse garanti vermez...
dedigim gibi kaucugun omru, lastik uretildikten 2-2.5 sene sonra biter ister rafta ister arabada....
Ne çok şey biliormuşsun sen öle
Gerçek olan kullanılmayan lastik bayatlar sen lastiğini adam gibi kullanırsan 5 sene bile kullanırsın
Bu arada bizde bir sürü kamyon ve tır var bunları ayaklarına her marka lastikten taktık ve kullandık en zor şartlarda hemde çok tonajlı ben kafadan atmıyorum söylediklerimi tecrübe var
michelin energy tavsiye ederim
brisa yada michelin
quote:
Orjinalden alıntı: excalibur13
O zaman Lassa alıyorum değil mi? Bu arada lassa miratta ların içinde tel var mı yok mu?
her lastikte tel olur.
lassa al yada goodyear gt2 al.
Şimdi sonuç ne oldu? Michelin mi?
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
lassa al yada goodyear gt2 al.
gt2 piyasadaki en dandik lastiktir zaten üretim den kalktı bulduklarınızında tarihi eski olmalı dikkat edin
2.5 yılda kauçuk ölür falan biraz abartı geldi bana bizim araçta orjinal lastik 5 yıllık duruyor , şimdi biraz kabaklaştı ama daha gider yani. 45binde araç
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
2.5 yılda kauçuk ölür falan biraz abartı geldi bana bizim araçta orjinal lastik 5 yıllık duruyor , şimdi biraz kabaklaştı ama daha gider yani. 45binde araç
daha geçen gün taktık müşteri ye p2500 vardı ayağında p400 aquamil taktık tam 5 yıl oldu dedi adam arabayı sfır almış arabayla birlikte gelen lastik yani nasıl kullancan da önemli
arakaşlar ben yeniyim buralarda aracıma lastik almayı düşünüyorum araştırmalar yaptım kendinmce ben biristone ve conditendal arasında gidip geliyorum bu konuda fikirleri olan var sa paylaşmasını diliyorum tşk ler saygılar
PİRELLİ DIŞINDA HANGİSİ OLURSA OLSUN... AMA PİRELLİ OLMASIN... SERTTİR. DAYANIKLIDIR. AMA YOL TUTUŞU SIFIRDIR... PİRELLİDEN UZAK DUR...
BAŞKA MARKALAR ELBETTE VAR AMA, BU İKİSİ ARASINDAN SEÇİMİN HİÇ TEREDDÜTSÜZ LASSA MİRATTA OLMALIDIR...