Şimdi Ara

Laptron yeni fan kontrolcüsü FC9'u duyurdu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Laptron firması kasa modifikasyonundan hoşlananlar ve hız aşırtma tutkunları için hazırladığı FC9 isimli yeni fan kontrolcüsünü duyurdu.   148.5 x 42.5 x 75 mm boyutlarında olan kontrolcü her kanal için 50 Watt sağlayabiliyor. Aynı anda beş farklı fanı kontrol Laptron FC9, çok renkli (Beyaz, Yeşil, Sarı, Mor, Kırmızı ve Açık Mavi) arka aydınlatma sitemine de sahip.

Siyah ve Gümüş olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile sunulan Lamptron FC9, tüm kanalları aktifken düzenli çalışabilmek için 600 Watt kapasiteli güç kaynağına ihtiyaç duyuyor. Yakın zamanda raflardaki yerini alması beklenen Laptron FC9'un fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

• offf be tamda hayalimdekilerden acaba fiyatı nekadar olur eger ucuz olursa kaparım birtane cm 942 yede cok iyi gider
  • Çok şık ..
  • hey maşallah guzelmış cıdden
  • Bide çok küçük sıcaklık göstergeli led olsaydı keşke daha iyi olurdu çoookkkk şık ürün (=
  • kırmızı ledli haf serisine mis gibi olur. Umarım ülkemize gelir.
  • güzelmişte ... fiyat ne olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten hoş birde sıcaklık göstergesi olsaymış arkadaşın dediği gibi çok daha güzel olabilirmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

güzelmişte ... fiyat ne olur ?

bak kardeş seni sevdim inan herkese 160 lira diyorum ama valla bak sana kanım ısındı 80 lira olur oda sadece sana ama. aynı köydeniz zaten toprağam. hadi 50 olsun sende üzülme bende. tamam gel abi ya 20 ye bırakırım
  • bilgisayara analog aletler takmayı pek anlamıyorum.Tamam görünüş olarak güzel ama dijitalleşmeye gitmek gerekirken nedir bu olay. :D usb üzerinden yazılımla kontrol edilen bir şey yapsınlar.Ben uyurken makina ısındı falan feşmekan yandı diyelim o nolcak :) ntc ptc eklenmeli bunlara.Artık bu pot'ları radyolara bile koymuyorlar biz bilgisayara takma peşindeyiz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutarslan.com
    bilgisayara analog aletler takmayı pek anlamıyorum.Tamam görünüş olarak güzel ama dijitalleşmeye gitmek gerekirken nedir bu olay. :D usb üzerinden yazılımla kontrol edilen bir şey yapsınlar.Ben uyurken makina ısındı falan feşmekan yandı diyelim o nolcak :) ntc ptc eklenmeli bunlara.Artık bu pot'ları radyolara bile koymuyorlar biz bilgisayara takma peşindeyiz :D

yeterince dijital kontrolcü varken bir tane analog için niye bu kadar tasalandın hocam.
  • buraya gelmedikten sonra.........
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskambildestesi

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

güzelmişte ... fiyat ne olur ?

bak kardeş seni sevdim inan herkese 160 lira diyorum ama valla bak sana kanım ısındı 80 lira olur oda sadece sana ama. aynı köydeniz zaten toprağam. hadi 50 olsun sende üzülme bende. tamam gel abi ya 20 ye bırakırım

• 4 butonu var, 5 fanı nasıl kontrol ediyor anlamadım bir hata olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

4 butonu var, 5 fanı nasıl kontrol ediyor anlamadım bir hata olmasın?

tek buton 5 fanı kontrol edebiliyor... toplamda 20 fan kontrol edilebiliyor ...
  • kaliteli güzel bir ürün
    haber için teşekkürler
  • Çok etkili bir tasarım ... işiklı, mercekli dalgaların yanında eski tasarımlı ve ağır duruşlu.
  • Eskiden bi'kasetçalarlı radyomuz vardı Sunny marka, onun ekolayzır paneline benzemiş.
  • kanal başına 50 Watt sağlayabilmesi çok iyiymiş bol fan sevenlerede toplamda 20 fan
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

kanal başına 50 Watt sağlayabilmesi çok iyiymiş bol fan sevenlerede toplamda 20 fan

özellikle elysium kasa alıp 20 fan takmayı düşünenler olabilir aramızda.. onlar için ideal bir ürün. gerçi ben bundan ziyade cavador nickli arkadaşın sattığı 12 kanallı scythe yi tercih ederim buna..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.