Şimdi Ara

Lars Ulrich'ten 'bir kriz tablosu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metallıca grubu davulcusu Lars Ulrich paraya sıkıştığı için, elindeki değerli resimleri satmaya başladı. New York Times'ın haberine göre Ulrich elinde bulunan Jean Michel Basquiat'ya ait Boksör - İsimsiz adlı resmi gelecek ay satışa sunacak. Çağdaş sanat eleştirmenleri söz konusu eserin 12 ile 16 milyon dolar arasında bir değere alıcı bulabileceğini belirtirken, resmi 2005 yılında Viyana'da aldığını söyleyen davulcu Ulrich, elindeki son Basquiat eserini kaybedecek olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

kaynak :http://www.sabah.com.tr/haber,C39CF0E0D9214FE881D0BBE9D24462A1.html

• Bu adam da krize girdiyse biz öldük demektir. Son kaset satışları iyi gitmedi galiba.
  • 12-16 milyon dolara nasıl geçinecek zavallıcık vah vah çok acıdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sparkplug

12-16 milyon dolara nasıl geçinecek zavallıcık vah vah çok acıdım.

Yaşadığın hayat şekillerine bağlı .

Bu parayı Bill Gates'e verseniz afedersiniz k*çını bile silmez.Fakat Senin benim gibi insanlara boyle para gormek Ajdar ın Metallica nın vokali olması gibi birşey.
  • balon haber ya! Lars resimlerini yıllar önce satmıştı zaten. Ayrıca mantıklı bir yatırım, resim sat, çiftlik al, arazi al mis gibi otur içine...
  • Eğer lars son turneden ve son albümden sonra kirzdeyse bill gates çöpten teneke topluyodur artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnige -- 14 Ekim 2008; 9:38:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.