Şimdi Ara

laptopun sol tarafina cola dokuldu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abilerim laptopunhttps://store.donanimhaber.com/75/79/58/757958c888255e39c257a93f02c0b7f5.png

Burasina kola dokuldu miktari çay bardagindan cok az fazla sanirim ekran tarafina dokuldu cogunlukla ama yere koyarken baktigimda ekranda bisey yoktu direk bataryayi ickartip ters koydum teknik servise yarin goturebilirim cok acil yardim edin lutfeb
     laptopun sol tarafina cola dokuldu acil

• BayVenom B kullanıcısına yanıt
    Panik yapma , resimden anlaşıldığı kadarıyla klavyen su geçirmez serilerden gibi duruyor. Şayet az miktarda döküldüyse zaten klavyenin altında da hemen entegre yok, aliminyum bir plaka var oradan aşağı gitmemiştir sanırım.
  • Abi ben klavyeden degilde o ekranin sol tarafindan girdiyse şarj girisi yeridnen anakarta falan ulasmasindan korkuyorum :(
    bilgisayar açılmaz ise temizleyici alkol suyu ile temizle bir bez yardımıyla
    Anakart klavyenin altındaki bahsettiğim plakada zaten, ekran ile ilgili olarak da şunu yazabilirim, panel öle çıplak bir şekilde gelmiyor. Baya bi değişitirdiğim için kendine has bir paketi var, şayet dediğin gibi az bi miktar döküldü ise panelde sorun olmaz
  • Kisadevre yapmasin diye acmiyorum pc yi şuan ekran yere bakicak sekilde duruyo
  • Abi kapagini kapatip posette bekletiyim mi yani cay bardagindan biraz fazla o ekranin oraya dokuldu iste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Poşette neden bekletiyorsun be adam, bilakis açığa çıkar ki rahatça kurusun, kuruduğuna kanaat getiresiye kadar elektrik verme ,pili takma, kısacası çalıştırma. Kurudukdan sonrada şayet kabiliyetin varsa sökerek dökülen yerleri temizleyebilirsin. "Yok ben yapamam" dersen para da varsa servise götür...
  • Simdi ben ne kadar bekletiyim tanidigmiz var pc den bana iyi anliyo o temizler bozulur mu sozce yani hemen batarya cikarttim
  • Biraz daha yardim eder misiniz abilerim
  • Biraz daha yardım ! . Arkadaşlar yazmışlar yazacaklarını .
    dökülen çayın miktarına bağlı kurumasını bekleyeceksiniz. klavyenin üzerindeki colayı ,hafif nemli bezle al . kurumasını bekle 24 saat sonra tak bataryayı çalıştır , problem varsa servise götür . problem yoksa götürme ,ekstra ekstra sana masraf çıkarırlar emin olun .

panik yapacak bir şey yok . ekranın içine girmişse işte o zaman can sıkıcı . anladığım kadarıyla çok titizsiniz . LCD arasına giren sıvı leke gibi görüntü olur , servisler ekranı değiştirmek isterler ,ama istense onunda çaresi var .

kısaca herşeyin çaresi var ,Ölümden gayri

kurumasını bekle ve gör .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektürükçü -- 1 Haziran 2015; 23:23:55 >
  • Cidden cok tesekkur ederim abi zaten babamin arkadasi pc teknik servisci baya iyi anliyo dediklerinizi ondan duyucagima eminim ben yarin gidip birakirim sorun cikarsa halledilir. Ve sizce bozulmusmudur
  • Bozulup bozulmadığına buradan karar vermek için kahin olmak gerekir ,anlıyorum üzülüyorsunuz fakat şu anda sizin yapacağınız hiç bir müdehale yok . madem ki babanızın arkadaşı teknik servis ,onun ellerine teslim etmekten başka seçeneğiniz yok , Bataryayı hemen çıkarmakla isabetli karar vermişsiniz ..
  • Heyecan yapma. Aynı kasa bilgisayarım vardı ben de sıvı dökmüştüm. Ters çevirip beklediysen bir şey olmaz. Görünürde bir sorun yokmuş zaten bu heyecan neden? Bunlar üretilirken hep hesaplanıyor bu durumlar. Bir bardak sıvı genellikle doğrudan anakarta geçmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen kurutma makinesıyle mudahale etmen gerekirdi.. hiç belli olmaz klavyen bozulabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.